|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
10.2.2011 15:22:54   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ajm bek user posted image

Mi tu! Si bila pa pridna! user posted image Jaz sem se sprehajala samo pol urice...

jaz bi rada ju3 rodila med drugim user posted image , se bom sla vseeno vrjetno pokazat v P, edino ce se mi zjutraj nebo dalo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
10.2.2011 15:23:34   
Patrisha
valek?? melancani? ze pojedla? jaz sem tut kupla ehehhe pa bomo vidli.. kak bos prpravla oz. si ze?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 15:24:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.2.2011 15:27:14   
Patrisha
sem se cajtninge pa krizanke - za mlade kupla, ce mi bo slucajno dolg cas.. pa polek revije Eva so hudi laki - taki kurv..nsko rdeci user posted image user posted image user posted image in je prav hud! sem kr vzela
pa ene plenicke pa glavnik, ker je moj razpado.. in sem zdruzla koristno z prijetnim evo

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
10.2.2011 15:28:21   
Patrisha

Mi tu! Si bila pa pridna! user posted image Jaz sem se sprehajala samo pol urice...

jaz bi rada ju3 rodila med drugim user posted image , se bom sla vseeno vrjetno pokazat v P, edino ce se mi zjutraj nebo dalo user posted image

Jaz bom držala močne pesti, da ti uspe jutri rodit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, samo dvomim.. sploh ne vem ce me bodo zadrzali, glede na to da je petek..

Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.2.2011 15:31:42   
meta21
Joj čveke ... Zdaj vam pa že jaz več ne sledimuser posted image .

Sem danes že čisto "back to reality". Mož je posesal bajto, jaz pa pomila tla v dveh štukih, stopnice pa še dve sobi v kleti. Kolk je to fajn počet brez trebuhauser posted image , no z manjšim in praznim trebuhomuser posted image user posted image user posted image

Da vidim, če vas uspem prebrat ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.2.2011 15:32:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprejuser posted image user posted image user posted image .

Uh! Ob Tanaju je pa še moj Bine majhenuser posted image ! Bravo mami!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.2.2011 15:32:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

cukica kak je luškan user posted image

Pa ful fajn, da so se krči umiril, pa da je tako priden. Moja je danes prvič preživela previjanje in umivanje brez dretja. user posted image Mojemu jo je muka previjat sam zarad tega, ker se dere kot jesihar. Vejetno se bo sčasoma umirila.

Zato jaz vedno previja sitega otroka. Lačen se dere ko sraka (tudi prvi se je) pa še kot zanalašč se mi j med hranjenjem vedno pokakaluser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
10.2.2011 15:35:20   
meta21

aja ma katera tale AC? no jaz sem ga prstimala v postlco in tale hudic resn neznosno tuli!! ce pa tole resnicno ne zbudi celega bloka, sem jaz pecikl!! ampak ok, upam, da bo cimmanj tulo, pa da bo vse ok..

Hm, saj naj ne bi nikoli tuliluser posted image . No razen, če ga pozabiš ugasnit, ko otroka ven vzameš ali če je jogi premalo dol pritisnjen ali če otrok zleze čisto na rob ali če, ojoj, otrok neha dihat oz. tako trdno zaspi, da dolgo ne vdihne-v tem primeru pa služi tudi kot budilkauser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.2.2011 15:37:00   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

aja ma katera tale AC? no jaz sem ga prstimala v postlco in tale hudic resn neznosno tuli!! ce pa tole resnicno ne zbudi celega bloka, sem jaz pecikl!! ampak ok, upam, da bo cimmanj tulo, pa da bo vse ok..

Hm, saj naj ne bi nikoli tuliluser posted image . No razen, če ga pozabiš ugasnit, ko otroka ven vzameš ali če je jogi premalo dol pritisnjen ali če otrok zleze čisto na rob ali če, ojoj, otrok neha dihat oz. tako trdno zaspi, da dolgo ne vdihne-v tem primeru pa služi tudi kot budilkauser posted image

ja sprobat mores ce dela ne user posted image in jaz sem to delala ob 11 zvecer user posted image user posted image user posted image jaz user posted image , pa se jakost piskanja ne mores nastavit user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
10.2.2011 15:58:29   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

oxer in mija24  čestitke obema za hčerkico user posted image  

Od mene tudi! user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, zdaj ko se nam tolk dogaja da otroci kar dežujejouser posted image user posted image user posted image  It's raining babies ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
10.2.2011 15:58:40   
meta21
Vidim, da se pogovarjate o previjanju ponoči. Jaz trenutno previjem okoli polnoči in potem zjutraj-se je pa že dvakrat zgodilo, da mu na boku premoči. Potem ga moram pa ne samo previt ampak tudi umit in preoblečt. Sem ga zdaj že 2x pred 6. zjutraj preoblačila.

Mi je blo pa pri prvem otroku nekaj časa čudno, ker je začel po 2 mesecih spat 12 ur v kosu brez hranjenja in takrat ga seveda nisem budila. Neprijetno mi je blo le, da ga pustim celo noč v eni plenici. No pa ni nikoli dobil kakšne hujše reakcije, kakšna rdečina se pa itak vsake tolk pojavi.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
10.2.2011 15:58:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

a ima kakšna občutek kot da ji dete leži na bokih..

