Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:33:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? iščemo avtorja Aladina , pa menimo se za kavo, pa kdo se bo ločil oz. ne bo... to se bomo tak do marca menle. tak bom kuj določla: petek, 10h, SO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:34:40
|
|
|
|
sami0804
|
Hvala babike potrudile ste se,čeprav nismo našle odgovora... Marta,za bralno značko ma smrkavec-te pa nosi knjige iz te Disneyeve zbirke,ko je bla poleg Dnevnika...vsaka knjiga ma 60 str. Napisala sem,da je arabska pravljica...no,pa smo spet pri nalogah iz prvega razreda ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:35:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? Oj, kak je žabica? Spi poleg atija. Drugač pa ok.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:35:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? iščemo avtorja Aladina , pa menimo se za kavo, pa kdo se bo ločil oz. ne bo... to se bomo tak do marca menle. tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. Jaz sem v službi. Oz. na bolniški.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:36:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx to se bomo tak do marca menle. tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. še nič ne vem fiksno
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:36:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala babike potrudile ste se,čeprav nismo našle odgovora... Marta,za bralno značko ma smrkavec-te pa nosi knjige iz te Disneyeve zbirke,ko je bla poleg Dnevnika...vsaka knjiga ma 60 str. Napisala sem,da je arabska pravljica...no,pa smo spet pri nalogah iz prvega razreda ne? ja, napiši v opombo, da 10 mam iz foruma in celi internet ni vedelo odgovora in naj ne sprašujejo takih norij
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:36:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? iščemo avtorja Aladina , pa menimo se za kavo, pa kdo se bo ločil oz. ne bo... to se bomo tak do marca menle. tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. Načeloma mi odgovarja. Upam samo da bom končala z zdravniškim, če ne bom pač zamudla.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:37:24
|
|
|
|
ly117
|
Pridem nazaj. Ne mi pobegnit.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:37:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? iščemo avtorja Aladina , pa menimo se za kavo, pa kdo se bo ločil oz. ne bo... to se bomo tak do marca menle. tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. Jaz sem v službi. Oz. na bolniški. to dvoje pa ne gre skup. al si v službi al na bolniški?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:38:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ja, napiši v opombo, da 10 mam iz foruma in celi internet ni vedelo odgovora in naj ne sprašujejo takih norij
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:38:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx to se bomo tak do marca menle. tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. še nič ne vem fiksno eh ti tak nikoli ne veš. moraš rečt, JA PRIDEM, pa pol res prideš . važi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:38:58
|
|
|
|
marta82
|
Jaz vas počasi zapuščam. Grem Housa gledat, potem dat Tineju Ventolin in Fliksotide (držite pesi, da bo šlo v polspanju oz. da bo kar dalje spal) potem pa (upam) spat. Jutri šiht (bo B doma), v petek pa bolniška za Tineja. Naslednji teden pa počitnice.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:39:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx . tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. Mene ne bo...mamo sistematskega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:39:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx to dvoje pa ne gre skup. al si v službi al na bolniški? vzemi si kaj ti bolj paše
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:40:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx eh ti tak nikoli ne veš. moraš rečt, JA PRIDEM, pa pol res prideš . važi? če pa ne vem...odvisno od vremena in razpoloženja...aja pa bencina
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:40:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? iščemo avtorja Aladina , pa menimo se za kavo, pa kdo se bo ločil oz. ne bo... to se bomo tak do marca menle. tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. Jaz sem v službi. Oz. na bolniški. to dvoje pa ne gre skup. al si v službi al na bolniški? Bom na bolniški.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:41:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx . tak bom kuj določla: petek, 10h, SO. Mene ne bo...mamo sistematskega pa pridi po sistematskem z otroci. saj je tam igralnica. nočko marta, držimo pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:41:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx to dvoje pa ne gre skup. al si v službi al na bolniški? vzemi si kaj ti bolj paše ti pa si na špase danes, ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:42:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala babike potrudile ste se,čeprav nismo našle odgovora... Marta,za bralno značko ma smrkavec-te pa nosi knjige iz te Disneyeve zbirke,ko je bla poleg Dnevnika...vsaka knjiga ma 60 str. Napisala sem,da je arabska pravljica...no,pa smo spet pri nalogah iz prvega razreda ne? ja, napiši v opombo, da 10 mam iz foruma in celi internet ni vedelo odgovora in naj ne sprašujejo takih norij
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:43:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx eh ti tak nikoli ne veš. moraš rečt, JA PRIDEM, pa pol res prideš . važi? če pa ne vem...odvisno od vremena in razpoloženja...aja pa bencina evo, sami izgovori. vreme ni ovira, če si z avtom, razpoloženje moraš imet vedno za nas, za bencin pa... hmmm... greš tankat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:43:22
|
|
|
|
botrca
|
Adijo...grem spat...komaj gledam.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:44:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bom na bolniški. te ti je pa oproščeno. rabiš opravičilo za službo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:44:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx to dvoje pa ne gre skup. al si v službi al na bolniški? vzemi si kaj ti bolj paše ti pa si na špase danes, ha? malo pa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:45:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Adijo...grem spat...komaj gledam..... normalno, če se pa samo smejiš, pa si se utrudla zraven . lahko noč, pa eno bolho za pomoč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:56:09
|
|
|
|
bambixxx
|
te pa se zjasnite do jutri za kafe v petek. jaz grem kavč žulit. lahko noč!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?