teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 no, pa še naše nove mere, pri 4,5 m - 68 cm in 7290 g. lepotec moj pikico pa prestal brez enega samega jokca, pogumen moj mali fant! danes je malo boljše volje. spal je namreč odlično . od 21h do 6h, pojedel in takoj nazaj zaspal do skoraj 8.30. verjetno se mu vseeno malo cepljenje pozna, ker je bil koma... se pa tudi naš mali lepo sam obrne iz hrbta na trebuh, kontra mu pa še ne gre in ko bi šel nazaj na trebuh, začne tečkati, da ga pridem jaz obrnit je pa pogruntal, da lahko potuje okrog tako, da se z rokcam odriva in on lepo rita nazaj, kaj je hecen... teodora - tudi jaz upam, da vidiš svoj plusek čim prej, pa upam, da boš novičko delila tudi z nami ninibo - kje si blazino naročila in kolk veliko? midva sva se tudi odločila, da jo kupimo, sem dobila poleg tinkinih pohval tudi drugje veliko pozitivnega in da je res neuničljiva praktično, plus za trebušnjake delat - za mamico seveda, pustimo to, da jih ne bom delala, ampak recimo jaz bi se počasi morala lotiti raziskave kje so najcenejše, pa če si ti to že naredila, bi mal preplonkala od tebe Bravo za lepe mere in obrat (mi tam še nismo). Ja ja, za plusek pa seveda sporočim ko bo, če vas že 'dražim' s tem. Kar se pa blazine tiče ša mislim da nimaš prav dosti možnosti. Lahko sicer da najdeš kje kakšno rabljeno, ampak tudi tam kar navijejo ceno. Sicer pa mislim da se novo dobi samo v Naklem - Vita center http://www.vitacenter.si/sl/zastopstvo_Airex_blazine/?vitacenter-frontend=4va21sd7qn62ipuppranshtj14 pa saj si Gorenjka a ne... No, če imaš pa res izjemno srečo, pa ti jo napišejo v razvojni na napotnico. Tako smo jo dobili tudi mi, ampak smo imeli zares zares srečo. Je pa to v RA v KR. No, mogoče pa ravno zato... Je pa res fino, super. Za malega in naju oba zraven. T.
|