teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. js bom pa sam tole napisala: žagico ima, žagico ima, žagico imaaaaaaaaa!!!! jaaaaaaaaaaaaa, mi tudiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! res res res Pa sem mislila, da se slini kar tako 'iz navade' in da zraven 'obgrize' še vse kar pride mimo. Malo prej pa mu nastavim prst in opaaala, kaj se to čuti S plenicami imam pa tudi jaz precej težave, no, s tem, da smo vsako jutro čez in čez mokri. Pa je itak logično, glede na to, da tudi ponoči kar precej je. Verjetno ni plenice, ki bi zdržala pol do 3/4 litra, ali pač? zdaj sem par noči poskusila, da sva se ponoči previla, ampak se potem tako zbudi, da traja več kot uro, da spet zaspimo. Aja, pa seveda vsem hvala za čestitke in lepe želje. Ja no, kaj naj rečem, fino je. In res smo si želeli, da se zgodi kmalu, pa se je pač kar takoj. juhuhu. Zdaj moram pa samo Katrinko še kje najt, da mi pove, kako gre v takih primerih s porodniško. Ali mogoče katera druga kaj ve o tem? Sem se že reg. na nov forum, ampak čakam še na neko odobritev, tako da tam ne morem še nič pisat (in brat). Z GH je pa pri nas tako, da sploh ne vem kje smo. V času kosila mu sicer dam nekaj zelenjavnega - danes prvič kuhano doma (so bile bučke in malo rižkota notri), pa je jedel, ampak šele potem, ko dobi vsaj nekaj mleka (po flaški). Včasih nama sicer rata kontra (najprej GH in potem mleko), ampak brez flaške pa nikakor ne gre. Kako dolgo pa to traja, da bo pojedel več in mu bo to zadostovalo za samostojen obrok? Ma jooooooooj, vedno ko se spravim pisat rata potem cel roman. Nič, toliko za danes. Vsem lepo noč! T.
|