Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:58:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca da bi se kam odpravla...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:58:41
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 kratko i jebitačno... ...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:58:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš Moj bi se verjetno drl: pa ne pozabi smeti s sabo vzet!!!! Praktičen dečko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:59:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca da bi se kam odpravla... ...pol lahko gresta skupaj...pa mogoče prideva še jaz in sami0804
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:59:54
|
|
|
|
arabela*
|
Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:00:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Nocka Matcar in Katy Tudi od mene...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:00:46
|
|
|
|
botrca
|
matcar nočko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:01:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Nocka Matcar in Katy Tudi od mene... Pa od mene.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:01:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji sej pa to je ok...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:01:30
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji Saj si rekla,da je neka striptizeta a ne? Malo v duhu sluzbe zivi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:01:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji A to ona teta s štange?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:02:10
|
|
|
|
arabela*
|
vroče teme...za "vroč" dan grem si sedaj jesti segret....dunajske, pa zeljno solato in pečen krompirček.... potem pa postelja..... jutri zarana grem prepis naredit........pa na zavarovalnico porihtat..vse...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:02:19
|
|
|
|
marta82
|
Saj jaz bom tudi počasi morala zamižat, jutri imam zgodaj uro. Moram bit ob pol osmih na Velki.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji Saj si rekla,da je neka striptizeta a ne? Malo v duhu sluzbe zivi ja...nek model, plesalka..., vse kar sega tiče ja.... bi ji človek dal 18.19 let......pol pa zveš da je okol 35.....pa otroka doma ampak svaka čast
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:04:36
|
|
|
|
botrca
|
Saraya in marta82 nočko...pa lepe sanje...brez škornjev
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:04:42
|
|
|
|
arabela*
|
Nič grem...počasi.................. nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:05:10
|
|
|
|
Sacherca
|
Midva tudi greva v mizule...Moj vstane ob 3eh,midva z malim pa upam,da tam nekje okoli 8ih Lahko noc vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:05:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji A to ona teta s štange? ja sami....vrata poleg mene............ mogoče mi kdaj škornje posodi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:06:10
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji A to ona teta s štange? ja sami....vrata poleg mene............ mogoče mi kdaj škornje posodi pa štango
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:06:11
|
|
|
|
majakla
|
Sami: nehaj, me kr trebuh boli. No, ampak smeti je treba tudi odstranit. Kaj me prime: in po par minutah spusti - bogi moj , samo kaj, ko pa na silo ne morem. Včasih pa tudi , da bi kam šla, ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:06:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja sami....vrata poleg mene............ mogoče mi kdaj škornje posodi dobrososedski odnosi pa to...samo da ne bo delo na črno
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:07:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji A to ona teta s štange? ja sami....vrata poleg mene............ mogoče mi kdaj škornje posodi pa štango e..pa vedno sem si želela zaplesat tole...............brez heca
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:07:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak gledam mojo sosedo...je leto dni starejša, pa se tak ****čko za ven oblači.....ko jo vidiš...sred zime, napol gola, beli škornji čez koleno na hard.....ti sapo vzame...res da zgleda uno perfektno.....ampak....vse v neki meji A to ona teta s štange? ja sami....vrata poleg mene............ mogoče mi kdaj škornje posodi pa štango ni ga čez dobre sosede...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:08:09
|
|
|
|
botrca
|
Sacherca nočko tudi tebi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 22:08:34
|
|
|
|
arabela*
|
š i b a m
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?