Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:50:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz imam doma.... v minici tak skačem po stanovanju...tak da jih bom drugič samo nataknila in je to to pol pa akcija, samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:51:22
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Moj je tudi poceni...sem lahko brez vsega.... meni je tak dolgočasno to eeeee to pa res,da se takrat pocutim cist drugac pac kot povsod,ce sta oba za to je full fajn,ce pa smao eden pa pride do navzkrizja interesov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:51:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj pa bi ... kupi si to, ono ... pa petke, pa ... sem že prestara za take fore - ni mi, upam, da me mine, pa ne. ja kaj prestara...saj jih še nimaš 50 nikoli nismo prestare za nič, verjemi.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:52:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nova od Čukov: http://www.youtube.com/watch?v=qSiP70VW0vA Lepa. Sploh, če še Jerneja zraven gledaš. No,pa se midve tudi končno strinjava glede moških Pa še ena,ko ji je Jernej všeč-vizualno in pevsko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:52:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Moj je tudi poceni...sem lahko brez vsega.... meni je tak dolgočasno to Ne pozabi,da spim z upokojencem...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:53:15
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj pa bi ... kupi si to, ono ... pa petke, pa ... sem že prestara za take fore - ni mi, upam, da me mine, pa ne. ja kaj prestara...saj jih še nimaš 50 nikoli nismo prestare za nič, verjemi..... Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:53:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Margarino al pa maslo imas nekaj casa na sobni T,fajn je ,da das cimprej ven iz hladilnika.....Pa en cajt miksas,da rata penasto. Trd sneg - miksas tak dolgo,da ni dileme a je trd al ne Mogoc bo Sami lepse povedala Aha, razumem, HVALA. Glede snega: če posodo okrog obrneš mora ostan na mestu (ne sme past ven) in vršički se morajo delat (ko vzameš mikser - metlice ven, mora ostat tako oblikovano tam kjer ven potegneš, ne sme dol past. Ok, to je res težko opisat. Prrepozna si...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:53:39
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz imam doma.... v minici tak skačem po stanovanju...tak da jih bom drugič samo nataknila in je to to pol pa akcija, samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:53:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Moj je tudi poceni...sem lahko brez vsega.... meni je tak dolgočasno to Ne pozabi,da spim z upokojencem...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:53:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:54:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz imam doma.... v minici tak skačem po stanovanju...tak da jih bom drugič samo nataknila in je to to pol pa akcija, samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:54:23
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Margarino al pa maslo imas nekaj casa na sobni T,fajn je ,da das cimprej ven iz hladilnika.....Pa en cajt miksas,da rata penasto. Trd sneg - miksas tak dolgo,da ni dileme a je trd al ne Mogoc bo Sami lepse povedala Aha, razumem, HVALA. Glede snega: če posodo okrog obrneš mora ostan na mestu (ne sme past ven) in vršički se morajo delat (ko vzameš mikser - metlice ven, mora ostat tako oblikovano tam kjer ven potegneš, ne sme dol past. Ok, to je res težko opisat. Prrepozna si... Lepo solsko opisano kdor zna ta zna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:54:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj pa bi ... kupi si to, ono ... pa petke, pa ... sem že prestara za take fore - ni mi, upam, da me mine, pa ne. ja kaj prestara...saj jih še nimaš 50 nikoli nismo prestare za nič, verjemi..... Vem, vem ... saj je meni tudi čudno, me prime 1x vsak mesec in to v trenutku ko dobim .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:55:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj pa bi ... kupi si to, ono ... pa petke, pa ... sem že prestara za take fore - ni mi, upam, da me mine, pa ne. ja kaj prestara...saj jih še nimaš 50 nikoli nismo prestare za nič, verjemi..... Vem, vem ... saj je meni tudi čudno, me prime 1x vsak mesec in to v trenutku ko dobim . kaj te prime...? Nasplošno ali škornji in ostala oprema? Prime pa te verjetno zato, ker veš da takrat ne smeš
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:55:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz imam doma.... v minici tak skačem po stanovanju...tak da jih bom drugič samo nataknila in je to to pol pa akcija, samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš pa ja...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:56:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš Moj bi se verjetno drl: pa ne pozabi smeti s sabo vzet!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:56:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj pa bi ... kupi si to, ono ... pa petke, pa ... sem že prestara za take fore - ni mi, upam, da me mine, pa ne. ja kaj prestara...saj jih še nimaš 50 nikoli nismo prestare za nič, verjemi..... Vem, vem ... saj je meni tudi čudno, me prime 1x vsak mesec in to v trenutku ko dobim . Hormoni.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:56:29
|
|
|
|
katy83
|
čer. Preživeli super dan . Zdaj sem vas 10minut brala, čvekala danes ne bom, ker mi ni. Da ne bom ki zbolela. probam na kratko pokomentirat: filmi - rada gledam vse razen takih akcijskih . Tak da vsi tisti igralci, ki ste jih naštevale, so meni ...razen, razen, kaj je že Bruce Willis menda Saraya - joj, res žalostba zgodba. Jaz na to raje sploh ne mislim, ker se dostikrat zalotim ob kakih takih mislih in me kr stiska. Ko je očimu hčerka umrla pri 18.letih...joj grozno Majakla - številko nogice ima T 19, ponavadi ima večje čeveljčke, ker ima visoki nart in jih dosti sploh ne dobimo gor. Se priporočam za copatke, če mu bodo prav. "pripomočki" za - včasih sem bla full za te stvari, zdaj po porodu me je malo minilo...tak kak naj rečem hecno mi je...upam, da še me kdaj prime Marta - za T. Sacherca tudi zate Matcar - vso srečo jutri na UZ. vse ostale, lepo pozdravljam, ne vem kaj naj komentiram pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:56:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš Moj bi se verjetno drl: pa ne pozabi smeti s sabo vzet!!!! ne no...ti to resno
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:56:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš Moj bi se verjetno drl: pa ne pozabi smeti s sabo vzet!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:56:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj pa bi ... kupi si to, ono ... pa petke, pa ... sem že prestara za take fore - ni mi, upam, da me mine, pa ne. ja kaj prestara...saj jih še nimaš 50 nikoli nismo prestare za nič, verjemi..... Vem, vem ... saj je meni tudi čudno, me prime 1x vsak mesec in to v trenutku ko dobim . kaj te prime...? Nasplošno ali škornji in ostala oprema? Prime pa te verjetno zato, ker veš da takrat ne smeš da bi se kam odpravla...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:57:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš Moj bi se verjetno drl: pa ne pozabi smeti s sabo vzet!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:57:51
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca samo da ti ne bo rekel kam se odpravljaš Moj bi se verjetno drl: pa ne pozabi smeti s sabo vzet!!!! Zdaj sem se pa skor skotala s stola dol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:57:52
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi pičim film do konca pogledat,pa spat. Nočko! pa hvala za pestke ju3!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:58:11
|
|
|
|
Sacherca
|
Nocka Matcar in Katy
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?