Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 8:09:03
|
|
|
|
nadka30
|
glede pleničk no mi imamo dm in občasno hofer pa tudi mullerjeve smo že imeli no nam so vse zdržale mogoče pa probaš še mercatorjeve- mislim da so lumpi ali pa higgiske, mogoče mu pa ne zapreš dovolj pleničke
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 8:10:38
|
|
|
|
Jinx
|
Pri nas ponoči zdrži samo Pampers Baby Dry in nobena druga.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 8:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo DMjevo in zdrži če mu jo le dobro fixiram. Je pa res, da so mi pa premočile vse možne plenice, dokler je imel zadnji obrok kašico in ker na gosto hrano vedno spije fuuuuul vode je potem ponoči veliko več lulal kot prej. Zdaj pa ima večerjo (torej kašico) okoli 18h in zadnji obrok (po kopanju) mleko je pa ok, ker tisti višek vode polula že do spanja :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 9:15:58
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! jaz sem se končno naspala je tamali vlekel do pol somih in sem spočita po 3 tednih antibiotiki že delujejo tako da super. glede pleničk mi imamo mullerjeve in ne menjam mi še nikoli niso premočle. Mariborčanke sedaj mulerj prihaja v evropark in bo lažje dostopen juhu. Benika TNX Grem likat
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 9:18:28
|
|
|
|
benika
|
Pleničke, mi imamo DM-ove in Müllerjeve, pa niso nikoli premočile. Niti pri obeh fantih, niti sedaj pri punčki. Mogoče pa plenico premalo zategneš, ne popraviš elastike okoli nogic in pasu. Kaj pa, če so plenice premajhne? Ne vem no, čudno se mi zdi, da res vse pleničke premočijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2011 9:24:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 9:57:35
|
|
|
|
danyy
|
Dobro jutro! Hvala za odgovore. Mu pleničko kar fajn stisnem, pa tudi Mullerjevo 4 sem mu že dala za čez noč (drugače ima še 3) pa mu vseeno premoči. Spi oz. zaspi ponavadi na boku, moker je vedno na tistem boku na katerem je zaspal. Sem ga tudi že previjala ponoči, pa ni nič pomagalo. Se ponavadi doji okoli 1.00 (takrat je plenica skoraj suha), potem pa spi do 6 -7.00 . Kaj pa tiste pamperske , ki so kot hlačke? Je katera sprobala? No, danes je bil na moje veselje suh, pa jke plenica bila kar polna.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 10:26:38
|
|
|
|
nadka30
|
no pri nas ni plenička nikoli premočila kvečjemu jo je razneslo ko se je nakakala, mogoče bi pa res probala kupit še lumpi jih več katera hvali , no jaz jih nikoli nisem probala kaj pa lidlove , tuš vem da niso ok, premočjo trakec se raztrga tako da teh ti ne priporočam. koliko kg pa ima tvoj fant mogoče mu pa daš večjo št. gor, slej kot prej boste tudi vi najdli plenice, ki vam bodo odgovarjale. Kako pa je ime tvojmu fantku upam da ti nisem preveč radovedna ampak jaz sem tak firbec glede imen, me moj heca če zbiram za tretjega
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 10:36:13
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 no pri nas ni plenička nikoli premočila kvečjemu jo je razneslo ko se je nakakala, mogoče bi pa res probala kupit še lumpi jih več katera hvali , no jaz jih nikoli nisem probala kaj pa lidlove , tuš vem da niso ok, premočjo trakec se raztrga tako da teh ti ne priporočam. koliko kg pa ima tvoj fant mogoče mu pa daš večjo št. gor, slej kot prej boste tudi vi najdli plenice, ki vam bodo odgovarjale. Kako pa je ime tvojmu fantku upam da ti nisem preveč radovedna ampak jaz sem tak firbec glede imen, me moj heca če zbiram za tretjega V začetku meseca je imel 6700 g, sedaj verjetno okoli 7 kg. Kolikor vidim, je med bolj lahkimi. Bom sprobala še lumpijeve, pa v Dm so še ene, ki jih še nisem (alana ali nekak tako). Joj, res upam da jih najdem. Se najbolj bojim, da bi se prehladil, ker v spalnici imamo okoli 19 stopinj. Moj srček je pa Žan.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 10:47:50