Ne ob bokuuser posted image  

Oprosti, nisem si mogla pomagatuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
10.2.2011 15:59:45   
meta21
ja sprobat mores ce dela ne user posted image in jaz sem to delala ob 11 zvecer user posted image user posted image user posted image jaz user posted image , pa se jakost piskanja ne mores nastavit user posted image

Po mojem ne.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
10.2.2011 16:15:11   
valek

valek?? melancani? ze pojedla? jaz sem tut kupla ehehhe pa bomo vidli.. kak bos prpravla oz. si ze?

Ja smo jih že pospravliuser posted image user posted image user posted image no ja večinoma sm jih skor vse sama pojedla...moj je bolj meseka jel poleg krompirja...
pripravila sem jih tako da sem rezine nasolila, potrosila z baziliko in origanom, nato v moko, v jajčka (z malo mleka) in dala pečt v ponev.....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
10.2.2011 16:17:02   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Ja smo jih že pospravliuser posted image user posted image user posted image no ja večinoma sm jih skor vse sama pojedla...moj je bolj meseka jel poleg krompirja...
pripravila sem jih tako da sem rezine nasolila, potrosila z baziliko in origanom, nato v moko, v jajčka (z malo mleka) in dala pečt v ponev.....

ehehe carica user posted image jaz jih kr pecem polek meseka.. tak so mi najbolse.. pa to le glej, da kaj hasne ehehehe user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.2.2011 16:19:39   
valek

Jaz bom držala močne pesti, da ti uspe jutri rodit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, samo dvomim.. sploh ne vem ce me bodo zadrzali, glede na to da je petek..

Patrisha...jutri je res ful lepi datum...tudi meni je to najlepši datum v februarju...
sam js nimam tolk šans kot ti roditi na ta dan....
moj je pa danes prišel ven z idejo , da bi naj js rodila na 18.2. v petek,ko je polna luna...neki si je računal in rekel da on stavi na ta datum....
hm   user posted image user posted image js pa ...ja menda bo pa ja kaj prej....to je pa ja čist pr pdp-ju...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
10.2.2011 16:21:56   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Patrisha...jutri je res ful lepi datum...tudi meni je to najlepši datum v februarju...
sam js nimam tolk šans kot ti roditi na ta dan....
moj je pa danes prišel ven z idejo , da bi naj js rodila na 18.2. v petek,ko je polna luna...neki si je računal in rekel da on stavi na ta datum....
hm   user posted image user posted image js pa ...ja menda bo pa ja kaj prej....to je pa ja čist pr pdp-ju...user posted image user posted image user posted image

jaz mam filing da nebo nic! v P bom sla malo pogledat, naj kaki CTG nardijo pa bomo vidli al me hocejo met al grem res v pondelk not

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
10.2.2011 16:31:05   
valek
Ti kr....držim pesti da se kaj začne odvijati...user posted image user posted image
js grem pa ob šestih na jogo za nosečnice.....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
10.2.2011 16:37:44   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

a ima kakšna občutek kot da ji dete leži na bokih..

Ne ob bokuuser posted image  

Oprosti, nisem si mogla pomagatuser posted image

ja zdaj je lušno zezat ko imaš dete  zunajuser posted image user posted image user posted image  me pa še tukaj kot race gagamo

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
10.2.2011 16:40:49   
lutika89
hey čveke...
evo da se še js pofočkam-sm še kr 2v1,mi je tk čist kul user posted image se nam še nikamor ne mudi...čeprav je CTG že krepko pokazal popadke (in to že pred enim tednom) me je hotla G že kr rodit poslat-pa sm rekla da se ne dam-vse tja do 20 pol pa lahka rodim,kadar bo hotla user posted image user posted image js res ne vem kam se vam (nekaterim) mudi...
aja pa še to-zadnič ste nas,tiste ki se bol malo oglašamo mal "prešinfale" no da povem,da bi se večkrat oglasla,ampak sm že en mesec brez interneta,tk da vas spremlam kr prek telefona-prek njega pa ni glih najbolše pisat-ampak berem pa vas vsak dan user posted image   ko bom pa dobla nazaj internet bom pa js tut prispevala za user posted image

evo to je iz moje strani vse-se bom poskušala še kej oglašat,k bom pri mami na obisku user posted image

čestitke vsem mamicam-veliko se cartajte

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 16:59:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lutika89)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 17:01:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3823
10.2.2011 17:14:11   
valek
Fajn opravi,Registrirana.....
js pa se grem počasi oblečt in pripravit za jogo....pridem nazaj okoli pol osme.,...
in seveda vas malo prečekiram...kaj je kaj novega pri kateri...

Neposredna povezava do sporočila: 3824
10.2.2011 17:22:53   
Tigrica86
no, js sm se nadihala svežga lufta, pa mal našprancirala, pa po štengah gor in dol... ampak dogaja še nič user posted image

zdle se grem pa še mal sadja nafilat, k ga bom pol res pogrešala (če ga ne bom smela zarad krčkov) user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?