|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
16.2.2011 16:48:39   
nenka7
kje se dobi te riževe kašice, a to lahko sama naredim?

archie - ja, obrne se z ravmanko na riti, tako da je pravi frajer, brez pa sploh uživa do konca!!

ninibo - če ni skrivnost, kolk ima pa velike blazine in kakšna je cena pri njej? sej ja, drugač bomo šli en dan v naklo, a je to treba prej kej naročiti? sej najbolš da prej pokličem pa se pozanimam, da ne bom zastonj hodila....

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   [Brisano sporočilo]
16.2.2011 16:53:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
16.2.2011 18:10:55   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

kje se dobi te riževe kašice, a to lahko sama naredim?

Jaz sem ji kupila kar riževe kosmiče od DMja, ki se mešajo z vodo, so pa od 4. meseca naprej. Izgleda nekaj podobnega kot čokolino, samo da so iz riža.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   [Brisano sporočilo]
16.2.2011 20:22:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
16.2.2011 20:24:24   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

ninibo - če ni skrivnost, kolk ima pa velike blazine in kakšna je cena pri njej? sej ja, drugač bomo šli en dan v naklo, a je to treba prej kej naročiti? sej najbolš da prej pokličem pa se pozanimam, da ne bom zastonj hodila....

Seveda ni skrivnost, jaz sem vzela ta veliko 185x100/1,5cm cena pa mislim da je rekla 125,00 Eur jo se nisem placala, ker jo prevzamem v ponedeljek. V Naklem je pa 123,00 Eur, kot sem videla na internetni strani.

Plavanje je bilo danes prav super. Sicer nas ni bilo veliko, ampak smo se imeli prav lustno. Neo je bil danes prvi moker tudi po glavici in se ni pritozeval user posted image user posted image user posted image . No saj doma tudi to prakticiramo, ampak slana voda je pa le slana.

nocko..

user posted image user posted image user posted image  za beniko.  

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 16.2.2011 20:35:20 >

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 955
16.2.2011 20:32:32   
archie
jaz pa ful pogrešam Beniko tu user posted image
upam, da se nam bo kmalu pridružila!!! user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 956
17.2.2011 7:41:46   
mala
Jutrouser posted image

Katalenca - veš kok te razumem, naš že 4dni ni kakal in danes je peti in res komaj čakam, da se pokakauser posted image  in sem pol vsa vesela.

Almera - joj držim pesti, da se Ronji stanje izboljšujeuser posted image , pozdravte se hitro..

Tinkatonka - tudi jaz se priporočam za degustiranje tortuser posted image . Jest se še nisem opogumila za torte, sem si že par let nazaj kupila eno luštno knjigico samo o tortah pa mi ni ratalo niti ene še narest. Upam, da se letos opogumim.
Kako boš pa spidermena gor dala, a se da kje dobiti te slikice, ki pridejo gor na torto??

Ninibo - super, da uživata v plavanjuuser posted image , midva greva aprila in se že veselimuser posted image

Mi smo pa včeraj kupili že večji sedež za Lenarta, ker je bil glih v akcijiuser posted image . Seveda mora mali še malo zrasti potem pa gre v uporabo. Kar ne morem verjet,da je že 5 mesecev star...in počasi gremo na št. 74.

Evo zima je spet pred vrati, nas je kar zamedlo čez noč...in vozičkanje bo spet malo omejenouser posted image .

Benika - upam, da si že domauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 957
17.2.2011 8:25:00   
tinkatonka
Kako boš pa spidermena gor dala, a se da kje dobiti te slikice, ki pridejo gor na torto??

To so foto torte, ko ti v Pekarni Vrhnika (na Brnčičevi v Črnučah) preslikajo željeno sliko na tako "hostijo" in to daš na torto, ob straneh okrasiš s smetano in baje izpade dobr. Bom vidla, če bo res tako. Stane pa slika 7€, v A4 formatu. Lahko rezes po zelji to sliko s skarjami, da ti pase na torto. Ce torta uspe prilepim slikico, če ne se pa ne bom hvalila :)

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 958
17.2.2011 8:29:10   
tinkatonka
Seveda ni skrivnost, jaz sem vzela ta veliko 185x100/1,5cm cena pa mislim da je rekla 125,00 Eur jo se nisem placala, ker jo prevzamem v ponedeljek. V Naklem je pa 123,00 Eur, kot sem videla na internetni strani.