|
|
|
|
nadka30
|
žan- luštno ime 19 stopin mi imamo tudi toliko v spalnici enako smo imeli pri nadji pa ni bilo nikoli problema da bi se zaradi tega nahladila. No saj tudi naša pupa ni med težko kategornikami v januarju je imela malo majn kot 7 kg tako da rečmo da bo sedaj malo več kot 7 kg, čeprav moram priznat da je kar težka za nosit in akterega septembra se je odločil da pride na svet??? Ja lumpijeve pa le sprobaj za zgubit nimaš kaj pa mogoče še lidlove
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 10:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 no pri nas ni plenička nikoli premočila kvečjemu jo je razneslo ko se je nakakala, mogoče bi pa res probala kupit še lumpi jih več katera hvali , no jaz jih nikoli nisem probala kaj pa lidlove , tuš vem da niso ok, premočjo trakec se raztrga tako da teh ti ne priporočam. koliko kg pa ima tvoj fant mogoče mu pa daš večjo št. gor, slej kot prej boste tudi vi najdli plenice, ki vam bodo odgovarjale. Kako pa je ime tvojmu fantku upam da ti nisem preveč radovedna ampak jaz sem tak firbec glede imen, me moj heca če zbiram za tretjega V začetku meseca je imel 6700 g, sedaj verjetno okoli 7 kg. Kolikor vidim, je med bolj lahkimi. Bom sprobala še lumpijeve, pa v Dm so še ene, ki jih še nisem (alana ali nekak tako). Joj, res upam da jih najdem. Se najbolj bojim, da bi se prehladil, ker v spalnici imamo okoli 19 stopinj. Moj srček je pa Žan. nadka: lidlove so za en k...rc, resno!!! glede strahu pred prehladom pa lahko rešiš tako, da ga daš v spalno vrečo. da ga sigurno ne napiha, če je moker.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 10:58:29
|
|
|
|
nadka30
|
t.z. ja točn saj si mi že ti povedala ma jaz buča , ja spalna vreča je pa zakon
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 11:14:57
|
|
|
|
bambinca
|
danyy mojima ta malima so tudi vedno premočile vse plenice ( pa sem zategovala in šponala na vse načine ), samo Huggies se nam obnesejo za čez noč.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 11:32:08
|
|
|
|
nenka7
|
racmanke pri nas nikol še niso spustile, se mi pa zdi, da mali ponoči malo lula... jaz sem super zadovoljna s temi plenicami, lahko pa eno kupiš pa za foro probaš, če denar ni ful problem, ker so kar ene 12€ ena, to je pa načeloma že cel paket umetnih... jaz bi v tem primeru vse probala, sploh če mu res vse spustijo, to pomeni da res veliko lula. je pa res, da so tudi pri nas umetne vedno spustile - imam pa moltex plenice. običajno za na obiske ali če slučajno nisem dobro pranje naštudirala - za poštukat....
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 12:47:08
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 no pri nas ni plenička nikoli premočila kvečjemu jo je razneslo ko se je nakakala, mogoče bi pa res probala kupit še lumpi jih več katera hvali , no jaz jih nikoli nisem probala kaj pa lidlove , tuš vem da niso ok, premočjo trakec se raztrga tako da teh ti ne priporočam. koliko kg pa ima tvoj fant mogoče mu pa daš večjo št. gor, slej kot prej boste tudi vi najdli plenice, ki vam bodo odgovarjale. Kako pa je ime tvojmu fantku upam da ti nisem preveč radovedna ampak jaz sem tak firbec glede imen, me moj heca če zbiram za tretjega V začetku meseca je imel 6700 g, sedaj verjetno okoli 7 kg. Kolikor vidim, je med bolj lahkimi. Bom sprobala še lumpijeve, pa v Dm so še ene, ki jih še nisem (alana ali nekak tako). Joj, res upam da jih najdem. Se najbolj bojim, da bi se prehladil, ker v spalnici imamo okoli 19 stopinj. Moj srček je pa Žan. Lahko v petek prideš v Planet Tuš v MB ob 12h na srečanje z nami Mariborčankami, če želiš...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 12:48:58
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pleničke, mi imamo DM-ove in Müllerjeve, pa niso nikoli premočile. Niti pri obeh fantih, niti sedaj pri punčki. Mogoče pa plenico premalo zategneš, ne popraviš elastike okoli nogic in pasu. Kaj pa, če so plenice premajhne? Ne vem no, čudno se mi zdi, da res vse pleničke premočijo. Bi se jaz tudi pridružla na ta novem forumu. Pošlji mi ZS
