Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:21:22
|
|
|
|
DIANE
|
grrrrrrrrrrrrr spet se mi to dogaja... nagaja mi ta RR napišem vse fajn in ekole... ja valek bomo videli katera bo prej eh sm da bo zdravo...pa upam da ne bom čez rok čakala ker potem mi bo pa res dosadno hehehe no men se tut od dones naprej zdi ja zej pa pridi ven sedaj sm se še učila zej pa bomo čakal na našega štrudlčka hehehe Me prav zanima kak bo jutri na CTG-ju imam še potem pregled. Mal bom kregana ker 14 dni imam zle povečan apetit pa slabo prebavo tako da sem nehala pit malinov čaj. Mene res zapira. A vam je MV tudi gledala?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:21:35
|
|
|
|
sisi8
|
Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej .
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:22:09
|
|
|
|
DIANE
|
OOOOOOOO čestitam.... IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej .
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:30:31
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej . ,.... UUUUUU .....NAJPREJ ČESTITKE....SAM TALE TVOJ FANTIČ JE PA SKORAJ FENOMEN.,... ZA TAKO VELIKEGA IN TEŽKEGA OTROKA PA ŠE NISEM SLIŠALA....BRAVO ... NO ČAKAMO TVOJO PORODNO ZGODBO -ME RESNIČNO ZANIMA KAKO SI GA VEN SPRAVILA...ALI JE BILO KAJ TEŽAV, KAKA SREDSTVA PROTIBOLEČIN. SI DOBILA...ALI SI KR IMELA CR,,,... BOM PA TUDI JAZ PROBALA JUTRI Z MELANCANI...SI MI DALA TAKRAT NAVDIH...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:35:41
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej . cestitike!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:38:41
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej . ,.... UUUUUU .....NAJPREJ ČESTITKE....SAM TALE TVOJ FANTIČ JE PA SKORAJ FENOMEN.,... ZA TAKO VELIKEGA IN TEŽKEGA OTROKA PA ŠE NISEM SLIŠALA....BRAVO ... NO ČAKAMO TVOJO PORODNO ZGODBO -ME RESNIČNO ZANIMA KAKO SI GA VEN SPRAVILA...ALI JE BILO KAJ TEŽAV, KAKA SREDSTVA PROTIBOLEČIN. SI DOBILA...ALI SI KR IMELA CR,,,... BOM PA TUDI JAZ PROBALA JUTRI Z MELANCANI...SI MI DALA TAKRAT NAVDIH... si pa faca.. jaz se porodnim zgodbam na veliko ognem.. bom potem brala ko bom konc.. a se nena nic zamislis.. joj kak bo ono sem tja.. bolelo, ne, ja, bla bla bla?? jaz se rajs pustim presenetit in cim manj vem, do porodne me bodo tak skor pod roko prpelali dalje pa bom na postli zaleplena, druga me ne zanima.. kaj se bo dogajalo se bo.. sploh nocem vedet pa nimam nekega straha, ker vem da brez bolecin ne gre, ampak vseeno hocem mirne zivce do takrat
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:42:35
|
|
|
|
Teyla
|
sisi8 in tincha čestitke Patrisha tele naše porodne zgodbe bi pa lahk brala, čist nobena ni strašna, več al manj so pozitivne, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:42:47
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej . ,.... UUUUUU .....NAJPREJ ČESTITKE....SAM TALE TVOJ FANTIČ JE PA SKORAJ FENOMEN.,... ZA TAKO VELIKEGA IN TEŽKEGA OTROKA PA ŠE NISEM SLIŠALA....BRAVO ... NO ČAKAMO TVOJO PORODNO ZGODBO -ME RESNIČNO ZANIMA KAKO SI GA VEN SPRAVILA...ALI JE BILO KAJ TEŽAV, KAKA SREDSTVA PROTIBOLEČIN. SI DOBILA...ALI SI KR IMELA CR,,,... BOM PA TUDI JAZ PROBALA JUTRI Z MELANCANI...SI MI DALA TAKRAT NAVDIH... si pa faca.. jaz se porodnim zgodbam na veliko ognem.. bom potem brala ko bom konc.. a se nena nic zamislis.. joj kak bo ono sem tja.. bolelo, ne, ja, bla bla bla?? jaz se rajs pustim presenetit in cim manj vem, do porodne me bodo tak skor pod roko prpelali dalje pa bom na postli zaleplena, druga me ne zanima.. kaj se bo dogajalo se bo.. sploh nocem vedet pa nimam nekega straha, ker vem da brez bolecin ne gre, ampak vseeno hocem mirne zivce do takrat FACA SI TI....hehe
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:45:04
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla sisi8 in tincha čestitke Patrisha tele naše porodne zgodbe bi pa lahk brala, čist nobena ni strašna, več al manj so pozitivne, če se ne motim. sej zato.. pol pa mislim joj pr meni ziher neo tak.. bom prebrala vse ! oblubim, sam ko bom konc , no sej preletim na hitro... ampak vsako 15 vrstico
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 9.2.2011 20:46:11 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:45:24
|
|
|
|
valek
|
.....ma nevem...to je čist različno....recimo js tudi nimam nekega straha, kar pomeni da bistveno nobena porodna zgodba ne more negativno name vplivati.....torej se sploh ne sekiram,..in samo jemljem to kot kako informacijo več....kaj novega izvem....meni je čist ok, če preberem kako novo zgodbo.... hehe no ja...to sedaj tako čutim...ko pa bo akcija pa nevem kak bo...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:45:43
|
|
|
|
Teyla
|
Patrisha Jah, sj da bi blo vse perfektno bi blo pa že kičast
< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.2.2011 20:48:38 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:47:51
|
|
|
|
Patrisha
|
sicer noben porod nebo nikoli enak! se zavedam, ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:51:27
