Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.2.2011 9:30:36
|
|
|
|
Goldy
|
biba - itak, da bo!!! obi - pikepoke! Jaz sem za odtenek bolje, bomo videli....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.2.2011 9:34:56
|
|
|
|
ledenka
|
biba, malce zgodaj je še pozitivno naprej!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.2.2011 19:27:12
|
|
|
|
gapii27
|
hvala za čestitke.. nič še ni izvidov smo vsi neučakani, okupiramo poštaraj, ko prpele do vrat se mi zdi, da ga je že malo strah jutr amo pregled-redni pr pediatru
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.2.2011 19:27:44
|
|
|
|
gapii27
|
bibonček pozitivno do konca in naprej
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 3.2.2011 10:10:27
|
|
|
|
anci banci
|
ojla dekleta:) mi smo imeli kr pestro zadnje dni... staknili smo prašičjo gripo, Svita so prešnji teden odpeljali na infekcijsko z rešilcem...to je bil hud šok. stanje se sedaj umirja, danes ponoči prva prespana noč in brz vročine..še zdej mi spi jaz sem ok, samo moji straši so pa zdej zboleli... čestitke palčkom za rojstne dneve lučka in biba...navijam in to močno jaz še vedno na bolniški do 4.3. brez sprehodov kljub sladkorni in insulinu..ma te naše komisije..ni kaj idioti
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 3.2.2011 10:30:00
|
|
|
|
Serendipity
|
ancika - si mi stalno v mislih. Upam, da se poberejo te bolezni vstran od vas in da boste kipeli od zdravja! Lupčka Svitu! bibolinček - it aint over till it's over. Pink misli naprej. Si slučajno naletela na testek, ki štrajka! V ponedeljek je krvni? Eno velko cifro ti želim! gapii - je že kaj? Mogoče pa bo dimnikar prinesel?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 3.2.2011 20:22:43
|
|
|
|
gapii27
|
pa nič še ni poštar je danes že kr sam reko, da ni nič za našega falotka ga je res že strah.... en tedn je že okol ah ja... bomo že dočakal nočko
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 3.2.2011 21:39:59
|
|
|
|
sabsa
|
Punce, ki ste šle v drugi IVF postopek ali po zamrznjenčke, a ste se kakšne diete držale? Jaz sem v postopku, ki mi je prinesel Saro, zmanjšala sladkarije na minimum, tudi kave nisem pila, pa veliko vitaminov. Sedaj, ko grem po pingvinčke, sem pa kar nekako pozabila na to. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.2.2011 9:41:32
|
|
|
|
Goldy
|
sabsa - jaz sem tudi v postopku z A črtala skoraj vse OH, pa mleko... (no, oba sva se držala tega), zdaj pa sem samo mleko zamenjala, pa omejila vnos sladkorjev. To je bilo to.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.2.2011 10:43:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 pa nič še ni poštar je danes že kr sam reko, da ni nič za našega falotka ga je res že strah.... en tedn je že okol ah ja... bomo že dočakal nočko Ah, ta poštar. Še malo pa vam bo res dimnikar pošto nosil
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.2.2011 18:11:53
|
|
|
|
gapii27
|
nič še
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.2.2011 8:00:53
|
|
|
|
gapii27
|
jutro ki ste žabice in pogrešani žabon
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.2.2011 10:37:44
|
|
|
|
kimsy
|
anci - upam, da ste že ok! gapii - tuuuuuukaj! Sej vas skoz mal prečekiram, sam vidim, da smo bolj lene za pisat! lučka - držim pesti! biba - kako kaže? sabsa - jst sm samo kavo omejila, na dve dnevno in to brezkofeinske. Tud zdaj mislim samo sladkarije črtat oz minimalizirat, pa kavo prešaltat na brezkofeinsko. Sej ne vem, če je to pomagalo, sam že zarad kilogramov je fajn... Drugače pa nameravam pri aprilski M po zamrznenčke! Reby - nosečka, kako si? Uživaš, a ne? Jst bi tud! lana - kaj je zdaj s tvojimi eskimčki? kdaj? Ni nobenih čakalnih dob, na vrsti si takoj. Pa te še prosim, če si tako dobra, da mi mal opišeš, kako ta postopek zgleda, če se prav spomnim, si imela tudi ti spontan ciklus. Mi smo kooončno malo bolje. Samo še kašlja in smrka na polno. Bo pa zagotovo vsaj še en tedn doma, ker če jo dam spet v vrtec bo kap! Pred nami je en lep, podaljšan vikend! Izkoristite ga maksimalno!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 6.2.2011 0:10:54
|
|
|
|
ledenka
|
pri nas pa je priplaval naokoli laringitis. no, svečke bomo sprobali, ko se začne izkašljevanje
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 6.2.2011 9:05:51
|
|
|
|
biba007
|
Pri nas pa ... ni pluska Ah ja.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 6.2.2011 9:54:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pri nas pa ... ni pluska Ah ja. Ni ga ŠE - bo pa kaj kmalu!!!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 6.2.2011 20:05:53
|
|
|
|
gapii27
|
biba boooo, kmalu
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 6.2.2011 20:19:15
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka, ojej laringitis...tudi mi smo že dvakrat ponoči obiskali urgenco. Upam, da ste ok. Kaj vam je dala dr? Biba, objem zate. Bodi močna in pogumna še naprej. Gapi, bo :) Mi smo bili danes v Piranu. Lepo. Uživali.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 6.2.2011 21:28:11
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.2.2011 6:13:55
|
|
|
|
kimsy
|
biba - gapii - a ste že dobili izvide? Če ne, fino fajn držim pesti, da jih danes! sonček33 - mi smo bili tudi v Piranu. Smo šli iz Lucije peš. Me kar noge bolijo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.2.2011 9:32:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sonček, wow kako je že velik, pa pravi mali frajer je postal
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.2.2011 15:25:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ijeeee smo luštkani!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.2.2011 15:28:36
|
|
|
|
ledenka
|
kolk je L že velik bibon naslednjič pa bo! maš še kaj pingotov?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.2.2011 15:40:27
|
|
|
|
gapii27
|
nič še ledenka mislim, da še ima nekaj zaloge bibon
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.2.2011 12:59:37
|
|
|
|
gapii27
|
da nas nazaj pršlepam lep sončen dan
|
|
|
učitelji oš jožeta moškričapopiAnketa za vse na oš Jožeta Moškriča.
Sabina Mattersdorfer (
65%)
Marko Popit (
7%)
Damjan Košir (
9%)
Mojca Štangar (
2%)
Klavdija Rudolf Voje (
7%)
Barbara Jordan Fleten (
9%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!