|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
3.3.2011 15:25:05   
iris_
evo da se vam še jaz pridružim. Moja čebelica je prijokala na svet 30.9.2010.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.3.2011 15:50:18   
nadka30
iris dobrodošla pa le napiši kaj o svojem sončku.

Gled te goste hrane imam občutek da vsak pediater ali vsaka patronažna oz, kamorkoli prideš vsak ima neko svojo idejo kako in kdaj kaj uvajat user posted image user posted image user posted image mislim ko bi se lahko komot sami med sabo zmenili in bi vsi govorili enako ne pa da ti vsak govori kaj si sam mislim, mislim škoda besed.najboljš je res da se človek zanese na svoj občutek in mislim da je tako tudi najbolj prav , res je da sedaj ne noriš in začneš nekje pri 2-3 mesecih ampak od 4 naprej pa lahko počasi komot začneš z sokovi in potem pasirane zelenjavne juhice in tako naprej v glavnem počasi in z občutkom pa po mojem nimaš kaj zgrešituser posted image

(odgovor članu iris_)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.3.2011 17:55:04   
danyy
Katero sadje je sedaj primerno za naše otroke? Poleg banane, jabolka in hruške.
Jaz sem mu jabolko in hruško (vsako posebaj) skuhala, pa mu ni bilo všeč. Saj bi dala surovo, pe se bojim da bi ga napenjalo, pa komaj sma začela z uvajanjem. Zelenjavo pa kar lepo poje, mu pa ne dam veliko.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.3.2011 18:02:59   
nadka30
takole naj bi kao bilo ne čist vse vzet zares;
- 4-5 mesecev (jabolka, banana, hruška)
- 5-6 mesecev(marelice, breskve, nektarine, mango, slive, avokado)
- 6-9 m(borovnice, maline, robide , češnje)
- 9-12 (mandarine, pomaranče, grozde, grenivke)
- od 12m..( kivi, jagode,..)

ampak to je tako mal obširno pač malo eksperimintiraš

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.3.2011 18:08:34   
danyy
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

takole naj bi kao bilo ne čist vse vzet zares;
- 4-5 mesecev (jabolka, banana, hruška)
- 5-6 mesecev(marelice, breskve, nektarine, mango, slive, avokado)
- 6-9 m(borovnice, maline, robide , češnje)
- 9-12 (mandarine, pomaranče, grozde, grenivke)
- od 12m..( kivi, jagode,..)

ampak to je tako mal obširno pač malo eksperimintiraš

Hvala!user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.3.2011 20:47:28   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

tejči juhu, si še tu gor...sem te pogrešala!

oo bambinca a res? hvala.user posted image Doma je bila gužva in nisem imela živcev še pol hodit na rač.sem šla kar spat.Zdaj je že bolj normalno.

iris_ dobrodošla.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.3.2011 22:55:04   
Anonimen
ooooooooo kar nekaj novih je!!! dobrodošle user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.3.2011 7:26:54   
Natalija28
Fino, da so se nam nove pridružle. user posted image  DOBRODOŠLE. Naš Matija pa ma že dve noči neke dirke-po 3x se mi zbudi na noč. user posted image  Pa sva že redno spala celo noč.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.3.2011 8:50:35   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: iris_

evo da se vam še jaz pridružim. Moja čebelica je prijokala na svet 30.9.2010.
dobrodošlauser posted image

(odgovor članu iris_)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.3.2011 9:55:06   
iris_
hvala vam punce ;)
no tako...moja Lia je prijokala na svet 30.9.2010 s pomočjo carskega reza. tehtala je 3400 in bila velika 51 cm. zdej pa pridno rastemo....
z gosto hrano sve že tudi začele in sicer pred kakim mesecem. najprej z zelenjavo, ta teden pa uvajam še sadje. moram povedati, da ima zelenjavo zelo rada. kašice pripravljam doma. sprobale sve že korenček, cvetačo, brokoli, krompir.... najprej sem dala samo eno vrsto zelenjave, včasih pa dam dve ali 3 in na koncu dodam še malo mlečne formule da rata tak pire in moram povedati da mi poje za cel jogurtov lonček naenkrat.

lp

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.3.2011 18:10:10   
danyy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Fino, da so se nam nove pridružle. user posted image  DOBRODOŠLE. Naš Matija pa ma že dve noči neke dirke-po 3x se mi zbudi na noč. user posted image  Pa sva že redno spala celo noč.

