Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 16.2.2011 16:48:39
|
|
|
|
nenka7
|
kje se dobi te riževe kašice, a to lahko sama naredim? archie - ja, obrne se z ravmanko na riti, tako da je pravi frajer, brez pa sploh uživa do konca!! ninibo - če ni skrivnost, kolk ima pa velike blazine in kakšna je cena pri njej? sej ja, drugač bomo šli en dan v naklo, a je to treba prej kej naročiti? sej najbolš da prej pokličem pa se pozanimam, da ne bom zastonj hodila....
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2011 16:53:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 16.2.2011 18:10:55
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 kje se dobi te riževe kašice, a to lahko sama naredim? Jaz sem ji kupila kar riževe kosmiče od DMja, ki se mešajo z vodo, so pa od 4. meseca naprej. Izgleda nekaj podobnega kot čokolino, samo da so iz riža.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2011 20:22:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 16.2.2011 20:24:24
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 ninibo - če ni skrivnost, kolk ima pa velike blazine in kakšna je cena pri njej? sej ja, drugač bomo šli en dan v naklo, a je to treba prej kej naročiti? sej najbolš da prej pokličem pa se pozanimam, da ne bom zastonj hodila.... Seveda ni skrivnost, jaz sem vzela ta veliko 185x100/1,5cm cena pa mislim da je rekla 125,00 Eur jo se nisem placala, ker jo prevzamem v ponedeljek. V Naklem je pa 123,00 Eur, kot sem videla na internetni strani. Plavanje je bilo danes prav super. Sicer nas ni bilo veliko, ampak smo se imeli prav lustno. Neo je bil danes prvi moker tudi po glavici in se ni pritozeval . No saj doma tudi to prakticiramo, ampak slana voda je pa le slana. nocko.. za beniko.
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 16.2.2011 20:35:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 16.2.2011 20:32:32
|
|
|
|
archie
|
jaz pa ful pogrešam Beniko tu upam, da se nam bo kmalu pridružila!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 7:41:46
|
|
|
|
mala
|
Jutro Katalenca - veš kok te razumem, naš že 4dni ni kakal in danes je peti in res komaj čakam, da se pokaka in sem pol vsa vesela. Almera - joj držim pesti, da se Ronji stanje izboljšuje , pozdravte se hitro.. Tinkatonka - tudi jaz se priporočam za degustiranje tort . Jest se še nisem opogumila za torte, sem si že par let nazaj kupila eno luštno knjigico samo o tortah pa mi ni ratalo niti ene še narest. Upam, da se letos opogumim. Kako boš pa spidermena gor dala, a se da kje dobiti te slikice, ki pridejo gor na torto?? Ninibo - super, da uživata v plavanju , midva greva aprila in se že veselim Mi smo pa včeraj kupili že večji sedež za Lenarta, ker je bil glih v akciji . Seveda mora mali še malo zrasti potem pa gre v uporabo. Kar ne morem verjet,da je že 5 mesecev star...in počasi gremo na št. 74. Evo zima je spet pred vrati, nas je kar zamedlo čez noč...in vozičkanje bo spet malo omejeno . Benika - upam, da si že doma
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 8:25:00
|
|
|
|
tinkatonka
|
Kako boš pa spidermena gor dala, a se da kje dobiti te slikice, ki pridejo gor na torto?? To so foto torte, ko ti v Pekarni Vrhnika (na Brnčičevi v Črnučah) preslikajo željeno sliko na tako "hostijo" in to daš na torto, ob straneh okrasiš s smetano in baje izpade dobr. Bom vidla, če bo res tako. Stane pa slika 7€, v A4 formatu. Lahko rezes po zelji to sliko s skarjami, da ti pase na torto. Ce torta uspe prilepim slikico, če ne se pa ne bom hvalila :)
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 8:32:15
|
|
|
|
tinkatonka
|
A veste, da moj miško še vedno spi. J. mislim. Spat je šel ob 20h, se zbudil ob polnoči pojedel, se zbudil spet ob pol šestih pojedel,se ene pol urce crklal pri meni v postelji, dokler ni zaspal nazaj, potem sem ga odložila nazaj in spet drnjoha. Ga pa že čaka malica, ko se zbudi....jogurt z dušenim jabolčkom
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 8:45:54
|
|
|
|
Jinx
|
Priden poba
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 8:45:59
|
|
|
|
NiNiBo
|
mala ja res je lusto tole plavanje za otroka. Glede na to, da je na obali samo ena opcija nismo imeli dost izbire kdaj iti - tako, da mi smo sli z se ne 4 meseci. Kar je morda malo kmalu in je fino, da gresta malo kasneje. Neo sicer zelo uziva in mi je super, da se navadi vode, ampak glede na to da je bolj "zepne izvedbe" kot bi rekla Almera ga moramo vcasih malo popravljat v Fredovem obrocu. sneg a vas je zasnezilo v Lj.??? Poslusam radio in izgleda totalen kaos na cestah . tinkatonka ocitno se vam res obrestuje, da Jakob spi v svoji sobi. Neo odhaja pocasi v mezkovo dezelo, jaz pod tus potem greva pa na en obisk. Ker mi ni ratal zjutraj iz postelje, me caka danes se tek. En lep dan in za naso Beniko!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 8:53:29
