archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo archie Holland rules . By the way drugi teden imajo na Nizozemskem pocitnice, kar pomeni envazijo Nizozemcev na smucisca v Avstriji in guzva na cestah. Kam tocno pa greste? A bosta Tejo s seboj vzela? Se eno vprasanje, ce bose naslednji teden vseeno slucajno doma, a bi vaju midva lahko prisla obiskat - bi rada prisla tvoje lepotce pobozat in Tejo pogledat, no pa sevede tebe tudi ? Ajoj, še tega se manjka no, vseeno upam, da nam ne bo treba iti na pot, ker se mi ne da več voziti tako daleč... ampak če bo tako naneslo, bomo pa šli z mojo Fabio: midva in Teja (itak), qiunny + športni del + lupinica in psica v prtljažniku In zraven si bom pela: naš mali avto je še premajhen, da v njem sedeli lahko bi vsiiiiii Če gremo, gremo v De Kie. Pa potem v kakšen ZOO pogledat, ker menda so fantastični tam gor. Ja, drugače smo doma. Ti mi samo v naprej sporoči, kdaj ste imeli namem priti. V torek ima Teja pregled pri P, drugače smo pa zaenkraz še frej vse dni. Dobrodošli Benika: uživaj doma!!! Pa res upam, da boš čimprej spet zdrava Bambinca: joj, ti pa res nimaš sreče Tudi zate držim pesti, da boš kmalu bolje in da bodo tvoji sončki zdravi!! Vpis v vrtec: hmmm... pa smo tam, kjer nismo hoteli bit sem bila prepričana, da midva s tem ne bova imela težav in danes kličem na sedež vrtca in izvem, da je gužva in da so vsa mesta zasedena in da dvomi, da bo kaj frej tako da očitno bo najina madam še 1 leto doma (kar je tudi želja moje mami, ki jo bo pazila).... upam, da bo vsaj drugo leto potem dobila... Jinx: čestitam za obrat! pri nama je dopoldne ful dobre volje in spočita in je kar kakšno urico pod lokom. Potem se pa non-stop obrača na trebuh, kjer je nekaj min in začne javkat. Jo obrneva na hrbet, ampak ona je čez nekam min spet na trebuhu no, se pa vsaj zamoti sama in imava 1 h časa, da v miru (precej) skuhava kosilo. Almera: samo da ste bolje!! Katalenca: jaz te knjige še nisem brala, ker niti ni bilo potrebe. Teja ima sedaj tak ritem, da okoli 19h postane tečkasta. Takrat jo skopava (če jo je treba) ali pa jo imava še kakšne pol ure po naročju in jo poskušava ša malo utrudit. Okoli pol osmih jo podojim za 2 min in že spi. do jutra