|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
17.2.2011 10:57:40   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

archie, ti je uspelo izbrati ženina? user posted image  user posted image Jaz imam tudi dve upam da nosečki doma user posted image

hmmmm, ja, končno user posted image
ooooooooooo, a sta breji? Kdaj delaš UZ? čestitam!! user posted image user posted image

Čestitam za naraščaj user posted image
A UZ delate?? Kako to???

Zato, da se potrdi / ovrže brejost. Vsaj jaz ga vsakič delam. Ker če je breja, potem dobi tudi drugačno prehrano, veš, da moraš vse pripravit itd...

Jaz ji bom čimveč dajala domače hrane (pridelane pri nas doma), tako kot za nas. Kaj drugega pa ne bom kupovala bio.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 11:17:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
17.2.2011 12:00:23   
Jinx
Jaz tudi vedno delam UZ, ker so ostali znaki brejosti full nezanesljivi + lahko se pojavi navidezna brejost in ima psica potem lahko težave. Plus vse, kar je archie povedala (drugačna hrana, vitamini, manj zahtevni sprehodi, kasneje še priprava kotilnic, mleka za mladiče itd.). Z eno grem čez en teden na UZ, z drugo pa čez dva user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.2.2011 13:01:01   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Kje pa to naročiš in kaj npr vsebuje zeleni zaboj? Ali to gojijo pozimi npr v rastlinjaku?

Ne. Najbolje da poguglaš zeleni zabojček in prebereš na strani - imajo lepo razložen koncept in opisane različne zabojčke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 979
17.2.2011 13:01:48   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Naša noč, pa kot običajno za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še kakšno pošiljam za Jazzy,

O hvala, hvala. Bom kar dve vzela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 980
17.2.2011 13:09:15   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

ninibo - če ni skrivnost, kolk ima pa velike blazine in kakšna je cena pri njej? sej ja, drugač bomo šli en dan v naklo, a je to treba prej kej naročiti? sej najbolš da prej pokličem pa se pozanimam, da ne bom zastonj hodila....

Seveda ni skrivnost, jaz sem vzela ta veliko 185x100/1,5cm cena pa mislim da je rekla 125,00 Eur jo se nisem placala, ker jo prevzamem v ponedeljek. V Naklem je pa 123,00 Eur, kot sem videla na internetni strani.

No na našem računu (ki ga nismo plačali - smo jo, kot sem že omenila, dobili na napotnico), piše (za enako velikost) 187 €.

T.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 981
17.2.2011 13:22:39   
bambinca
benika gre domov, v torek se mora pa vrnit na nadaljne preiskave - ve pa še nič konkretnega. Želimo ji leeeeeeeeep vikend, polno objemov, poljubčkov, stiskanja,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.2.2011 13:44:14   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

benika gre domov, v torek se mora pa vrnit na nadaljne preiskave - ve pa še nič konkretnega. Želimo ji leeeeeeeeep vikend, polno objemov, poljubčkov, stiskanja,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeee user posted image user posted image user posted image  Sem kar solzne oči dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super! Upam, da se javi in pove kaj so ugotovili...joj kako bodo otroci srečni pa mala Manja user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.2.2011 13:47:13   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.2.2011 14:18:16   
bambinca
ah sem slabe volje...še od Z. si nisem opomogla od tistih sumov na neke strašne bolezni povezane z drisko, pa že dobimo napotnico za ta malega za gastro, ker ima neko čudno mehko blato že predolgo in izpuščaje po telesuuser posted image me kr želodec začne bolet; upam, da je samo kaka brezzvezna alergija, ki bi izzvenela...tolk sem žalostna, zakaj ne morem v miru uživat porodniške???user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.2.2011 14:35:36   
corfu
bambinica, ja kaj pa je zdaj touser posted image  Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  in upam, da se čimprej rešite vseh tegob, ki so se vam nakopičile user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.2.2011 14:39:00   
mala
Tinkatonka - no potem moram pa še na našem koncu vprašat, če jih slučajno lahko tudi tukaj dobim v naši pekarni...bi bilo res fajn, da se mi ne bi bilo treba v Lj. vozituser posted image

bambinca - user posted image  upam, da s pomladjo pride tudi zdravje k vam in se vse porihta. Drži seuser posted image

Benika - user posted image super, da so te spustili, upam da si kaj boljeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 987
17.2.2011 14:48:48   
*Katja
Aloha!

