NiNiBo
|
archie drzim pesti za . mery mi je zal, da ste se znasli v prav nic lustnem polozaju. Torej, jaz nimam nobene variante da bi vedela za koga, ki bi ti lahko ponudil delo, imam pa par idej: morda lahko ponudis varstvo na domu in poleg svoje pupike popazis se na kaksno, likanje na domu - si blizu Kamnika (ce se prav spomnim, in tam jih je malo vec ki jih ima pod palcem), torej morda lahko ponudis prevzem cunj na domu, doma zlikas in dostavis.Tu ti verjetno lahko pomaga tudi tvoj, vsaj kar se tice prevzema in dostave. Seveda pa je tu se pospravljanje (npr. pomivanje oken bo kmalu aktualno zaradi pomladi), ki ti vzame dopoldan morda dva in pade ce imas dobro strnako padejo dobri dinarcki. Ne vem kaksno imas izobrazbo, vendar dajanje instrukcij je vedno nekaj kar lahko opravljas na domu. To je takole na hitro, seved pa ukrepi za zmanjsanje stroskov - nakup v cenejsih trgovinah, cakanje na razprodaje, kupovanje second hand (bolja, podarim.si). Vedno lahko tu nas vprasas ce ima katera kaj kar ne rabi, tu jih je kar nekaj ki ne bodo imele vec veliko otrok npr. soncica mislim, da bo vesela ce se cesar znebi. Tako, kot je predlagala nenka7 treba je narediti financni nacrt. Jaz sem imela v preteklosti podobdno situacijo in se da marsikaj. Ze to, da sem naredila seznam katere stvari so pomembne in katere ne je zelo oklestil stroske. Tudi tvoj ce ima angino pectoris se ne pomeni, da je vsega kao konec- najti mora sicer svoje meje vendar, je se mlad tako da ima verjetno zelo dobro prognozo. Takoj je seveda potrebno uvesti par stvari: torej nic kajenja, dieta, pocasi je treba zacet migat in zmanjsanje stresa. Slo bo na bolje in tako, tako ti bo lahko bolj in bolj pomagal. Ce je sofer, morda ne bi bilo narobe da bi ze zacel premisljevat o prekfalifikaciji, so poklici ki so deficitarni tako da se splaca pogledat kateri in morda lotit enega od njih. Zelim vama, da se stanje kmalu popravi!! Tudi pri nas noc katastrofalna, smo eni taki lakotniki se predvsem proti jutru. Sedajle pa pancka, ze drugo rundo danes, verjetno od zuriranja ponoci. Moj je na fantovscini danes, jaz pa mal operem, pospravljeno imam , popldan pa malo ven. Uzivajte vikend, ter za vse bolancke, tudi pasje!
|