Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:55:11
|
|
|
|
Teyla
|
Jo@n upam, da se bopš ponoči lepo naspala in da zdravilo prime. Vnetje ušesa res ni fajn. IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa še en nov simptom imam. Lušta se mi . To se pa tud men, sam zdej še ne smeva/moreva. Sem vam na nek način kar fouš, ker vi vsaj lahko probate.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:56:59
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa še en nov simptom imam. Lušta se mi . v akcijo! jaz mam tudi se to danes na seznamu.. bomo vidli Mogoče potem po Gospodinjah. ja to pa je nekaj novega pri tebi,,,,končno...sem že mislila da bo tvoj možek revež do konca v celibatu.....kr v akcijo.....mi bomo tudi mogoče-.-.--sam da nimamo problemov...se meni kot njemu čist normalno lušta vedno....mogoče sma pa midva bolj izjeme...kdo bvi vedel
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:57:55
|
|
|
|
šebela
|
Hej sam da povem, jaz sem že 3x ta teden jedla melancane za kosilo in tu vsake tolko, pa sem čist zaprta in ctg raven..... kr neki, bo treba počakat da se odloči ven pokukat po moje je naša taka trma kot njen atko in se ne pusti provucirat .... mogoče pa so vaši manj trmasti. Teyla, se mi prav smiliš s vsemi tvojimi bolečinami, ampak mislim da bi moralo vse slej kot prej minit, zate upam, da ti gre čim prej na bolje. Za hrbet probaj mogoče res kake vaje delat, sam ne pretiravaj, lepo počasi. V vsakem primeru pravijo, za bolečine v hrbtenici in mišicah, da zmerno gibanje koristi. Akilen, nimam pojma kaj pomeni FS na CTG, nisem imela tega še nikoli napisano, mogoče je srednja vrednost krivulje, ki kaže krče maternice. Bo kdo drug povedal...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 18:58:41
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Jo@n Joj, sem se napokala zdaj... Trebuh mi kar naprej otrdeva. se podpisem pod oboje No mogoče pa bote le obe pred mano....:))) sej po vrstnem redu ste in vama kar dajem prednost-se grem fer play samo pazite da mene jutri melancani ne poženejo .... Hja.....js pa napokala sem se-pa še kak ...ta del je tudi pri mmeni uresničen...samo otrdeva mi pa trebuh ne.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:07:14
|
|
|
|
Teyla
|
maurica ti prav nič ne zavidam glede krčkov. Upam, da se čim prej nehajo oz odkrijete vzrok, če je ta v prehrani. šebela hvala, saj bomo že nekak. Od sprehoda dalje je kar malo boljše. Se trudim tudi, da noge ne vlečem tolk za sabo, pa poskušam čim bolj normalno hodit. Se bom že k seb spravla počasi. Katera gre naslednja v rim? Jaz si upam stavit na valek al pa patrisho.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 19:09:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 19:13:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 19:16:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:34:04
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Katera gre naslednja v rim? Jaz si upam stavit na valek al pa patrisho. Jaz stavim na Patrisho. ehehe al pa Registrirana! ce se meni pred pondelkom ne zacne mi bodo itaq na silo tamalo ven spravli tak, da ce me pred pondelkom nobena ne sije, bom zagotovo prva med nami 3mi
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:35:00
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Na FB sem ravno zasledila, da je danes postala mamica tudi Tincha21. Čestitke! cestitke!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 19:37:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:42:38
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Katera gre naslednja v rim? Jaz si upam stavit na valek al pa patrisho. Jaz stavim na Patrisho. Teyla , brez skrbi da nebom jaz prva med nami tremi...(sicer meni osebno bi bilo to najbolj všeč )....js bi kr stavila na Patrisho...če že....kr ona ima res najbolj izrazite spremljevalne znake po mojem... razen če me preseneti in se vse kar na ekspresno odvoje....js držim pesti zame...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:47:19
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Mene že malo panika grabi... Še kar me boli križ. Drugače me nikoli ne. Grem pod tuš pa pred TV. Če se jutri nič ne javim, potem sem najbrž prehitela Patrisho in Valek. no le javi! pa srecno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:47:28
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Mene že malo panika grabi... Še kar me boli križ. Drugače me nikoli ne. Grem pod tuš pa pred TV. Če se jutri nič ne javim, potem sem najbrž prehitela Patrisho in Valek. ...torej gre pri tebi zares mogoče .....pa daj še malo počakaj no ... vsaj na Patrisho do ponedeljka....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 19:49:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:54:06