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 13:37:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy pa v Dm so še ene, ki jih še nisem (alana ali nekak tako). Joj, res upam da jih najdem. Se najbolj bojim, da bi se prehladil, ker v spalnici imamo okoli 19 stopinj. Moj srček je pa Žan. Jaz imam te DMjeve, predvsem zato ker so malo bolj ritki in okolju prijazne, vendar mi ponoči skoraj vedno premočijo, tako da sem sedaj po nasvetu Jinx kupila pampers dry, pa da vidmo.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 14:08:46
|
|
|
|
archie
|
jaz sem tudi z Racmankami še najbolj zadovoljna!! Nekoč so ji od DMa po 1h premočile (res pa je, da je prej spila 180 ml čaja). Racmanke ji pa zdržijo tudi po 12h ponoči.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 14:33:06
|
|
|
|
bambinca
|
danyy daj pripopaj kako slikico tebe in seveda malčka, da si te bomo vsaj tako predstavljale, če te že vidt ne moremo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 14:36:58
|
|
|
|
archie
|
aja, pa nekoč je bila debata glede obračanje in racmank: naša je sedaj tudi to osvojila se obrne v trenutku, ko se ji ne da bit več na hrbtu!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 15:14:13
|
|
|
|
tinkatonka
|
Danes je pa Ronja ful super spala - sva se samo 2x dojili ponoči.Zdaj se pa trudi zaspat, jaz grem pa počivat, ker me taka migrena daje, da sem že za dobro juto bruhala ko vidra pridna Ronja, ker je mamico pustila spat. Oh migrena. Nisem nič fovš in samo upam, da ti čimprej mine. Sej to da se zbruhaš je še dobr, saj meni je vedno pomagalo in sem bila potem vedno hitreje dobra. Vode, vode, vode pa kak Lekadol si kr vzemi. Upam, da si kmalu opomores.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 15:20:03
|
|
|
|
mala
|
Tudi mi imamo probleme s plenicami, je skoraj vsako noč polulan. Imam pa srečo, da nazaj zaspi, no v bistvu ga preoblečem v temi, nekako na paamet . Sem probala pa že nekaj plenic, DM, mullerjeve, hoferjeve...pa ni nič pomagalo...zdaj bom pa kupila 4+ pamperske, pa upam, da bojo zdržale 12h .
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 15:20:45
|
|
|
|
mala
|
Almera - naj čimprej mine tvoja migrena
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 28.2.2011 15:35:12
|
|
|
|
mery15031981
|
POZDRAVLJENA DEKLETA nenka7,mala,tinkatonka,SOncIca,Izabelina,NiNiBo(upam da nisem katere spustila):hvala vsem vam za lepe in spodbudne besede,nasvete,pomoč k ste mi jo ponudile super ste Zasdnjič ko sem vam pisala sem bila totalno na tleh in sem se mogla enmu mal spovedat in vprašat za nasvet in pomoč,vesela sem da ste mi prisluhnile in se tako lepo odzvale,zato sem vam hvaležna za vse nasvete. Finančni načrt izdelan,in je takoj malo boljši občutek,kar se tiče ponudb za cunjce se vam najlepše zahvaljujem ampak jih imamo zaenkrat več kot dovolj(sposojeno od sestre in sodelavke).če pa bom kdaj kaj trabila se vam pa zagotovo oglasim. vem da je ponudb za delo na domu zelo malo ,zato sem vas vprašala,verjetno se bom pozanimala še v bližnji gostilni če morda potrebujejo kakšno pomoč v kuhinji(pomivanje posode,...)kar kar ni ravno vsem na očeh da se malo skrijem v ozadje:(,sicer se pa tudi dogovarjan za likanje na mojem domu),tako da nam bo takoj malo lažje. upam da bo moj kmalu bolje,jutri ima še koronaroskopijo. sicer sta pa moja sončka super Tjaška ful uživa pri jedi GH,me kar malo skrbi da ni prevelik "požerušček".trenutno oba spita,pa tudi ponoči sta pridna zelo.Tjaša spi od 20.30 do 9h-10h Lovro pa od 21.00 do 10h-13.30 benika-tebe pa bi lepo prosila če mi lahko še enkrat poslješ ZS,ki sem ga pomotoma zbrisala. lepo bodite . . . . punce super ste,hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2011 15:58:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?