|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
26.2.2011 18:35:54   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Saj bom razumela, če se ne bote strinjale! Sem tudi sama med bolj nazaupljivimi ljudmi!user posted image

Daj ZS preberiuser posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
26.2.2011 19:10:56   
NiNiBo
benika jaz se strinjam, glede danyy pa predlagam da se nam kdaj pridruzis na cveku, da te bomo tako spoznale. Tu se med seboj sedaj bolj kot ne poznamo in je to prav super, ker tocno ves komu pises, no vsaj zame je to bistvena razlika.

Wow..sedaj ste pa res ze vse skoraj uvedle GH, pridni pridni. Jaz bom se cakala, dokler Neo ne pokaze malo vec interesa.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 19:34:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.2.2011 19:55:09   
danyy

NiNiBo- bi se vam z veseljem pridružila, ampak sem iz Maribora (oz.zelo bljižne okolice), se pa ne upam pripeljat tako daleč sama (saj vem da sem malo čudna glede tega).

No, pa saj ni panike glede foruma.Bi pa izkoristila priliko za eno vprašanje: Imam fantka in imam težave glede pleničk, nam premočijo. Skoraj vsako jutro se zbudi moker, pa včasih premočijo tudi čez dan. Sem pa sprobala že vse pamperske-obup, Dm-ove, hoferjeve, sedaj imamo Mullerjeve- te še nekako so. Kaj mi še preostane?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.2.2011 20:14:35   
Anonimen
js bom pa sam tole napisala: žagico ima, žagico ima, žagico imaaaaaaaaa!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.2.2011 20:16:10   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

js bom pa sam tole napisala: žagico ima, žagico ima, žagico imaaaaaaaaa!!!! user posted image user posted image user posted image

A je dobil zobek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.2.2011 20:25:44   
teodora75

jaaaaaaaaaaaaa, mi tudiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
res res res user posted image

Pa sem mislila, da se slini kar tako 'iz navade' in da zraven 'obgrize' še vse kar pride mimo. Malo prej pa mu nastavim prst in opaaala, kaj se to čuti user posted image

S plenicami imam pa tudi jaz precej težave, no, s tem, da smo vsako jutro čez in čez mokri. Pa je itak logično, glede na to, da tudi ponoči kar precej je. Verjetno ni plenice, ki bi zdržala pol do 3/4 litra, ali pač? zdaj sem par noči poskusila, da sva se ponoči previla, ampak se potem tako zbudi, da traja več kot uro, da spet zaspimo.

Aja, pa seveda vsem hvala za čestitke in lepe želje. Ja no, kaj naj rečem, fino je. In res smo si želeli, da se zgodi kmalu, pa se je pač kar takoj. juhuhu. Zdaj moram pa samo Katrinko še kje najt, da mi pove, kako gre v takih primerih s porodniško. Ali mogoče katera druga kaj ve o tem?

Sem se že reg. na nov forum, ampak čakam še na neko odobritev, tako da tam ne morem še nič pisat (in brat).

Z GH je pa pri nas tako, da sploh ne vem kje smo. V času kosila mu sicer dam nekaj zelenjavnega - danes prvič kuhano doma (so bile bučke in malo rižkota notri), pa je jedel, ampak šele potem, ko dobi vsaj nekaj mleka (po flaški). Včasih nama sicer rata kontra (najprej GH in potem mleko), ampak brez flaške pa nikakor ne gre. Kako dolgo pa to traja, da bo pojedel več in mu bo to zadostovalo za samostojen obrok?

Ma jooooooooj, vedno ko se spravim pisat rata potem cel roman. Nič, toliko za danes.

Vsem lepo noč!

T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.2.2011 20:37:00   
corfu
čer

Sem registrirana in tudi jaz čakam potrditev...zakaj se je pa šlo? sem pač ena tistih, ki se ne pridruži kavi in potem pol stvari ne vem za kaj se gre user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.2.2011 20:43:01   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

čer

Sem registrirana in tudi jaz čakam potrditev...zakaj se je pa šlo? sem pač ena tistih, ki se ne pridruži kavi in potem pol stvari ne vem za kaj se gre user posted image

Vse ste že potrjene, tako da lahko komot berete. O vzrokih za premik bomo pa tam debatirali, a je prav?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.2.2011 20:49:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A je dobil zobek?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.2.2011 21:29:07   
tinkatonka
yupiii FiliP! iN Svit! Za žagice!!!user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.2.2011 21:30:03   
Izabelina
js ne zastopm tega nouga foruma user posted image a morm usako uprašanje postavt v svojo temo... ni več "čvekanja"...

bom še mal počakala, da vidm kaj in kako user posted image zdej grem pa spat, ker sm tok utrujena, da mi je kr slabo... user posted image

lahko noč punce in user posted image in user posted image !!! user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
26.2.2011 22:10:57   
Katalenca
Jaz sem tudi danes začela z uvajanjem goste hrane. Sem bila zjutraj na tržnici in kupila špinačo. Ob enem sem preizkusila tudi nov soparnik. Vse je bilo vredu. Je celo svoj kljunček odpiral in pojedel vse (ene 20 ml). Zraven sem pa še dala malo mojega mlekca, ki ga imam v zmrzovalniku (kar v kockah za led- torej eno kocko).

