Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: vipercat jaz sem pa fasala hemeroide . kot da ni dovolj da me kost tam dol tako boli, da noge ne morem dvignit, sedaj me še rit boli. ne morem hodit, ne morem sedet So mi v P (po porodu je z njimi šele , žal ) svetovali mazati z medom . Mal je pa res pomagalo. Probat ni greh, pavjo. Ja, pa lepo ime, Vrtnica . Ja, se strinjam. Jaz imam kot kaže tudi notranje zarad potiskanja in napenjanja pri porodu. Žal si drugače bolečin pri odvajanju ne znam razlagat. Sploh ne vem, kako naj bi se lotila težave, ker imam občutek, da to ne bo minilo samo od sebe. Pijem dosti, pa tudi jogurte jem, tak da s tem ni težav, boli pa me tik preden grem na wc, ne na samem wcju, če je to razumljivo. Pač kot da so "visoko" zgoraj. Eh ja. No, pa križ me še vedno ubija. A je to zarad relaksina, ima to še vedno vpliv? Hodim kot sedemdesetletnica, ful moram it počasi, da ne omenjam kako hodim šele po stopnicah. Če se probam kej razgibat, je potem samo še hujše, na nogo komajda stopim. Ima katera kakšno idejo? A to mine samo od sebe al bom sedaj "pohabljena"? Dojenje zdaj se nekako naje na eni dojki, čeprav je leva občutno manjša kot desna. Doji se pa dosti manj. Na začetku ima tist običajni naval mleka, da ji teče vsepovsod in komajda sproti požira (če se odstavi, mi iz dojke kar kaplja-kot mlekarna), proti koncu je pa fertik, ampak še kar sesa, kljub temu, da povleče 7x preden pogoltne. Jaz jo kar pustim, da naj sesa, bo vsaj še malo mleka naredila. Zdej upam, da je kul. Zgleda, da se je zadeva malo ustalila, čeprav ji moram občasno dat še na drugo dojko, ker mi eno izprazni in potem hoče čez 20min še. Tak da si kar zapiske delam, ker drugače ne sledim več.
|