|
|
|
|
Teyla
|
Mene ni blo strah, ko se je začela akcija, me je blo pa malce strah, ko se je začela glavca spuščat. Se mi je zdelo tak hitro, pa nepripravljeno sem se počutila, da sem ful cviknila. Sam takrat itak narava opravi svoje. Potiskat te sili, pa če hočeš al pa ne. Pol pa itak nisem imela več časa razmišljat. Ne vem, zdajle sem pogumna pa bi rekla, da bi šla še enkrat. Men je blo prav fajn.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:53:49
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Mene ni blo strah, ko se je začela akcija, me je blo pa malce strah, ko se je začela glavca spuščat. Se mi je zdelo tak hitro, pa nepripravljeno sem se počutila, da sem ful cviknila. Sam takrat itak narava opravi svoje. Potiskat te sili, pa če hočeš al pa ne. Pol pa itak nisem imela več časa razmišljat. Ne vem, zdajle sem pogumna pa bi rekla, da bi šla še enkrat. Men je blo prav fajn. no pol pa ko je najhujse, mas dedca zraven in je vse lepse in lazje , zato bolse nic ne studirat v naprej.. najhujse je tak to, ko ti dolocijo pomoje - po eni strani.. po drugi pa ne, jaz sem se lepo skulirala pa nic od tega zdaj me pa spet caka jovo na novo, ce ne bo kje samo od sebe padlo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:57:11
|
|
|
|
Teyla
|
Ja če maš koga zraven, res pomaga. Če ne druzga za pesti stiskat, pa da te opomne, da si sproščena... Samo pazi, da mu česa ne zlomiš. Moj je skorajda še to izkusil je rekel. Ja, popadki so bli močni, kaj čem.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:59:28
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Ja če maš koga zraven, res pomaga. Če ne druzga za pesti stiskat, pa da te opomne, da si sproščena... Samo pazi, da mu česa ne zlomiš. Moj je skorajda še to izkusil je rekel. Ja, popadki so bli močni, kaj čem. ehehe cak cak sej zato so zraven ali?? ne rabi on meni pravit takrat kak me ma rad itd... treba met nekaj za stiskat ko je sile, ker pomoje si tak celi zivcn pa ti ni glih za poslusat neke osladne SALA MALA, itaq moralna podpora..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 21:06:49
|
|
|
|
Teyla
|
To sem tud jaz mojemu prej govorila. Da ne bo slučajno govoril kak me ima rad, pa kako mi gre super ob vsakem popadku, ker ga bom kresnila. Je bil prav priden, tako da je blo res lažje z njim. pa še pohvale je pričel dajat takrat ko je treba. Res da ga je blo treba mal opomnit, ampak jih je dajal. Moralna in fizična podpora ja.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 21:22:54
|
|
|
|
zasi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka little miss in hel32 ČESTITKE!!! Teyla kok sta luštkana - moški z dojenčkom je res neki najlepšega za videt. Tiste, ki ste že rodile in ki ste oddale popkovnično kri v javne namene... je res tko, da maš ta paket, če pač ne rodiš v dopoldanskem času pri sebi v sobi in potem naslednji dan dopoldne kličeš da nekdo to pride iskat? Jst pa dons še zadnjič na pilates, no tko vsaj planiram. Zdejle grem kosilo prpravit, pol jst na hitr pojem da ne bom hodila na pilates s polnim želodcem, potem po malega v vrtec, mal ven na sončka, potem pa sledi menjava izmene in jesta fanta kosilo, jst pa grem. Od včerajšnjega 2-urnega sprehoda v hrib je pa tud mene ful križ bolel, še dons me. Res je! Jaz sem rodila v petek dopoldan, ko v Ljubljani niso več delali. Zato sem mela paket do ponedeljka v sobi v omari. V ponedeljek zjutraj pa je mož poklical v Ljubljano in ob 11 uri so že prišli z hladilno torbo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 22:06:52
|
|
|
|
Tigrica86
|
Tincha21 - čestitke! sisi8 - tudi tebi čestitke! lepo se cartajte vsi!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 22:34:22
|
|
|
|
trsica
|
Moj mož bolje obvlada hranjenje po flaši in uspavanje obeh otrok. Zdaj pa ne vem ali naj bom ljubosumna, užaljena, depresivna ali pa naj raje izkoristim to situacijo. Grem jest. Čokolino in kefir.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 7:35:27
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 little*miss sporoča: Včeraj, 8.2. ob 22.52 se nam je pridružil Jan. Težek je 3300g in velik 50cm. ČESTITKE MAMICI IN CELI DRUŽINICI! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!! čestitke hel tudi tebi iskrene čestitek - v enem dnevu ko ne preberem pa toliko novega
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 7:40:40
|
|
|
|
valek
|
D o b r o j u t r o n o s e č k e i n m a m i c e!!! evo danes pa jaz začenjam s posti.....hehe...želim vam lep sončen dan...in veliko pozitivne energije in seveda postov... js grem zdaj k frizerju...(pa sem že zadnjič rekla da sem bila zadnjič...pa očitno še morm enkrat iti glede na to da še nebo akcije... ) papa
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 7:44:12
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej . čestitke... veliko lepega vam želim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 7:53:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 7:53:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?