|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 7:59:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 8:00:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3702
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 8:45:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3703
   RE: Februarke 2011 III.del
10.2.2011 8:51:11   
aktak
Jutro,

sedaj ko sem prišla gor ste se pa vse poskrile.
Torej meni je včerajšnji pregled sprožil luščenje čepa. Drugače pa se ne dogaja še nič. Počakajmo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3704
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 8:51:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3705
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 8:55:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
10.2.2011 9:02:50   
samsara04
jutro user posted image in mamice,

spet bo en lep dan user posted image

registriranna in valek, mhm, kam se vama tok mudi? Sta kak dan pred mano, pa že hočeta v rim user posted image Tudi jaz navijam za vodnarja in upam, da ne bom šla čez rok.Več kot se sprehajam in user posted image verjetno ne bo šlo, porod naj bi vzpodbudilo tudi draženje bradavic,topla kopel, nekje sem prebrala, da tudi ananas (s tem, da bi jih morala pojesti 7 na dan), zelo jokav film, pa še kup enih vraž.

no, zdaj grem jest, po tem pa na dolg sprehod. Lap dan vam želim. Vsem, ki pa se je pričelo dogajati, pa čimveč user posted image in čimlažji porod.

Neposredna povezava do sporočila: 3707
10.2.2011 9:06:47   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Patrisha ???

Nikjer nobene. user posted image Kje se vse skrivate?

jutro, ja morem pofrustkat prvo ne user posted image , sicer ponoci bla kr akcija..
spet mam eno vprasanje.. mater spodi me tak zateguje in boli... kaj to pomeni?? kaj morem do dohtara spet ki? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
10.2.2011 9:08:32   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

jutro user posted image in mamice,

spet bo en lep dan user posted image

registriranna in valek, mhm, kam se vama tok mudi? Sta kak dan pred mano, pa že hočeta v rim user posted image Tudi jaz navijam za vodnarja in upam, da ne bom šla čez rok.Več kot se sprehajam in user posted image verjetno ne bo šlo, porod naj bi vzpodbudilo tudi draženje bradavic,topla kopel, nekje sem prebrala, da tudi ananas (s tem, da bi jih morala pojesti 7 na dan), zelo jokav film, pa še kup enih vraž.

no, zdaj grem jest, po tem pa na dolg sprehod. Lap dan vam želim. Vsem, ki pa se je pričelo dogajati, pa čimveč user posted image in čimlažji porod.

glede ananasa ne drzi! preverjeno!! mi2 ga jema vsak 2 dan skoraj in NIC.. no razen kaki popadki, ampak ziher ne zaradi ananasa..
drazenje bradavic?? no mogoce pa zdaj ko sem sama se lahko res rajcam ahahha user posted image user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 9:09:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3710
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 9:16:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3711
10.2.2011 9:19:56   
samsara04
patrisha, glede bolečin v medenici. Tudi hel je jamrala dan pred porodom, da ima hude bolečine v medenici. Tudi mene je pred par dnevi bolelo, pa je sedaj bolje, le v nožnici me ščipa precej pogosto. Izgleda, da se tamali pomika proti izhodu in s tem širi medenične kosti.

Aha, ananas je torej larifari user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
10.2.2011 9:20:37   
Patrisha

My Mommy is bigger than a house, has hemorrhoids, & "the runs". She`s threatening legal action if I don`t come out soon! user posted image  user posted image  user posted image

Kako srčkano. user posted image

ZELO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3713
10.2.2011 9:26:02   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

patrisha, glede bolečin v medenici. Tudi hel je jamrala dan pred porodom, da ima hude bolečine v medenici. Tudi mene je pred par dnevi bolelo, pa je sedaj bolje, le v nožnici me ščipa precej pogosto. Izgleda, da se tamali pomika proti izhodu in s tem širi medenične kosti.

Aha, ananas je torej larifari user posted image

o hudo, te pa bo nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image ma celo noc nisem spala, me je zategovalo pa bolelo ko user posted image , pol pa tamala od 4 - 7 akcija rogoviljenja user posted image , zdaj pa bo spala celi dan in bom spet cela panicna, da ni kaj narobe.. ampak ja, kazen mora bit vzgojna, jo bom zoknila vsake tolko! user posted image user posted image user posted image

no tole spikanje v tamali, joj ce bi kaj pomenlo, bi pr meni zagotovo ze skaklo okrog.. pomoje ni nic! mene vsak dan boli ko noro, pa nic.. sicer danes zjutraj sem ze ob 8 mela eno rundo, se je pa vceraj veselo zacelo po zeeelo dolgem sprehodu, pa potem zvecer ko sem sla ven spet.. danes grem pa bolj na easy.. moj pravi, da naj danasnji dan odmislim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3714
10.2.2011 9:32:42   
Patrisha
user posted image http://www.youtube.com/watch?v=wX_ThT1jpas&feature=related user posted image se zdaj se nisem tega naposlusala! celi car ej user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
10.2.2011 9:34:01   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: zasi

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

little miss in hel32 ČESTITKE!!!

Teyla kok sta luštkana - moški z dojenčkom je res neki najlepšega za videt.

