Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:51:31
|
|
|
|
bambixxx
|
nič, grem pod vroči tuš, da si sprostim mišice malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:00:47
|
|
|
|
botrca
|
Bambixxx hvala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:17:47
|
|
|
|
elevitka
|
Still nobody ???? no pol pa grem dol .... night!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:39:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx hvala ni za kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:42:34
|
|
|
|
bambixxx
|
botrca danes sva pa sami. kaj so kake nadaljevanke po tv, da ni nobene tu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:49:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca danes sva pa sami. kaj so kake nadaljevanke po tv, da ni nobene tu? zgleda...en film je na pop...nič posebnega...drugače pa nimam pojma kaj je na tv, ker niti ne gledam...je pasal tuš?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:52:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca danes sva pa sami. kaj so kake nadaljevanke po tv, da ni nobene tu? zgleda...en film je na pop...nič posebnega...drugače pa nimam pojma kaj je na tv, ker niti ne gledam...je pasal tuš? jaz ne pridem do tv-ja, dragi gleda košarko. tuš bomba . zaj pa fehtam še eno masažico, če se me bo usmilil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:53:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zaj pa fehtam še eno masažico, če se me bo usmilil. ...pred tv se postavi pa da vidiš kak hitro bo reagiral
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:55:56
|
|
|
|
botrca
|
Grem eno igro igrat...mogoče pridem še kaj...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:57:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zaj pa fehtam še eno masažico, če se me bo usmilil. ...pred tv se postavi pa da vidiš kak hitro bo reagiral si hecna? me vun skoz okno zabriše!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 21:58:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem eno igro igrat...mogoče pridem še kaj... lepo igraj, pa zmagaj po možnosti, razen, če z Janom igraš, pol naj on zmaga . jaz pa grem počasi, ker komaj sedim še tu. nočka, pa se vidimo jutri!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:17:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz ne dajem jajce ven iz avta, bom prišla samo z otrokom v naročju Pa res ni nobene ne....midva z mojim sma pa ravno uspela vse 4 pese skopat. Pred tem sma se pa tak spičla ne. Kao je užaljen kak se do njegovih obnašam,mislim pa jim je sam povedal, damora tamala it med pol osmo in osmo spat. Res pa je, da sva midva imelakomaj ob 6.30 večerjo oziroma pozno kosilo in sva ravno pojedla, ko sta prišla ob 7.15. In valda sem jaz ene 15 do 8 rekla, da zdaj pa se mora it počasi mala rihtat pa spat in tak sem tudi naredila, sem jo šla umit in dat v pidžamo, pol sma pa še prišli pokazat v pidžami in rečt lahko noč in sem jo dala v posteljo. In pol se prepira z mano, da kao sem bila živčna in da sem hotla da grejo čim prej. Ja,haloooo, valda sem hotla da čim prej grejo, ful stvari za naredit,pa malo mira met zvečer, a je to tak preveč pričakovano, da pričakujem, da se folk ob 20h spakira domov Evo, sem se spihala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:25:12
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:38:36
|
|
|
|
botrca
|
Bambixxx sama sem igrala...Jan spi že skoraj 2h...ja zmagala pa sem . Arwenko jaz bi naredila enako...saj je moj otrok in če ima neki red potem ni nič narobe to kar si šla narest. Če pa oni ne vedo, da morajo domov pol pa žal... . Ly117 čer
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:39:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx si hecna? me vun skoz okno zabriše!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:39:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx nočka, pa se vidimo jutri! nočka
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:47:42
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx sama sem igrala...Jan spi že skoraj 2h...ja zmagala pa sem . Arwenko jaz bi naredila enako...saj je moj otrok in če ima neki red potem ni nič narobe to kar si šla narest. Če pa oni ne vedo, da morajo domov pol pa žal... . Ly117 čer botrca...saj ni bil problem v obisku, je vsaj navzven pokazal razumevanje za to, da hočem res in da mora spat, problem je bil v možu, ki je bil užaljen, češ da sem jih pregnala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:55:03
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 22:57:28
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz , še prej pa mojega zbudit. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 23:01:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca .Arwenko jaz bi naredila enako...saj je moj otrok in če ima neki red potem ni nič narobe to kar si šla narest. Če pa oni ne vedo, da morajo domov pol pa žal... . podpis ..če se sami ne zrajtajo....mislim ej
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 23:03:49
|
|
|
|
arabela*
|
Dan minil ...prehitro..... Zjutraj dala mičkene v varstvo, moj bil doma.....malo pospravila in se načvekala...popoldne sva šla po avto v Mursko....in je že bil večer. Jutrei me ne bo na kofe.....moj gre delat, A itak ne sme ven...tak da..naslednjič
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 23:05:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ja,haloooo, valda sem hotla da čim prej grejo, ful stvari za naredit,pa malo mira met zvečer, a je to tak preveč pričakovano, da pričakujem, da se folk ob 20h spakira domov moj bi ziher sam rekel, da grejo otroci počasi spat...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 23:17:50
|
|
|
|
arabela*
|
zatišje.... grem ajčibajči, ker že komaj gledam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 6:52:49
|
|
|
|
rina22
|
Jutro Mene danes ne bo na kavo, ker sem preveč slabe volje in nočem še vas zamorit Včeraj smo meli sestanek sostanovalci v tej naši ljubi hiši. Pa sma se z mojim pol tak skregala, da sploh cel večer, pa danes zjutraj nisva niti besedice pipnila Vsega mam že poln kufer Komaj čakam, da se preselimo nekam, kjer bomo sami in bomo meli MIR Kar slabo mi je, ko pomislim na dotične ljudi tu Pol pa še moj ves pameten Brezveze... arwenko, čisto prav si naredla. Kje so pa vidli, da se pride na obisk tak pozno, ko maš malega otročka, ki še ga praktično navajaš na neko rutino? Glede tvojega pa te čisto razumem - moj je isti. In pol se midva skregava zaradi drugih (večinoma). Ojej.. Zate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 8:51:44
|
|
|
|
botrca
|
Jutro rina22 daj ne sračkaj ga...pridi na kavo, sprosti se boš videla da ti bo lažje v družbi. Pa rada bi te končno spoznala .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?