Kje je sonce?

Danes pa tudi jaz spadam med neprespane. user posted image user posted image Ima malo zamašen nos in potem se je skoz zbujala.

Pismo ej, je bla Benika ves ta čas brez Manje? Grozno! user posted image user posted image

Archie naša se tudi z racmankami še ne obrne, samo naga. Jo kar malo ovirajo, zato jo imam veliko nago, potem mi je pa skoraj zbolela punca.

Drugače sem pa zdaj tudi jaz po dolgem času začela malo telovadit, juhuuuu!user posted image Počutim se veliko bolje. Imava doma uteži in začuda mi je to ful dobr.

Katalenca, vau....uvajanje jajca, to pa je zanimivo. Kako si se odločila, boš verjela raziskavi?

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 988
17.2.2011 15:13:37   
Jinx
No pa se je tudi moja mala pikica obrnila s hrbta na trebuh user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.2.2011 15:54:34   
NiNiBo
archie Holland rules user posted image user posted image user posted image . By the way drugi teden imajo na Nizozemskem pocitnice, kar pomeni envazijo Nizozemcev na smucisca v Avstriji in guzva na cestah. Kam tocno pa greste? A bosta Tejo s seboj vzela?  Se eno vprasanje, ce bose naslednji teden vseeno slucajno doma, a bi vaju midva lahko prisla obiskat - bi rada prisla tvoje lepotce pobozat user posted image  in Tejo pogledat, no pa sevede tebe tudi user posted image user posted image ?
teodora morda pa nekje nekdo se mal sluzi?? HB, da tokrat jaz placujem nizjo ceno user posted image .
benika samo, da gres malo domov upam upam da se nam kaj oglasis user posted image user posted image user posted image  zate!
bambinca zelo zelo ti provoscim da bi uzivala porodnisko in, da bi bili otroci zdravi. Skusaj ostati pozitivna, gresta na pregled, ne ugotovijo nic in ti lepo uzivas porodnisko - tako si zastavi in tako bouser posted image user posted image user posted image .
*Katja pridna pridna
jinx drzim pesti za pasje user posted image , uh bos pa se enkrat mamica - to bo dela. user posted image user posted image  za Brino!

Pri nas se pa pocasi jasni in, ko Neo odspi popoldansko rundo greva se mal na en giro. Izvedela danes, da se je mojemu bratrancu v Mehiki rodila hcerkica - juhuuuuu. Planiramo obisk enkrat poleti, tinkatonka a si se ti proti cemu cepila, ko si sla potovat v Mehiko? Drugace pa aprila letim prvic sama z Neom na Nizozemsko, uh me prav zanima kako bova midva tole sama speljala. Lepo popoldne vse skupaj!

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 17.2.2011 15:55:21 >

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.2.2011 15:56:00   
benika
Evo mene doma Ampak samo do ponedeljka popoldne, potem se vračam na Petra Deržaja, saj me v torek čakata še UZ trebuha in en dan še rektoskopija.

Kaj naj rečem, šlo je za las. Precej za las. Bom enkrat na kavi povedala. Usta so zdej poštimana, ampak diagnozo bo vseeno treba postavit. Trenutno bi se samo rada spočila, ker sem še vedno zelo švoh.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 16:06:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 992
17.2.2011 17:42:09   
Katalenca
Benika, samo da je bolje in da si doma, lepo se cartajte!!!

Ker tako pogosto dojimo ponoči, bodo zagotovo konkretni poskoki v rasti user posted image  oz tudi pokazatelj, da bo treba kaj več dodat...

