|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
13.2.2011 8:39:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Botrca,kak se je že reklo oni predstavi,ko sta jo šla s tvojim gledat?

partnerska poroka...vredno ogleda...je ki pri vas?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
13.2.2011 8:39:43   
matcar

Kar se bratov in sester tiče jaz imam  brata in sestro,ampak ker sta onadva slabi dve leti narazen,jaz pa 9 oz.7 let mlajša,sem odrašala bolj kot edinka,ker sta bila le tolko večja...user posted image sem si celo otroštvo želela,še enga brata ali sestro,da bi se lahko igrala...
Je pa zanimivo,da se sedaj boljše razumem z bratom,čeprav je starejšiuser posted image ,sma podoben karakter,sestra je čisto drugi temperament,sma lahko kar hitro navzkrižuser posted image

Mi2 z bratom pa sma ravno obratno bla,sicer sma narazen samo 22 mesecev,ampak kot otroka,vedno v laseh.Gregarije,pretepanja še pa jošuser posted image user posted image user posted image ,sploh ko sem v puberteto prišla,jao bože,a mi ni na pot stopo,je že pokalo.pa seveda sem bla vsega jaz kriva(iz strani staršev,sploh glede kajenja).Odkar pa sem Leo dobila,pe je druga pesem.Se ful razumema,pomagama če se le da en drugemu.Ga prav pogrešam,ko ga ni doma,zdaj sploh,ko je v A že 3 mesece!Sicer pride vsak vikend domov,ampak ta dan-dva je premalo,ker še ga takrat nič kaj ne vidim.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
13.2.2011 8:47:21   
matcar
Grem nekaj fretat.Se kasneje še kaj pišemo!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
13.2.2011 9:00:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Vidim da ni istouser posted image

Ma,danes nastopa pri nas KUD Vitomarci-preverjeno dobre predstave-vedno majo take komedije,da ti solze tečejo poleg....ampak,če bo nama uspelo prit tja,je pa seveda drugo vprašanje-glede na to,da moj najdražji še vedno ni zrihtal varstvauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
13.2.2011 9:25:12   
botrca

Vidim da ni istouser posted image

Ma,danes nastopa pri nas KUD Vitomarci-preverjeno dobre predstave-vedno majo take komedije,da ti solze tečejo poleg....ampak,če bo nama uspelo prit tja,je pa seveda drugo vprašanje-glede na to,da moj najdražji še vedno ni zrihtal varstvauser posted image

ti ki so pri nas igrali so amaterji iz Svečine...pa ga ti poišči user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
13.2.2011 10:01:03   
sami0804

moj najdražji še vedno ni zrihtal varstvauser posted image

ti ki so pri nas igrali so amaterji iz Svečine...pa ga ti poišči user posted image

Če bi blo to tak enostavno,bi verjetno v zadnjih 6,5 letih šla več kot dvakrat ven....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
13.2.2011 10:17:42   
marta82
Haj. Včeraj je bilo super! Tony je raztural.user posted image  Midva sva uživala. Zdaj pa še kar v postelji, imam še malo časa potem pa po Tineja in na kosilo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
13.2.2011 10:19:17   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Haj. Včeraj je bilo super! Tony je raztural.user posted image  Midva sva uživala. Zdaj pa še kar v postelji, imam še malo časa potem pa po Tineja in na kosilo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
13.2.2011 10:31:13   
bambixxx
dobro jutro,

končno sem user posted image .
user posted image
bomo mogli to na jutra prestavit, ker zvečer naju obeh prehitro zmanjka.user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
13.2.2011 10:34:14   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Kje pa je Bambi danesuser posted image

mogoče telovadi ali pa igra ono igro z dragim user posted image

za vikende imam drugačno telovadbo... kocke pa greva zdaj igrat, kdo jutri povabi na valentinovo kosilo, ker v ponedeljek ne bo časa verjetno

user posted image user posted image user posted image

sprememba plana. za valentinovo kosilo vabim jaz (zgubla tak da brezveze user posted image ), ampak v pon., bova take-out kitajsko doma papala. pol je bil pa revanš, pa je user posted image  zgubil, tak da danes on kuha, jaz pa počivam (s sesalcem, cunjami, otrokom, pranjem, itd.). user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
13.2.2011 10:42:33   
sami0804

dobro jutro,

user posted image
bomo mogli to na jutra prestavit, ker zvečer naju obeh prehitro zmanjka.user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
13.2.2011 10:45:47   
katy83
dan.
spali ok, ati je v službi, pa jutri še, potem pa dopust. user posted image
Jaz kuham krompir za krompirjevo solato, zraven pa polpeti iz mletega mesa. Ko ati pride, da se najemo, pa pičimo na Ptuj, najprej k enemu paru, ki je zdaj v 3. pričakovanjuuser posted image , potem pa še k moji sošolki, ki ima par dni mlajšega sina kot midva. ja, pestro bo. user posted image

aja, Matcar, zraven vozeka je tudi jajčka, se lahko gor namontira. Boš imela pač dve. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
13.2.2011 10:48:07   
bambixxx

dobro jutro,

user posted image

kaj se režiš? to ni smešno, to je žalostno. user posted image  še malo pa si boma urnik naredla...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
13.2.2011 10:49:33   
katy83
aja, Matcar, drugače pa, če rabiš previjalno na stojalu + banico, jo ima V., jo vprašaj če ti posodi, pomoje bo vesela, da se bo znabilauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
13.2.2011 10:49:47   
sami0804

dobro jutro,

user posted image

kaj se režiš? to ni smešno, to je žalostno. user posted image  še malo pa si boma urnik naredla...

Vem ja...user posted image midva ge že imama,pa še vedno ga popravljamauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
13.2.2011 10:50:19   
katy83

dobro jutro,

user posted image

jaz sem se že sprijaznila, ne vem pa če se je mojuser posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
13.2.2011 10:51:59   
katy83
Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
13.2.2011 10:52:39   
sami0804

dobro jutro,

user posted image

jaz sem se že sprijaznila, ne vem pa če se je mojuser posted image user posted image

Saj je boljše kasneje,ko so otroci v vrtcu,šoli....user posted image vsaj pri nama je sprememba...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
13.2.2011 10:53:51   
katy83

dobro jutro,

user posted image

Saj je boljše kasneje,ko so otroci v vrtcu,šoli....user posted image vsaj pri nama je sprememba...

si ga kr predstavljam, ko bo malega peljal v vrtec, jaz še v postli, on popoldan v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
13.2.2011 10:55:35   
majakla

Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. user posted image

Ne.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
13.2.2011 10:55:54   
sami0804

Jaz jih nisem vprašala,rekel ni noben nič...ima te šolske z gumo spodaj...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
13.2.2011 10:56:36   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ne.

ok, ker sem zadnjič neko temo o tem brala...saj se mi je zdelo, da ne

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
13.2.2011 10:56:51   
marta82

Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih).

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
13.2.2011 10:56:59   
sami0804

si ga kr predstavljam, ko bo malega peljal v vrtec, jaz še v postli, on popoldan v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo,vidišuser posted image ...čez eno leto boš spet v porodniškiuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
13.2.2011 10:57:28   
katy83

Jaz jih nisem vprašala,rekel ni noben nič...ima te šolske z gumo spodaj...

jaz bi te, ko ima Nik - dinozavra - taki stil

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?