Jaz imam to http://www.vitacenter.si/sl/Airex_blazina_za_vadbo_terapijo_rehabilitacijo_prosti_cas/Blazina_Airex_Atlas_rdeca/?vitacenter-frontend=das8vj4co7jgu6k9tsh67e84f5, samo v zeleni barvi

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 959
17.2.2011 8:32:15   
tinkatonka
A veste, da moj miško še vedno spi. J. mislim. Spat je šel ob 20h, se zbudil ob polnoči pojedel, se zbudil spet ob pol šestih pojedel,se ene pol urce crklal pri meni v postelji, dokler ni zaspal nazaj, potem sem ga odložila nazaj in spet drnjoha.user posted image
Ga pa že čaka malica, ko se zbudi....jogurt z dušenim jabolčkom

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
17.2.2011 8:45:54   
Jinx
Priden poba user posted image

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 961
17.2.2011 8:45:59   
NiNiBo
mala ja res je lusto tole plavanje za otroka. Glede na to, da je na obali samo ena opcija nismo imeli dost izbire kdaj iti - tako, da mi smo sli z se ne 4 meseci. Kar je morda malo kmalu in je fino, da gresta malo kasneje. Neo sicer zelo uziva in mi je super, da se navadi vode, ampak glede na to da je bolj "zepne izvedbe" kot bi rekla Almera ga moramo vcasih malo popravljat v Fredovem obrocu.  
sneg a vas je zasnezilo v Lj.??? Poslusam radio in izgleda totalen kaos na cestah user posted image user posted image user posted image .
tinkatonka ocitno se vam res obrestuje, da Jakob spi v svoji sobi. user posted image user posted image user posted image

Neo odhaja pocasi v mezkovo dezelo, jaz pod tus potem greva pa na en obisk. Ker mi ni ratal zjutraj iz postelje, me caka danes se tek.

En lep dan in user posted image user posted image user posted image  za naso Beniko!!

Neposredna povezava do sporočila: 962
17.2.2011 8:53:29   
corfu
Jutro

Tinkatonka za Jakoba user posted image  tudi jaz sem oba A in M hitro selila in se je obrestovalo.

Naša Brina je zaspala ob 23.00 in je jedla ob 6.30. in sedaj še spi. Pridna moja punčka user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 963
17.2.2011 8:54:28   
corfu
Imam pa A in M doma sta nekaj ponoči kašljala, pa sva se odločila da ostaneta doma, tako da se crkljamo in gledamo medvedka Ruperta user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 964
17.2.2011 9:02:24   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Jaz imam to http://www.vitacenter.si/sl/Airex_blazina_za_vadbo_terapijo_rehabilitacijo_prosti_cas/Blazina_Airex_Atlas_rdeca/?vitacenter-frontend=das8vj4co7jgu6k9tsh67e84f5, samo v zeleni barvi
jaz imam tudi to v rdeči barvi že nekaj let, ko je imela hči poškodbo hrbta smo jo kupli pa uno žogo tudi

Neposredna povezava do sporočila: 965
17.2.2011 9:17:49   
archie
Tinka: super za spanje user posted image user posted image Teja hodi sedaj spat okoli 20h, spi pa do 7h zjutraj. brez nočnega obroka. Čez dan pa spi 3x po pol ure (edino če se kaj vozi z avtom ali pa če gremo na sprehod, takrat spi dlje časa).