Tudi moj se je zadnji 2 noči hotel dojiti po 4-5 krat, prej pa samo enkrat. Pa sploh ne je veliko (kakšno minutko in je dovolj), sem mu hotela dat dudo pa ni šans. Me zanima kakšna bo ta noč.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
5.3.2011 11:33:25   
nadka30
dan
Točno tako nove dobrodošle povejet malo iz katerega konca naše prelepe slovenije steuser posted image user posted image
Ma če se mi zbudimo samo 3x na noč to je pri nas že luxsus no danes sem imela eno zelo zelo dobro noč zaspala ob 19-00, potem jedle in spala do 4.30 jedle in spala do 7 ure tako da ta je bila naša super noččččččččččč še več takih .Da pa dam primerjavo da boste videle da je bila res ena super noč prejšno noč pa je zaspala ob 20-23.30, jedle bedele ob 1, pa jedle in bedele ob 3, pa spet ob 4 pa pol še ob 5.30 pa ob 7 tako da ja včerejšna noč je bila pervektna

Sedaj pa skuham kosilo do konca potem pa jo mahnemo na sprehod da izkosristimo tole lepo vreme in sončka se že veselim

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
5.3.2011 12:19:42   
danyy
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

dan
Točno tako nove dobrodošle povejet malo iz katerega konca naše prelepe slovenije steuser posted image user posted image
Ma če se mi zbudimo samo 3x na noč to je pri nas že luxsus no danes sem imela eno zelo zelo dobro noč zaspala ob 19-00, potem jedle in spala do 4.30 jedle in spala do 7 ure tako da ta je bila naša super noččččččččččč še več takih .Da pa dam primerjavo da boste videle da je bila res ena super noč prejšno noč pa je zaspala ob 20-23.30, jedle bedele ob 1, pa jedle in bedele ob 3, pa spet ob 4 pa pol še ob 5.30 pa ob 7 tako da ja včerejšna noč je bila pervektna

Sem iz okolice Maribora.
Mi2 sma že nazaj s prvega sprehoda,  ko se najemo pa gremo spet ven. Je treba izkoristit sonček! Ponoči se je zbudil samo 1x, tako da smo se super naspali.

Imate pa pestre noči, podobne smo mi imeli čisto na začetku.

Lep vikend vsem!

Sedaj pa skuham kosilo do konca potem pa jo mahnemo na sprehod da izkosristimo tole lepo vreme in sončka se že veselim

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
5.3.2011 18:34:04   
iris_
evo jaz prihajam iz Prekmurja, vendar živim (še) v Ljubljani. Moja mala je glede spanja zelo pridna (trkam na les). zdaj spi že lep čas od 21 do 6 pa potem papcave kar traja 10 minut (ne dojim) in zaspive nazaj do 9.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
5.3.2011 21:31:35   
benika
Vse nove, pridite drug teden v Kolosej na kavo, da se spoznamo in kakšno rečemo. Lepo vabljene.

(odgovor članu iris_)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
5.3.2011 22:23:21   
tejči28
Meni se je Nadja tudi začela ponoči jokat in to tak,da jo morem ven vzet in potolažit.Pa je spala že celo noč,zdaj pa se zbuja.Ne vem,če je zobek kriv ali luna?Dominik pa se tak ali tak še vedno zbuja po 3-4x na noč.

iris_ to pa imaš pridno punčko,da ti tak lepo je zelenjavne kašice.Pridna Lia.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 5.3.2011 22:25:24 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.3.2011 12:27:17   
iris_
kdaj se dobivate v Koloseju?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.3.2011 13:37:00   
Jinx
Ob petkih ob 10:30 user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu iris_)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.3.2011 12:55:48   
lumpa6
ja tudi mi smo bolani, sicer imamo sedaj virozo, ampak se kar malo bojim, ker je rekla da se lahko zopet poslabša in pride do laringitisa in bronhiolitisa, ki smo ga imeli prejšnji teden

včeraj smo pa bili na pustnem karnevalu v Cerknici in je bilo super, bili smo pri prijateljih, ki imajo stanovanje, ravno v centru dogajanja in smo lahko gledali vse skozi okna

bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravite se

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.3.2011 18:42:43   
nadka30
večer
lumpa upam da boste kmalu zdravi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.3.2011 8:31:01   
lumpa6
dobro jutro

V vsakem srcu je prostor za srečo.
Dobre želje združimo v zvezde,
srečo v sonce oblikujmo,
na prijateljstvo cvetove upanja nasujmo.

vse najboljše za dan ženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.3.2011 7:01:40   
malecka_mateja
danny imaš zs.user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.3.2011 9:29:15   
danyy
Pozdravljene, upam da ste lepo preživele dan žena. 

malecka_mateja: imaš zs

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
13.3.2011 19:22:08   
malecka_mateja
danny zs user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.3.2011 7:47:11   
tinkatonka
hello punce,

kako ste kaj? Upam, da vas tole deževno vreme ne spravlja preveč v slabo voljo. samo z pozitivnimi stvarmi in ljudmi se obkrožite pa bo deževen teden precej lepši.

Jaz danes šibam še na en obisk k sodelavki, ki je rodila 1 mesec za mano.

Jakob je super. Sicer ga spet zobki matrajo. Slina v potokih, sitnoba, drge non stop. No nekje čez 14 dni se nadejam novih zobkov, zg.enke. Do takrat se bomo pa več crklali. Sicer je pa danes dan za spanja, a ne punce. Ko bi se vsaj še otroci z nami strinjali.

Lp

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.