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Tinkatonka za Jakoba tudi jaz sem oba A in M hitro selila in se je obrestovalo. Naša Brina je zaspala ob 23.00 in je jedla ob 6.30. in sedaj še spi. Pridna moja punčka
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 8:54:28
|
|
|
|
corfu
|
Imam pa A in M doma sta nekaj ponoči kašljala, pa sva se odločila da ostaneta doma, tako da se crkljamo in gledamo medvedka Ruperta
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 9:17:49
|
|
|
|
archie
|
Tinka: super za spanje Teja hodi sedaj spat okoli 20h, spi pa do 7h zjutraj. brez nočnega obroka. Čez dan pa spi 3x po pol ure (edino če se kaj vozi z avtom ali pa če gremo na sprehod, takrat spi dlje časa). Plavanje: jaz sem bila navdušena nekaj časa nazaj, sedaj je pa to navdušenje nekam izginilo Sneg: saj ga imam fuuuuuuuuul rada, samo ne ta in naslednji teden če bomo slučajno morali šibat na Nizozemsko, je zadnja stvar, ki si jo želim, sneg...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 9:31:46
|
|
|
|
Jinx
|
archie, ti je uspelo izbrati ženina? Jaz imam tudi dve upam da nosečki doma
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 9:52:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx Priden poba Indeed.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 9:57:12
|
|
|
|
Izabelina
|
dan... mi smo brez neta ne pozabt name drugač je vse ok, pod kontrolo... js mam poune roke dela z mamino 50 letnico... kok so ljudje neodzivni, samo neki bi moral napisat napakirat v kuverto k že ma napisan moj naslov in že ma znamko in vrešt v kaslc... in od 50 povabljencev je 1 to naredu uglavnem, ko bomo plačal položnco in dobil net nazaj bom d hepijest kid on d blok kaj je pa z beniko? nobenih novic? joj, da bi se saj kej javla, da bi vedl kaj se dogaja z njo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 10:21:00
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx archie, ti je uspelo izbrati ženina? Jaz imam tudi dve upam da nosečki doma hmmmm, ja, končno ooooooooooo, a sta breji? Kdaj delaš UZ? čestitam!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 10:22:53
|
|
|
|
Katalenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala Jutro Katalenca - veš kok te razumem, naš že 4dni ni kakal in danes je peti in res komaj čakam, da se pokaka in sem pol vsa vesela. . A ne :) Res celo veselje ob kakanju in nestrpnost ob čakanju. Sicer pa tinka, do 20.2 imajo v Velani 20% popust. Če še kupuješ zavese. Mi pa danes spet 3x vstajali ponoči. Punce, a za prva živila kupujete bio hrano, npt bučke. Za začetek bom kuhala bučko in bi rada bio. ampak itak, da sedaj ni bio za dobit. Študiram tudi o nakupu soparnika, vendar za par mesecev se mi ne splača. Pa sploh ne vem, kakšen jedec bo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 10:24:15
|
|
|
|
Katalenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: Jinx archie, ti je uspelo izbrati ženina? Jaz imam tudi dve upam da nosečki doma hmmmm, ja, končno ooooooooooo, a sta breji? Kdaj delaš UZ? čestitam!! a UZ delate?? kako to??
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 10:25:53
|
|
|
|
Katalenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: Jinx archie, ti je uspelo izbrati ženina? Jaz imam tudi dve upam da nosečki doma hmmmm, ja, končno ooooooooooo, a sta breji? Kdaj delaš UZ? čestitam!! Čestitam za naraščaj A UZ delate?? Kako to???
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 10:45:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca Punce, a za prva živila kupujete bio hrano, npt bučke. Za začetek bom kuhala bučko in bi rada bio. ampak itak, da sedaj ni bio za dobit. Študiram tudi o nakupu soparnika, vendar za par mesecev se mi ne splača. Pa sploh ne vem, kakšen jedec bo Jaz za vse večinoma bio kupujem. Največkrat, sploh pozimi, naročim Zeleni zabojček (lokalna, slovenska ekološka hrana), pa tudi moko za kruh in semena kupujem eko. Sploh se mi zdi pa za malčke pomembno da ne dobivajo popesticidane in drugače obdelane hrane. SOparnik je pa super, ker hrana/zelenjava več hranljivih snovi ohrani. Tako da to bi rekla je dobra investicija za vso družino.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 17.2.2011 10:51:23
|
|
|
|
Katalenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca Punce, a za prva živila kupujete bio hrano, npt bučke. Za začetek bom kuhala bučko in bi rada bio. ampak itak, da sedaj ni bio za dobit. Študiram tudi o nakupu soparnika, vendar za par mesecev se mi ne splača. Pa sploh ne vem, kakšen jedec bo Jaz za vse večinoma bio kupujem. Največkrat, sploh pozimi, naročim Zeleni zabojček (lokalna, slovenska ekološka hrana), pa tudi moko za kruh in semena kupujem eko. Sploh se mi zdi pa za malčke pomembno da ne dobivajo popesticidane in drugače obdelane hrane. SOparnik je pa super, ker hrana/zelenjava več hranljivih snovi ohrani. Tako da to bi rekla je dobra investicija za vso družino. Kje pa to naročiš in kaj npr vsebuje zeleni zaboj? Ali to gojijo pozimi npr v rastlinjaku?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?