|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
9.2.2011 18:55:11   
Teyla
Jo@n upam, da se bopš ponoči lepo naspala in da zdravilo prime. Vnetje ušesa res ni fajn.

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Pa še en nov simptom imam. Lušta se mi  .

To se pa tud men, sam zdej še ne smeva/moreva. user posted image   Sem vam na nek način kar fouš, ker vi vsaj lahko probate. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.2.2011 18:56:59   
valek

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Pa še en nov simptom imam. Lušta se mi user posted image .

user posted image user posted image user posted image

v akcijo! jaz mam tudi se to danes na seznamu.. bomo vidli user posted image

Mogoče potem po Gospodinjah. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja to pa je nekaj novega pri tebi,,,,končno...sem že mislila da bo tvoj možek revež do konca v celibatu.....kr v akcijo.....mi bomo tudi mogoče-.-.--sam da nimamo problemov...se meni kot njemu čist normalno lušta vedno....mogoče sma pa midva bolj izjeme...kdo bvi vedeluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.2.2011 18:57:55   
šebela
Hej sam da povem, jaz sem že 3x ta teden jedla melancane za kosilo in tu  vsake tolko, pa sem čist zaprta in ctg raven..... kr neki, bo treba počakat da se  odloči ven pokukat po moje je naša taka trma kot njen atko in se ne pusti provucirat .... mogoče pa so vaši manj trmasti.
Teyla, se mi prav smiliš s vsemi tvojimi bolečinami, ampak mislim da bi moralo vse slej kot prej minit, zate upam, da ti gre čim prej na bolje. Za hrbet probaj mogoče res kake vaje delat, sam ne pretiravaj, lepo počasi. V vsakem primeru pravijo, za bolečine v hrbtenici in mišicah, da zmerno gibanje koristi.
Akilen, nimam pojma kaj pomeni FS na CTG, nisem imela tega še nikoli napisano, mogoče je srednja vrednost krivulje, ki kaže krče maternice. Bo kdo drug povedal...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.2.2011 18:58:41   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: valek

user posted image Jo@n user posted image

Joj, sem se napokala zdaj... user posted image

Trebuh mi kar naprej otrdeva. user posted image

se podpisem pod oboje user posted image user posted image

No mogoče pa bote le obe pred mano....:))) sej po vrstnem redu ste in vama kar dajem prednost-se grem fer playuser posted image user posted image user posted image
samo pazite da mene jutri melancani ne poženejo ....user posted image user posted image

Hja.....js pa napokala sem se-pa še kakuser posted image ...ta del je tudi pri mmeni uresničen...samo otrdeva mi pa trebuh ne.....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.2.2011 19:07:14   
Teyla
maurica ti prav nič ne zavidam glede krčkov. Upam, da se čim prej nehajo oz odkrijete vzrok, če je ta v prehrani. user posted image

šebela  hvala, saj bomo že nekak. Od sprehoda dalje je kar malo boljše. Se trudim tudi, da noge ne vlečem tolk za sabo, pa poskušam čim bolj normalno hodit. Se bom že k seb spravla počasi. user posted image

Katera gre naslednja v rim? Jaz si upam stavit na valek al pa patrisho.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 19:09:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 19:13:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 19:16:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.2.2011 19:34:04   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Jaz stavim na Patrisho. user posted image

ehehe al pa Registrirana! user posted image ce se meni pred pondelkom ne zacne mi bodo itaq na silo tamalo ven spravli user posted image tak, da ce me pred pondelkom nobena ne sije, bom zagotovo prva med nami 3mi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.2.2011 19:35:00   
Patrisha

Na FB sem ravno zasledila, da je danes postala mamica tudi Tincha21. Čestitke! user posted image user posted image user posted image

cestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 19:37:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.2.2011 19:42:38   
valek

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Jaz stavim na Patrisho. user posted image

Teyla , brez skrbi da nebom jaz prva med nami tremi...(sicer meni osebno  bi bilo to najbolj všečuser posted image user posted image )....js bi kr stavila na Patrisho...če že....kr ona ima res najbolj izrazite spremljevalne znake po mojem...
razen če me preseneti in se vse kar na ekspresno odvoje....js držim pesti zame...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
9.2.2011 19:47:19   
Patrisha

Mene že malo panika grabi... Še kar me boli križ. Drugače me nikoli ne. user posted image
Grem pod tuš pa pred TV.
Če se jutri nič ne javim, potem sem najbrž prehitela Patrisho in Valek. user posted image

no le javi! pa srecno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.2.2011 19:47:28   
valek

Mene že malo panika grabi... Še kar me boli križ. Drugače me nikoli ne. user posted image
Grem pod tuš pa pred TV.
Če se jutri nič ne javim, potem sem najbrž prehitela Patrisho in Valek. user posted image

...torej gre pri tebi zares mogoče .....pa daj še malo počakaj no ...user posted image user posted image
vsaj na Patrisho do ponedeljka....