Za enkrat ni težav :))

Upam da ne bo preveč vplivalo na kakanje oz da bo celo pospešilo.user posted image Sedaj je nekako na enkrat na teden

Sem se registrirala na forum in upam da bo tam tudi zaživel kot tukaj, bo pa verjetno vse bolj usmerjeno...

A zobki že kukajo?? Bravo user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.2.2011 22:19:29   
archie
oooowooow, a so že zobki? user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, bravo!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.2.2011 22:45:31   
Jazzy1
Čisto na hitro....

bravo za zobke!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image Pa ravno v petek smo se pogovarjale, da se nam zdi da ga noben septembrček še nima. user posted image

hrana - koliko sem brala je okus za sladko in slano privzgojen in ne prirojen, tako da morda me nismo ravno merilo v smislu: če meni ni dobro, tudi otroku ni. Nam ni dobro ker smo že navajene slanega in sladkega okusa. Tako da po moje ni kakšne posebne potrebe še po dodatnem soljenju.

forum - sem za user posted image user posted image Grem gledat zs. user posted image

Aja, da se še mal pohvalim: T je danes čisto SAM zaspal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image Če katera slučajno ni updejtana - to je za nas blazen dosežek. user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
27.2.2011 8:40:14   
Izabelina
no še zmer mam uprašanje: ko se zjutri zbudim in opravm pač jutranje zadeve je čas za RR... tle pridem in pod septembrke napišem kej... kam pa to zdej na tanoumu forumu napišem? user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
27.2.2011 8:49:51   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

no še zmer mam uprašanje: ko se zjutri zbudim in opravm pač jutranje zadeve je čas za RR... tle pridem in pod septembrke napišem kej... kam pa to zdej na tanoumu forumu napišem? user posted image

poglej na forum sem ti tam odgovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
27.2.2011 8:57:41   
benika

Pa sej maš tam čvekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1293
27.2.2011 9:04:08   
katrinka
teodora - iskrene cestitke se od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
27.2.2011 9:17:42   
Izabelina

ja sam je razdeljen na dobre pa slabe stvari... zdej če js povem, da smo uredu spal pa tko... skratka nč pametnega user posted image user posted image a to spada pod dobro? a veš kaj mislm... no sej se bo razvil... never mind me... js sam mal kompliciram user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
27.2.2011 9:59:15   
Anonimen

ja sam je razdeljen na dobre pa slabe stvari... zdej če js povem, da smo uredu spal pa tko... skratka nč pametnega user posted image user posted image a to spada pod dobro? a veš kaj mislm... no sej se bo razvil... never mind me... js sam mal kompliciram user posted image

mal pa mogoč res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1296
27.2.2011 11:58:02   
bambinca
mi pa danes vrtamo, šraufao, sestavljamo,...kounemouser posted image user posted image user posted image ...novo kopalnicouser posted image user posted image user posted image smo šli moj in Zoja v petek v Ikeo, dobili navdih, se včeraj vrnili in tukaj je NOVA KOPALNICA, JEEEEuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
27.2.2011 12:16:27   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

mi pa danes vrtamo, šraufao, sestavljamo,...kounemouser posted image user posted image user posted image ...novo kopalnicouser posted image user posted image user posted image smo šli moj in Zoja v petek v Ikeo, dobili navdih, se včeraj vrnili in tukaj je NOVA KOPALNICA, JEEEEuser posted image

U, bravo, bravo. Zdej pa ZS preberi in pojdi tja, kamor te vabimuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
27.2.2011 14:09:23   
malecka_mateja
dan!

evo mi smo pa na Ab po virzi in bronhitisu vneto uho user posted image user posted image user posted image user posted image
danny sem smo se mariborčanke peljale v ljubljano, če te je strah se zmenimo skupaj pa se skupaj peljemo. to ni problem.

Benika jaz sem tudi za seveda če dobim povabilouser posted image
Tamali spi je bila pestra noč ker AB še ni prijel, tjašaje šla z stricem na luft jaz pa grem počivat ker že 3 teden zelo slabo spim.

papa pa lepo nedeljo

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
28.2.2011 8:02:19   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: danyy

NiNiBo- bi se vam z veseljem pridružila, ampak sem iz Maribora (oz.zelo bljižne okolice), se pa ne upam pripeljat tako daleč sama (saj vem da sem malo čudna glede tega).

No, pa saj ni panike glede foruma.Bi pa izkoristila priliko za eno vprašanje: Imam fantka in imam težave glede pleničk, nam premočijo. Skoraj vsako jutro se zbudi moker, pa včasih premočijo tudi čez dan. Sem pa sprobala že vse pamperske-obup, Dm-ove, hoferjeve, sedaj imamo Mullerjeve- te še nekako so. Kaj mi še preostane?

kaj pa če bi ga ponoči enkrat previla? Ko je recimo? Razn, če bo potem problem zaspat nazaj... če ne pa še probavaj pleničke ni vrag, da bo ena zdržala celo noč!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.