Plavanje: jaz sem bila navdušena nekaj časa nazaj, sedaj je pa to navdušenje nekam izginilo user posted image

Sneg: saj ga imam fuuuuuuuuul rada, samo ne ta in naslednji teden user posted image če bomo slučajno morali šibat na Nizozemsko, je zadnja stvar, ki si jo želim, sneg... user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 966
17.2.2011 9:31:46   
Jinx
archie, ti je uspelo izbrati ženina? user posted image  user posted image Jaz imam tudi dve upam da nosečki doma user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 967
17.2.2011 9:52:41   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Priden poba user posted image

Indeed. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.2.2011 9:57:12   
Izabelina
dan... mi smo brez neta ne pozabt name user posted image

drugač je vse ok, pod kontrolo... js mam poune roke dela z mamino 50 letnico... kok so ljudje neodzivni, samo neki bi moral napisat napakirat v kuverto k že ma napisan moj naslov in že ma znamko in vrešt v kaslc... in od 50 povabljencev je 1 to naredu user posted image

uglavnem, ko bomo plačal položnco in dobil net nazaj bom d hepijest kid on d blok user posted image

kaj je pa z beniko? nobenih novic? joj, da bi se saj kej javla, da bi vedl kaj se dogaja z njo user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 969
17.2.2011 10:21:00   
archie

archie, ti je uspelo izbrati ženina? user posted image  user posted image Jaz imam tudi dve upam da nosečki doma user posted image

hmmmm, ja, končno user posted image
ooooooooooo, a sta breji? Kdaj delaš UZ? čestitam!! user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.2.2011 10:22:53   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: mala

Jutrouser posted image

Katalenca - veš kok te razumem, naš že 4dni ni kakal in danes je peti in res komaj čakam, da se pokakauser posted image  in sem pol vsa vesela.

.

A ne :) Res celo veselje ob kakanju in nestrpnost ob čakanju.

Sicer pa tinka, do 20.2 imajo v Velani 20% popust. Če še kupuješ zavese.

Mi pa danes spet 3x vstajali ponoči. user posted image    user posted image

Punce, a za prva živila kupujete bio hrano, npt bučke. Za začetek bom kuhala bučko in bi rada bio. ampak itak, da sedaj ni bio za dobit. Študiram tudi o nakupu soparnika, vendar za par mesecev se mi ne splača. Pa sploh ne vem, kakšen jedec bo user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.2.2011 10:24:15   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: archie

ooooooooooo, a sta breji? Kdaj delaš UZ? čestitam!! user posted image user posted image

a UZ delate?? kako to??

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.2.2011 10:25:53   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Čestitam za naraščaj user posted image
A UZ delate?? Kako to???

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 973
17.2.2011 10:45:30   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Punce, a za prva živila kupujete bio hrano, npt bučke. Za začetek bom kuhala bučko in bi rada bio. ampak itak, da sedaj ni bio za dobit. Študiram tudi o nakupu soparnika, vendar za par mesecev se mi ne splača. Pa sploh ne vem, kakšen jedec bo

Jaz za vse večinoma bio kupujem. Največkrat, sploh pozimi, naročim Zeleni zabojček (lokalna, slovenska ekološka hrana), pa tudi moko za kruh in semena kupujem eko. Sploh se mi zdi pa za malčke pomembno da ne dobivajo popesticidane in drugače obdelane hrane.

SOparnik je pa super, ker hrana/zelenjava več hranljivih snovi ohrani. Tako da to bi rekla je dobra investicija za vso družino.

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.2.2011 10:51:23   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Punce, a za prva živila kupujete bio hrano, npt bučke. Za začetek bom kuhala bučko in bi rada bio. ampak itak, da sedaj ni bio za dobit. Študiram tudi o nakupu soparnika, vendar za par mesecev se mi ne splača. Pa sploh ne vem, kakšen jedec bo

Jaz za vse večinoma bio kupujem. Največkrat, sploh pozimi, naročim Zeleni zabojček (lokalna, slovenska ekološka hrana), pa tudi moko za kruh in semena kupujem eko. Sploh se mi zdi pa za malčke pomembno da ne dobivajo popesticidane in drugače obdelane hrane.

SOparnik je pa super, ker hrana/zelenjava več hranljivih snovi ohrani. Tako da to bi rekla je dobra investicija za vso družino.

Kje pa to naročiš in kaj npr vsebuje zeleni zaboj? Ali to gojijo pozimi npr v rastlinjaku?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?