Neposredna povezava do sporočila: 3664
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 19:49:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
9.2.2011 19:54:06   
Patrisha
a se kateri nenormalno rastejo nohti na rokah??? jaz si pilim vsak drugi dan user posted image

aja, uuu moja soseda pod nami mi je prnesla celo vreco cunj za tamalo.. presenecena ful, ju3 pa se prnese pocivalnik.. vau! se sama ne morem vrjet.. je rekla, da bo stran pocla, ker nima namena met 3, ker se ji bo zmesalo ehehehe user posted image , sem ji povedla, da bom prsparala za vsak slucaj ce si premisli user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.2.2011 19:54:22   
valek

Pa sej itak nič ne bo... In bom jutri navsezgodaj že spet tu gor visela. user posted image

Idealno bi bilo, da rodim točno na rok, takrat ima možek namreč rojstni dan. user posted image

user posted image user posted image user posted image hehe....tud js bom verjetno na tem pristala...če ne še po rokuuser posted image
drugače pa "my favourite date " je 11.2.2011....nekam se mi dopade...sam to bi pa res mogla imeti veze pr bogecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 19:58:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
9.2.2011 19:58:34   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Pa sej itak nič ne bo... In bom jutri navsezgodaj že spet tu gor visela. user posted image

Idealno bi bilo, da rodim točno na rok, takrat ima možek namreč rojstni dan. user posted image

user posted image user posted image user posted image hehe....tud js bom verjetno na tem pristala...če ne še po rokuuser posted image
drugače pa "my favourite date " je 11.2.2011....nekam se mi dopade...sam to bi pa res mogla imeti veze pr bogecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Registrirana bos pa fejst malancane jedla
valek, opa to je pa moj dan ehehe, sam mislim, da pr meni nebo sel skozi... no mogoce. Ti bi mogla ciljat na 14! god pa rojstvo tamalega.. nebi blo kul?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 19:59:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
9.2.2011 20:00:05   
Patrisha

a se kateri nenormalno rastejo nohti na rokah??? jaz si pilim vsak drugi dan user posted image

aja, uuu moja soseda pod nami mi je prnesla celo vreco cunj za tamalo.. presenecena ful, ju3 pa se prnese pocivalnik.. vau! se sama ne morem vrjet.. je rekla, da bo stran pocla, ker nima namena met 3, ker se ji bo zmesalo ehehehe user posted image , sem ji povedla, da bom prsparala za vsak slucaj ce si premisli user posted image

Ja! Ampak na nogah hitreje kot na rokah. Bravo za sosedo! user posted image

no to na sreco ne.. ehehe, je pa res da so se mi v user posted image ful zbolsali nohti na bolse! trdi, lepi, sijoci.. prfektniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
9.2.2011 20:02:39   
valek

Ja super to....vidiš kak fajn...da še kdo preseneti....to je najlepše.....
kar se pa tiče nohtov...kaj pa vem...meni recimo od nekdaj dokaj hitro rastejo tako nohti kot lasje....tako da sedaj nisem opazila razlike med nosečnostjo....
je pa res...da imam lase lepše-manj so suhi,ne  cepijo se mi ....na kar sem res ponosna....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
9.2.2011 20:02:46   
DIANE
hehe vidim, da ste kr zagnane valek ti maš po PDP isti datum k jaz. Me zanima katera bo prej sm vidim, da že tebe bolj daje.
Da vidimo če ti jutri malancani kej pomagajo.
Kdaj so pa kej vam po nuhalni rekli da bi bil rok?
Men ga je napovedala na 16.2..Nekateri pravjo da ta rok pr marsikateri drži. Na koncu bom pa čez rok čakala takrat bom pa res neučakana.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
9.2.2011 20:04:07   
Patrisha
no meni se lasi niso kaj extra popravli, se vedno sivijo user posted image . Sem cist fotrova.. pr 30 bom bela user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
9.2.2011 20:09:33   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

hehe vidim, da ste kr zagnane valek ti maš po PDP isti datum k jaz. Me zanima katera bo prej sm vidim, da že tebe bolj daje.
Da vidimo če ti jutri malancani kej pomagajo.
Kdaj so pa kej vam po nuhalni rekli da bi bil rok?
Men ga je napovedala na 16.2..Nekateri pravjo da ta rok pr marsikateri drži. Na koncu bom pa čez rok čakala takrat bom pa res neučakana.

Ja meni je bil pri nuhalni rečen datum 18.2. ....
pustimo se presenetiti.... če pa gledam oni izračun preko interneta ali pa po tistem krogecu kartonastem iz "mojega malčka"-(takega ima tudi ginekolog) -tu pa mi pride 19.2. ......

ja si pa prav ugotovila , neučakana pa sem ja-priznam...res se ful veselim in si želim da bi bilo čimprej...kr sem pripravljena 100%

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?