Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:11:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ok, kaj pa dan pa ura? jutri, petek? če nas bo zametalo mene ni... kaj te bo zametalo? sneg? kaj je napovedan?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:12:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nagradno vprašanje-kdo je avtor Aladina? Vem, da je iz Tisoč in ene noči. Pa ponekod je Svetlana Makarovič podpisana - zdaj pa ne vem, ali jo je ona potem po te predlogi napisala al kako.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:13:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ok, kaj pa dan pa ura? jutri, petek? če nas bo zametalo mene ni... kaj te bo zametalo? sneg? kaj je napovedan? hehehehehe...ki si bila danes celi dan...pada že celi popoldan in večer...ven poglej
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:18:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nagradno vprašanje-kdo je avtor Aladina? Vem, da je iz Tisoč in ene noči. Pa ponekod je Svetlana Makarovič podpisana - zdaj pa ne vem, ali jo je ona potem po te predlogi napisala al kako. aladin je pravljica iz 1001 noči. pravljice pa ponavadi nimajo avtorja - tak piše na wikipedii. slovensko pa je napisala makarovičeva po originalu iz 1001 noči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:19:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nagradno vprašanje-kdo je avtor Aladina? In še vedno nisem dobila odgovora..razen od botrce,s katerim si pa nimam kaj pomagat.....v šolski zvezek ga definitivno ne morem napisat kaj pa je točno vprašanje: aladin in čudežna svetilka ali kako drugače?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:20:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Lisa Ann Marsoli?? dvomim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:20:38
|
|
|
|
botrca
|
Da ni to trik vprašanje...po moje je odgovor od bambixx pravilen, ker na internetu tako piše...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:22:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ok, kaj pa dan pa ura? jutri, petek? če nas bo zametalo mene ni... kaj te bo zametalo? sneg? kaj je napovedan? hehehehehe...ki si bila danes celi dan...pada že celi popoldan in večer...ven poglej eh ta malenkost se bo do jutra stopila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:23:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Da ni to trik vprašanje...po moje je odgovor od bambixx pravilen, ker na internetu tako piše... ne verjami vsemu kar piše na internetu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:23:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx eh ta malenkost se bo do jutra stopila upam, da res
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:25:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Da ni to trik vprašanje...po moje je odgovor od bambixx pravilen, ker na internetu tako piše... ne verjami vsemu kar piše na internetu ..evo sem rekla da je C.N.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:25:43
|
|
|
|
marta82
|
Sami a to ima mali za nalogo?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:25:59
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Kaj novega?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:26:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sami a to ima mali za nalogo? jap...če lahko odgovorim, ker je rekla da ne more mojega odgovora vpisat v zvezek
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:27:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sami a to ima mali za nalogo? jap...če lahko odgovorim, ker je rekla da ne more mojega odgovora vpisat v zvezek Vseeno preverim, ker se mi zdi nenavadno, da ima v prvem razredu za napisat odgovor na vprašanje če pa ne zna pisat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:27:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? iščemo avtorja Aladina , pa menimo se za kavo, pa kdo se bo ločil oz. ne bo...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:29:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? svašta! začni brat pa komentirat, ajde!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:30:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? Oj, kak je žabica?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 22:32:17
|
|
|
|
majakla
|
Marta: pol pa verjamem, da ne bo problem. In res si lepo napisala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?