|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
9.2.2011 9:17:14   
Tigrica86
ka je zdj to, vse bi neki dihale, pa še sploh niste na vrsti... user posted image Dans sm sam js na seznamu, no mogoče lahk gre še katera, k je mela pred mano rok, druge pa kr počakat user posted image

no, sam glede na to, da sm že nazaj s CTG-ja, ki je za popadke pokazal najbolj ravno črto do zdaj, zgleda da me bo še katera prehitela user posted image

Naša user posted image je spala, tk da je bil utrip skoz okol 130, krčenja popolnoma nič, mi je pa G, glede na to, da mam dans PDP, nardila še UZ, da je preverla količino plodovnice, ki jo je še dovolj (torej mi ne odteka po kapljicah, ampak mam sam tolk močn bel tok user posted image ), MV mi ni nč merla oz. vsaj rekal mi nč ni, pa tud nč mi ni "štorala" tam spodi... rekla je edino, da je postlca zrela. sm pa vprašala še za predvideno težo, pa je rekla okol 3500g user posted image mi je pa čudno, k mi ni nč napisala v knjižico (pomoje je pozabla, ker ma ful gužvo)...

no, naslednji CTG mam še v petek pri njej, pol bomo pa vidli al bom šla čez vikend v P na CTG al kr v ponedeljek k svoji user posted image seveda sm js optimist, da grem že prej dihat user posted image

annai - čestitke za punčko!user posted image lepo se cartajte user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
9.2.2011 10:36:34   
Patrisha
user posted image user posted image uhuhu iz vcerajsnega popadka ob 16 uri sem prisla ze na 9to.. Ampak **** ko je en, pa konc.. no vsaj dogaja se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
9.2.2011 10:45:52   
Tigrica86
dans je pa zatišje tule... punce, ne bomo pršle do 200 strani, če bote vse samo brale in nč napisale user posted image naše največje čvekice so že mamice, pa nimajo tolk časa tule gor viset, pa vseeno več napišejo kot pa user posted image

morm vas mal okregat... mi je dolgcajt...user posted image

ma katera kak predlog za kosilo? neki, kar je na hitr narejeno, pa ne preveč komplicirano user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
9.2.2011 10:48:57   
tamy82
little*miss sporoča:

Včeraj, 8.2. ob 22.52 se nam je pridružil Jan. Težek je 3300g in velik 50cm.

ČESTITKE MAMICI IN CELI DRUŽINICI! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3529
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 10:53:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 10:58:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 11:04:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 11:08:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 11:14:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3534
9.2.2011 11:19:51   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image user posted image uhuhu iz vcerajsnega popadka ob 16 uri sem prisla ze na 9to.. Ampak **** ko je en, pa konc.. no vsaj dogaja se user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne štekam?! Na 9tko? user posted image

No sam, da se dogaja! user posted image

kaj ti ni jasno user posted image no sej meni tut vec nic ni user posted image ne da se mi vec cakat!

ej punce eno vprasanje.. Jaz mam rok v petek, v  P je ona meni rekla naj pridem v pondelk 14.. kaj naj nardim al grem res v pondelk, al se grem se v petek kaj pokazat?

Neposredna povezava do sporočila: 3535
9.2.2011 11:20:36   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

little*miss sporoča:

Včeraj, 8.2. ob 22.52 se nam je pridružil Jan. Težek je 3300g in velik 50cm.

ČESTITKE MAMICI IN CELI DRUŽINICI! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

cestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
9.2.2011 11:21:35   
Patrisha

Zjutraj sem imela spet akupunkturo, v petek po CTG in pregledu grem na predvidoma zadnjo terapijo. Zdravnica mi je rekla, da se naj sicer še enkrat oglasim okoli, če bom slučajno šla spet čez rok. Mi je pa danes zapičila dodatno iglo v mezinček na desni nogi, ker je to kao točka za sprožitev akcije?!?
Zaenkrat je še sicer vse mirno. Zjutraj v avtu me je sicer nekaj štihalo v križu, ampak je že spet vse OK.
Tako, da čičamo pa čakamo...

ti pa mislis da to kaj hasne?? jaz sicer za neke alternative nisem prevec navdusena - no razen ce sama sebe masiram ipd..
kok pa to kaj stane? vrjetno ni glih poceni stos a?

Neposredna povezava do sporočila: 3537
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 11:28:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
9.2.2011 11:30:31   
Patrisha

Zjutraj sem imela spet akupunkturo, v petek po CTG in pregledu grem na predvidoma zadnjo terapijo. Zdravnica mi je rekla, da se naj sicer še enkrat oglasim okoli, če bom slučajno šla spet čez rok. Mi je pa danes zapičila dodatno iglo v mezinček na desni nogi, ker je to kao točka za sprožitev akcije?!?
Zaenkrat je še sicer vse mirno. Zjutraj v avtu me je sicer nekaj štihalo v križu, ampak je že spet vse OK.

ti pa mislis da to kaj hasne?? jaz sicer za neke alternative nisem prevec navdusena - no razen ce sama sebe masiram ipd..