Katja, zakaj verjamem raziskavi o hitrem uvajanju kuhanega jajca? Ker sem prebrala celo raziskavo in ker je bila objavljena v resni strokovni reviji. In če so odkrili, da je bilo uvedeno kuhano jajce med 4-6 mesecem povezano z manjšim tveganjem za alergijo na jajce kot pa uvedeno od 10 -12 ali celo po 12 mesecih. Saj sicer zakaj pa se tako spreminjajo te smernice. Zato ker se naredijo resne raziskave in se nekaj določenega ugotovi. Zagotovo se je tudi ugotovilo, da je bolje uvajati hrano do 6 meseca, kot pa začeti kasneje, kar je napisala oz priporočila avtorica knjižice Prehrana dojenčka(ki je res dobra zdravnica- pediater/alergolog). 

Če bom pa sama začela bom pa videla. Niti nisem še začela uvajat GH.

Neposredna povezava do sporočila: 993
17.2.2011 20:26:53   
Jazzy1
Ninibo - jaz sem se cepila proti hepatitisu, in to bi tudi vam priporočala, ne glede na kateri konec greste. Joooj, blagor vam!!! To bo pa res super potovanje!!!!!!!

Jinx - bravo za obrat! user posted image

Benika - super da si doma in da si boljše. Verjamem da naslednji teden tudi še kaj več pozitivnih novic dobiš! user posted image

Almera - fino, da gre tudi vam na boljše. Kar se pa noči tiče pa ...jooooj sej enkrat bo boljš ne? user posted image

Bambinca - tudi tebi user posted image user posted image

Katalenca - interesting reading. Ampak uffff....ko kaj takega bereš se ti hitro spet zgodi, da nisi veš dovolj pameten. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
17.2.2011 21:05:48   
khurde
benika, naj gre vse skup samo še na bolje user posted image

bambinca, upam, da se ti želja po uživanju v porodniški uresniči user posted image

almera, user posted image user posted image user posted image  še za tvoja dva

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.2.2011 21:06:01   
NiNiBo
jazzy in almera, hvala za info, midva sva bila cepljena za hepatitis&co pred parimi leti ni mi pa jasno kako je potem to za Nea. Ni pa se nic rezervirano, ampak sva bolj kot ne odlocena, da jo bo treba mahnit letos se kam.  
Drugace pa danes dobila nenapovedan obisk, pa je prisla po dooooolgem casu in nic je nisem pogresala, ah ah user posted image user posted image user posted image .

Eno dobro nocko vsem skupaj, se posebaj pa bolanckom user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 996
17.2.2011 21:07:37   
Katalenca
ninibo, cepi se proti Hep A, lahko tudi proti Hep B (ali oboje v enem), jaz sem se tudi cepila s kombiniranim cepivom za indonezijo. Fajn je par mesec prej začet, da celo shemo daš skozi. Tako da če greste poleti, kar začnite.
Jazzy, ja, rojevam user posted image , ko članke berem :))

Punce, kaj menite o metodi, Spi dete spi (je tudi post na to temo http://www.ringaraja.net/forum/Metoda_spi_dete_spi%2Cnam_pomaga_%3A%29/m_5527132/tm.htm ). Malo je še sicer prehitro pri skoraj 5 mesecih. Ima katera izkušnje???

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.2.2011 21:25:42   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

archie Holland rules . By the way drugi teden imajo na Nizozemskem pocitnice, kar pomeni envazijo Nizozemcev na smucisca v Avstriji in guzva na cestah. Kam tocno pa greste? A bosta Tejo s seboj vzela?  Se eno vprasanje, ce bose naslednji teden vseeno slucajno doma, a bi vaju midva lahko prisla obiskat - bi rada prisla tvoje lepotce pobozat  in Tejo pogledat, no pa sevede tebe tudi ?

Ajoj, še tega se manjka user posted image user posted image no, vseeno upam, da nam ne bo treba iti na pot, ker se mi ne da več voziti tako daleč...
ampak če bo tako naneslo, bomo pa šli z mojo Fabio: midva in Teja (itak), qiunny + športni del + lupinica in psica v prtljažniku user posted image user posted image user posted image user posted image In zraven si bom pela: naš mali avto je še premajhen, da v njem sedeli lahko bi vsiiiiii user posted image user posted image

Če gremo, gremo v De Kie. Pa potem v kakšen ZOO pogledat, ker menda so fantastični tam gor.