|
|
|
|
Patrisha
|
a se kateri nenormalno rastejo nohti na rokah??? jaz si pilim vsak drugi dan aja, uuu moja soseda pod nami mi je prnesla celo vreco cunj za tamalo.. presenecena ful, ju3 pa se prnese pocivalnik.. vau! se sama ne morem vrjet.. je rekla, da bo stran pocla, ker nima namena met 3, ker se ji bo zmesalo ehehehe , sem ji povedla, da bom prsparala za vsak slucaj ce si premisli
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:54:22
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa sej itak nič ne bo... In bom jutri navsezgodaj že spet tu gor visela. Idealno bi bilo, da rodim točno na rok, takrat ima možek namreč rojstni dan. hehe....tud js bom verjetno na tem pristala...če ne še po roku drugače pa "my favourite date " je 11.2.2011....nekam se mi dopade...sam to bi pa res mogla imeti veze pr bogecu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 19:58:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 19:58:34
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa sej itak nič ne bo... In bom jutri navsezgodaj že spet tu gor visela. Idealno bi bilo, da rodim točno na rok, takrat ima možek namreč rojstni dan. hehe....tud js bom verjetno na tem pristala...če ne še po roku drugače pa "my favourite date " je 11.2.2011....nekam se mi dopade...sam to bi pa res mogla imeti veze pr bogecu Registrirana bos pa fejst malancane jedla valek, opa to je pa moj dan ehehe, sam mislim, da pr meni nebo sel skozi... no mogoce. Ti bi mogla ciljat na 14! god pa rojstvo tamalega.. nebi blo kul?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 19:59:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:00:05
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha a se kateri nenormalno rastejo nohti na rokah??? jaz si pilim vsak drugi dan aja, uuu moja soseda pod nami mi je prnesla celo vreco cunj za tamalo.. presenecena ful, ju3 pa se prnese pocivalnik.. vau! se sama ne morem vrjet.. je rekla, da bo stran pocla, ker nima namena met 3, ker se ji bo zmesalo ehehehe , sem ji povedla, da bom prsparala za vsak slucaj ce si premisli Ja! Ampak na nogah hitreje kot na rokah. Bravo za sosedo! no to na sreco ne.. ehehe, je pa res da so se mi v ful zbolsali nohti na bolse! trdi, lepi, sijoci.. prfektni
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:02:39
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha a se kateri nenormalno rastejo nohti na rokah??? jaz si pilim vsak drugi dan aja, uuu moja soseda pod nami mi je prnesla celo vreco cunj za tamalo.. presenecena ful, ju3 pa se prnese pocivalnik.. vau! se sama ne morem vrjet.. je rekla, da bo stran pocla, ker nima namena met 3, ker se ji bo zmesalo ehehehe , sem ji povedla, da bom prsparala za vsak slucaj ce si premisli Ja super to....vidiš kak fajn...da še kdo preseneti....to je najlepše..... kar se pa tiče nohtov...kaj pa vem...meni recimo od nekdaj dokaj hitro rastejo tako nohti kot lasje....tako da sedaj nisem opazila razlike med nosečnostjo.... je pa res...da imam lase lepše-manj so suhi,ne cepijo se mi ....na kar sem res ponosna....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:02:46
|
|
|
|
DIANE
|
hehe vidim, da ste kr zagnane valek ti maš po PDP isti datum k jaz. Me zanima katera bo prej sm vidim, da že tebe bolj daje. Da vidimo če ti jutri malancani kej pomagajo. Kdaj so pa kej vam po nuhalni rekli da bi bil rok? Men ga je napovedala na 16.2..Nekateri pravjo da ta rok pr marsikateri drži. Na koncu bom pa čez rok čakala takrat bom pa res neučakana.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:04:07
|
|
|
|
Patrisha
|
no meni se lasi niso kaj extra popravli, se vedno sivijo . Sem cist fotrova.. pr 30 bom bela
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 20:09:33
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE hehe vidim, da ste kr zagnane valek ti maš po PDP isti datum k jaz. Me zanima katera bo prej sm vidim, da že tebe bolj daje. Da vidimo če ti jutri malancani kej pomagajo. Kdaj so pa kej vam po nuhalni rekli da bi bil rok? Men ga je napovedala na 16.2..Nekateri pravjo da ta rok pr marsikateri drži. Na koncu bom pa čez rok čakala takrat bom pa res neučakana. Ja meni je bil pri nuhalni rečen datum 18.2. .... pustimo se presenetiti.... če pa gledam oni izračun preko interneta ali pa po tistem krogecu kartonastem iz "mojega malčka"-(takega ima tudi ginekolog) -tu pa mi pride 19.2. ...... ja si pa prav ugotovila , neučakana pa sem ja-priznam...res se ful veselim in si želim da bi bilo čimprej...kr sem pripravljena 100%
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?