Ja kaj pa vem. Škodi sigurno ne. user posted image
Prva terapija je 25 EUR, vsaka naslednja 20 EUR. Priporoča se 5-6 terapij. Danes mi je zdravnica prvikrat rekla, da če bom čez rok, da se naj oglasim naokoli in da me bo našpikala v točke za sprožitev poroda. Kje so te točke ne vem.

kaj ti bo te povedala, pol bi se sama lahko spikala.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3539
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 11:31:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
9.2.2011 11:33:41   
Tigrica86
little*miss - user posted image čestitam za user posted image !

koliko mamic že imamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.2.2011 11:34:16   
Patrisha

Ne štekam?! Na 9tko? user posted image

No sam, da se dogaja! user posted image

kaj ti ni jasno user posted image no sej meni tut vec nic ni user posted image ne da se mi vec cakat!

ej punce eno vprasanje.. Jaz mam rok v petek, v  P je ona meni rekla naj pridem v pondelk 14.. kaj naj nardim al grem res v pondelk, al se grem se v petek kaj pokazat?

Tista 9tka mi ni jasna! user posted image user posted image user posted image Bjonda pa to. user posted image

Jaz sicer za LJ ne vem, kakšen sistem imajo, ampak jaz sem šla v CE točno na PDP na CTG v P. Jaz bi se šla kar pokazat, če ne boš že vmes veselo cartala. user posted image

sej ni 9ka! ampak 9to! prvi popadek se je premakno iz 16 ure na 9 zjutraj, kapis user posted image , pa dvomim, da je barva kaj krvia, jutro se je user posted image user posted image

mnja sej bolse, grem se pokazat, da pogledajo ce je kaj novega, domov se me lahko vedno nazenejo - itaq me ne bodo ampak vseeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 11:34:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.2.2011 11:35:02   
šebela
Jutro punce! Spet sonček user posted image
Jaz pa si mislim, da bi počakala z mojim rojevanjem do vikenda, ko bo baje spet slabo vreme, dda izkoristim še to sonce in potem če bo po sreči bo čez kak teden dva spet sonček in bomo lahko vozičkali. Saj ne da se kaj dogaja, nisem občutila še enega samega popadka ali česa podobnega, tako da nimam pojma kako to izgleda. Patrisha ti si pa tako želiš rodit, da imam občutek, da te bo še dolgo hecalo user posted image , saj ne da ti privoščim, samo meni se tako ponavadi dogajajo stvari. Imam tud zdaj občutekk, da bom rodila šele, ko bom že obupala, da bom sploh kdaj rodila. Pa po moje če je vse vredu se ne rabiš hodit kazat, če so ti tak rekli, al pa za ziher pokliči še svojo gin., mogoče te bo pa ona hotla pogledat.
Little miss čestitke!!
Kosilo: pašta z barilla omako in bučkami in tuno

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.2.2011 11:35:31   
Tigrica86

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

ma katera kak predlog za kosilo? neki, kar je na hitr narejeno, pa ne preveč komplicirano user posted image

Riž z zelenjavo (npr.grah) ali mletim mesom in solata.

ideja je sicer super, vendar smo to meli včeri za kosilo, pa ne morm tolk ponavljat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 11:38:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.2.2011 11:40:28   
šebela
Pa spet sem pozabla malina čaj ven vzet, ko vas berem. Mislite, da je kaj bolj ali manj učinkovit če se namaka 15 min. Ne morem verjet, ko mam sam to za delat, čaj kuhat, pa še tega pozabim..... Teyla sindrom al kak že. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.2.2011 11:42:06   
Patrisha

Ja kaj pa vem. Škodi sigurno ne. user posted image
Prva terapija je 25 EUR, vsaka naslednja 20 EUR. Priporoča se 5-6 terapij. Danes mi je zdravnica prvikrat rekla, da če bom čez rok, da se naj oglasim naokoli in da me bo našpikala v točke za sprožitev poroda. Kje so te točke ne vem.

kaj ti bo te povedala, pol bi se sama lahko spikala.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ma sama se pa kar ne bi, hvala lepa. user posted image Sem zadnjič tiste iglice pogledala od blizu, pa niso tako nedolžne, so kar lepo dolge. user posted image
Sicer sem se pa že med postopkom umetne oploditve morala kar nekaj časa špikat z injekcijami pa mi ni blo nič kaj fajn, ampak vse se naredi za user posted image .

za user posted image itaq vse, sam tote igle se meni niso vsec, zato jaz nebi niti pod razno user posted image , no sej ce si zapomnis kje te je picla te lahko pol jaz naslednic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mnja, pomoje bom sla kr v petek se pokazat malo... no ce me nebo trema prevec dajala, al pa pondelk da se ponovno psihicno in fizicno prpravim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.2.2011 11:45:56   
šebela
Patrisha pejt jim malo gužvo delat, da te ne pozabijo user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.2.2011 11:47:52   
Teyla
little*miss čestitke za sinkota Jana user posted image

Naša mala je pa budna že dve urci in se malo cartamo. Prejle sem jo jaz imela, zdajle se pa moj malo ukvarja, jaz sem pa za comp zbežala. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.2.2011 11:49:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?