Ja, drugače smo doma. Ti mi samo v naprej sporoči, kdaj ste imeli namem priti. V torek ima Teja pregled pri P, drugače smo pa zaenkraz še frej vse dni. Dobrodošli user posted image

Benika: uživaj doma!!! user posted image user posted image Pa res  upam, da boš čimprej spet zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambinca: joj, ti pa res nimaš sreče user posted image Tudi zate držim pesti, da boš kmalu bolje in da bodo tvoji sončki zdravi!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vpis v vrtec: hmmm... pa smo tam, kjer nismo hoteli bit user posted image sem bila prepričana, da midva s tem ne bova imela težav in danes kličem na sedež vrtca in izvem, da je gužva in da so vsa mesta zasedena in da dvomi, da bo kaj frej user posted image user posted image tako da očitno bo najina madam še 1 leto doma (kar je tudi želja moje mami, ki jo bo pazila).... upam, da bo vsaj drugo leto potem dobila...

Jinx: čestitam za obrat! user posted image
pri nama je dopoldne ful dobre volje in spočita in je kar kakšno urico pod lokom. Potem se pa non-stop obrača na trebuh, kjer je nekaj min in začne javkat. Jo obrneva na hrbet, ampak ona je čez nekam min spet na trebuhu user posted image no, se pa vsaj zamoti sama in imava 1 h časa, da v miru (precej) skuhava kosilo.

Almera: samo da ste bolje!! user posted image user posted image

Katalenca: jaz te knjige še nisem brala, ker niti ni bilo potrebe. Teja ima sedaj tak ritem, da okoli 19h postane tečkasta. Takrat jo skopava (če jo je treba) ali pa jo imava še kakšne pol ure po naročju in jo poskušava ša malo utrudit. Okoli pol osmih jo podojim za 2 min in že spi. do jutra user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 998
17.2.2011 21:28:28   
Inčy
Katalenca ... sem ravno zasledila tvoje vprašanje ... jaz sem bila včeraj šokirana nad Nijo - res ...pred tem je bila 3 dni bolana in smo jo seveda vsi ujčkali, cartali, skratka čisto razvadili in sem jo že pol 4 dan, ko je že vročina čisto padla in vse bilo ok, celi dan morala prenosit, drugač se je drla kot zverina, potem pa sem imela 5 dan dovolj ... dala sem jo v posteljo (skupno) in sem jo hotela uspavat (čez dan), ona drla, drla - sem si mislila, ne bom te vzela gor in sem se vsedla zraven nje na posteljo in jo gledala - čist mirno ... jokala je pol minute, potem se obrnila vstran, zarila v pleničko in zaspala user posted image user posted image user posted image ... ok sem si mislila ... pač utrujena zelo ... zvečer jo ponovno hočem uspavat, spet jok - se ponovno oddaljim od nje in jo samo opazujem ... en čas me je gledala in nekaj mrmrala ... potem pa se obrnila vstran od mene - se zarila v mojo majco in zaspala ... user posted image user posted image user posted image skratka, če bi meni, kdo rekel, da je to možno, bi se mu smejala  ... zdaj vedno tako zaspimo, s tem da še nisem poskusila v kinderpetu - jo raje tja odnesem, ko spi kot top user posted image  

Sama nisem pristaš te metode, da otrok joka ... jaz je ne bi pustila 20 minut, niti 10 ... ne vem ... Nija se začne tako dreti, da se res skoraj "zahlipne" in me je kr groza, da je ne bi vzela gor ... - sem pač taka ... itak da preveč hitro vedno skočim, ampak kaj čem ... "prvič mama" pač ...  user posted image user posted image user posted image

... saj pravim pri nas je zadostovalo pol minute, da je videla, da z mano ni heca user posted image user posted image user posted image   Poskusit ni greh pravijo user posted image

Benika in Almera ... naj bo čimprej še bolje user posted image user posted image user posted image Bambinca ... tudi tvojim sončkom user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 17.2.2011 21:31:03 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

Neposredna povezava do sporočila: 999
18.2.2011 1:17:59   
katrinka
benika - vesela sem da si doma in da si boljeuser posted image

bambinca - upam da ni nic resnega in da se kmalu postimauser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?