Tiste, ki ste že rodile in ki ste oddale popkovnično kri v javne namene... je res tko, da maš ta paket, če pač ne rodiš v dopoldanskem času pri sebi v sobi in potem naslednji dan dopoldne kličeš da nekdo to pride iskat?

Jst pa dons še zadnjič na pilates, no tko vsaj planiram. Zdejle grem kosilo prpravit, pol jst na hitr pojem da ne bom hodila na pilates s polnim želodcem, potem po malega v vrtec, mal ven na sončka, potem pa sledi menjava izmene in jesta fanta kosilo, jst pa grem.
Od včerajšnjega 2-urnega sprehoda v hrib je pa tud mene ful križ bolel, še dons me.

Res je! Jaz sem rodila v petek dopoldan, ko v Ljubljani niso več delali. Zato sem mela paket do ponedeljka v sobi v omari. V ponedeljek zjutraj pa je mož poklical v Ljubljano in ob 11 uri so že prišli z hladilno torbo.

kako je pa to možno? A ni tko, da je lahko popkovnična kri "zunaj" samo 48ur? Torej, če rodiš v petek dop/pop avtomatsko odpadeš. Vsaj tak je blo men rečeno. Zato midva paketa sploh nisva šla iskat, ker je bil petek. user posted image

Registirana saj smo tu, ampak je treba najprej za manjše družinske člane poskrbet, šele potem pride mamina zabava na vrsto. user posted image

Aja dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.2.2011 9:48:52   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: aktak

Jutro,

sedaj ko sem prišla gor ste se pa vse poskrile.
Torej meni je včerajšnji pregled sprožil luščenje čepa. Drugače pa se ne dogaja še nič. Počakajmo user posted image

Zdaj pa bo počasi akcija! user posted image Super.

Moj je bil včeraj zvečer že čisto prestrašen. user posted image Me je spraševal, kako se že do P pripelješ.
user posted image

Bomo videli kaj bo. Jaz sem mojemu zjutraj rekla preden je šel v službo in je rekel samo "aha".... zdaj pa razumi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 9:49:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
10.2.2011 10:07:08   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image http://www.youtube.com/watch?v=wX_ThT1jpas&feature=related user posted image se zdaj se nisem tega naposlusala! celi car ej user posted image user posted image

Zaj si mi pa lušte nardila. Sam rock poslušam, zdej sem sicer že na elvisu. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
10.2.2011 10:10:12   
cukica
Najprej čestitke vsem mamicam vas je tok,da tud sledim več ne.

Midva sva super ravno pojedla in podrla kupčka,zdaj bova šla pa ven za kakšno urco.Včeraj nisva bila nič pa bomo danes mal skoristli.Drgač smo pa pridni,spimo ponoči in tud krčki so se umiril.Smo kr mal kamelic dali za pit in je v redu.Drgač se že sami kopamo in uživamo v vodi,tud pisne ne tako je priden.Moja tašča govori skoz,če je z otrokom vse v redu,ker je tok tiho.Ja hvala bogu,da je priden.Drgač je pa ena cartika.

user posted image

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3720
10.2.2011 10:15:52   
Teyla
cukica kak je luškan user posted image

Pa ful fajn, da so se krči umiril, pa da je tako priden. Moja je danes prvič preživela previjanje in umivanje brez dretja. user posted image Mojemu jo je muka previjat sam zarad tega, ker se dere kot jesihar. Vejetno se bo sčasoma umirila.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
10.2.2011 10:17:00   
mateyci
Živjo nosečke in mlade mamiceuser posted image

sisi8 čestitke za pravega korenjakauser posted image user posted image user posted image
aktak se počasi že dogaja, go go girl user posted image

Jaz sem že tudi vsa neučakana. Imam še teden dni do roka, pa sem že dons pripravljena, vsaj mislm da sm??user posted image Jutri ponovno CTG.
Težave z nespečnostjo so postale rutina???user posted image Ma saj bo prišel slej kot prej, bolečine tam spodi se stopnjujejo, trebuh imam tako trd, da mislim da mu bo kaka nogica že čez popek ven pogledala, kaj čmo pač čari nosečnosti.

Cukica kakšnega lepega manekana imate user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in lep sončen dan vam želim.user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
10.2.2011 10:17:13   
Tisia
ojla čvekice
jaz sem pa s spanjem kar povlekla danes do 9-ihuser posted image ..mi je tako pasalo,vidim da imamo čedalje bolj vse težave v medeniciuser posted image ,jaz imam občutek da me vse tišči spodaj in tak občutek kot da sem zaprta,pa nisem...sedaj grem kar lepo na blato...imam občutek da mi otrok leži čist doli med nogamiuser posted image
no včeraj sem bila hecna, sem racala do trgovine k je tak lep sonček,pa imam 500m do nje..in kaj je bilo sred poti me ščipne spodaj in kličem mojega če je že doma da pride z avtom pome ker se ne premaknem nikamoruser posted image  mislim groza...še na sprehod ne morem več samauser posted image  bom posedala na klopcah kot eni starčki kaj čem,pa tak sonček je..
od suzy še nobenega glasa user posted image upam da je vse ok

Neposredna povezava do sporočila: 3723
10.2.2011 10:18:29   
Tisia
mateyci iz katerega dela N.M. si ti?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 10:20:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?