Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 16:55:54
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Uh, mexicano, njamo njamo! Dober tekus! Me boste dol s teme vrgle, ker take brezvezne trosim... tnx se eno vprasanje.. kaj rokavicke za malega ti posodijo v P al bolse da polek prneses??
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 16:56:24
|
|
|
|
little*miss
|
Pozdravljene :) Hvala vsem za lepe zelje. Čestitke hel za puncko Nas Jan je zelo priden, tako da mi je kar malo dolgcas zraven njega :) Vecer je sicer celo noč bil priklopljen, ampak je lepo spal zraven, razjezil se je edino če sem ga odstavla..pravi pozeruscek je :) Porodno zgodbo pa vam napisem ko bom doma, ker bom s telefonom dve uri pisala :) Pardon za napake :) Aja, pri seznamu lahko pri pdp-ju dodate 8 pred dvojko..Jap, tudi jaz sem na rok rodila. Bravo Ursi, zmagama :) Fajn se imejte, pa pridno po seznamu dalje rojevat :) Bai
< Sporočilo je popravil little*miss -- 9.2.2011 16:58:24 >
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 16:59:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 17:01:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 17:02:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 17:04:45
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Uh, mexicano, njamo njamo! Dober tekus! Me boste dol s teme vrgle, ker take brezvezne trosim... tnx se eno vprasanje.. kaj rokavicke za malega ti posodijo v P al bolse da polek prneses?? V CE ničesar ne posodijo oziroma ne dajo. Jaz sem jih v BC kupila. Za druge P pa ne bi vedela. bom kr spakirala zraven, za vsak slucaj.. tnx
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 17:10:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 17:11:14
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 hel32 sporoča: Danes ob 8.15 smo dobili našo malo princesko Lucijo, veliko 51,5cm, težko 3800g. Obe sva zdravi. ČESTITKE MALI LUCIJI, MAMICI IN CELI DRUŽINICI!!! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!! Čestitke Hel32 za njeno malo Lucijo.....veliko veliko cartanja in čimveč prespanih noči....!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 17:37:30
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Mene še kar križ boli... da nebos pozabla, za mano si na vrsti! Hahahaha...ej si me nasmejala Patrisha.... sej zdaj vprašanje...mogoče Registrirano sam boli križ bolj zaradi teže...kar še nič ne pomeni...razen če jo orng špika notri....to pa je drugo.....upaš verjetno na prvo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 17:41:22
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha valek?? dihas?? Vse pod kontrolo..... še nič ne dogaja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 17:44:25
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha valek?? dihas?? Pa res, kje si punca? Nekaj je včeraj govorila, da bo danes jedla melancane hihi... Mogoče pa ta zadeva res deluje! hej punce....vse ok, sem prestavla melancane na jutrišnji jedilnik drugače pa danes sem imela ctg-nič ne dogaja, mali se je pridno premikal,...to je pa tudi vse...ginekologa sem uspela nahecati, da mi je še naredil meritev in prišel do teže-mali moj bi naj bil težek okoli 3400 g....plodovne tekočine imam dovolj.... to je to...naslednji ctg imam v sredo spet...tako da rekel je da je to bolj loterija-lahko bo ta tedn,lahk pa čez 2 tedna...hm...torej še bomo čakali....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 17:50:32
|
|
|
|
valek
|
Danes pa nism šla na sprehod...nekam se mi ni ljubilo...upam da jutri nebo še preveč hladno...ko neke ohladitve napovedujejo..... A Suzy-ka se še kar ni javila...??? js vam povem da je ona že rodila oz....bo vsak čas doma....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 17:54:33
|
|
|
|
Jo@n
|
Ojla, tudi jaz sem še vedno kinderjajček in že spet z bolečim ušesom... Se je začelo včeraj kar naenkrat z zamašenim ušesom zvečer, potem pa se iz ure v uro stopnjevalo do bolečin. Grr.... Sem šla danes kar do dr., pa moj osebni ne dela, dežurni (ki je tudi naš pediater) pa se ni mogel odločit, ali bi mi dal AB, me poslal dalje k otologu ali kaj tretjega... No, pa je že skoraj spisal napotnico, pa ugotovil, da je pod ??? če bom do poroda že na vrsti, Hiconcila mi raje ni dal, ker me je zadnjič vse srbelo... no na koncu mi je v uho vstavil trak z zdravilom, jaz pa srčno upam, da prime in da bo vsaj nekaj spanja ponoči Če me že vse ne tišči in ne obiskujem wc-ja, mam pa drugo sra... Samo da se dogaja Ponedeljkov pregled v P ni prinesel nič novega, krvni testi (jetrni) so bili HB ok, CTG raven, kot bi ga z ravnilom potegnil, tako da grem danes teden v sredo čist zares rodit s CR, če se ne bo sam od sebe odločil-a da prej pokuka ven. Brce so postalje čedalje bolj eno raztegovanje, trebuh imam včasih takšnih oblik, da samo gledam... Piham kot štirje, lovljenje malega princa je že cel podvig, po sprehodih pa sem tudi čisto na off... Sicer pa, kaj vam čem pravit... Baje mine
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:02:58
|
|
|
|
Akilene
|
Danes sem tudi jaz imela svoj prvi CTG, ginekolog ni kaj komentiral, zanima me, če mogoče katera ve, kaj pomeni vrednost FS naprimer FS10, ali FS8, ki ga napiše ginekolog na izpis CTG-ja? In čestitke vsem mamicam za njihove zaklade !
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:14:55
|
|
|
|
DIANE
|
Dan, nč dones sm šla še na en izpit hehehe nvem če bo kej pač probala sem koker bo bo. Morem pa rečt , da mam zadne čase kr apetit. No sej potem mi je še itak spet slabo. Drgč pa jutri imam CTG tk da sedaj sm pa pripravljena zej pa se lahk rodi hehe torej imam še 11 dni uf mine čas kajneda. Čestitam vsem mamicam. O kak fino ve ste že rešene mne pa vsake tok časa kr mal strah poroda. Tut moj mali se sedaj bolj razteguje je manj intenzivnega brcenja se mi zdi da se umirja. Nč lep večer. Me pa še kr ta zgaga peče grozaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:16:23
|
|
|
|
DIANE
|
Aja valek ti boš jutri mela malancane?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:21:23
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE Aja valek ti boš jutri mela malancane? Aha..... sem se odločila da bom probala...pa da vidimo če to res drži...:))kr sm v večih virih zasledila ta podatek-...torej bi moralo nekaj biti na tem....sedaj pa še samo praktično preverim, da se prepričam....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 18:22:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:34:08
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Jo@n Joj, sem se napokala zdaj... Trebuh mi kar naprej otrdeva. se podpisem pod oboje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 18:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:36:35
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha valek?? dihas?? Vse pod kontrolo..... še nič ne dogaja ok ker ti si pa se za Registrirano na vrsti tak da.. lepo pocasi
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:36:57
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Jo@n Joj, sem se napokala zdaj... Trebuh mi kar naprej otrdeva. se podpisem pod oboje No mogoče pa bote le obe pred mano....:))) sej po vrstnem redu ste in vama kar dajem prednost-se grem fer play samo pazite da mene jutri melancani ne poženejo ....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:37:54
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa še en nov simptom imam. Lušta se mi . v akcijo! jaz mam tudi se to danes na seznamu.. bomo vidli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 18:40:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:50:40
|
|
|
|
maurica
|
hel32 čestitam!!!!! teyla; lepa slikca mojega miška paspet krčki dajejo , ga zdej cartam ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?