Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 12:30:44
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka stiskam. Reby, berem tole o svečkah.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 14:31:15
|
|
|
|
Reby
|
Mi gremo pa na tole. Komaj čakam http://www.aeiou.si/
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 14:40:56
|
|
|
|
ledenka
|
kdaj pa gresta? boš poročala, jaz imam to tud v mislih... sam igra ob čudnih terminih
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 14:50:10
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kdaj pa gresta? boš poročala, jaz imam to tud v mislih... sam igra ob čudnih terminih 8.2. ob 10. - je praznik
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 14:57:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Sonček, vse najbolje malemu, vedno večjemu L. lana, jaz bi 2 škatlici. Hvala. Reby, zanimiva šredstava. Drugače pa imamo mi v vrtcu ene super predstave, ki jih pripravljata 2 bivši vzgojiteljici in so primerne tudi za naše malčke. Edino ena ne, pa še to bolj zaradi zvoka pozavne. Pa ne upam dela reklame, da me ne bo kdo za ušesa. Punce, hvala za navijanje. Meni so moje celice, pa upam da tudi zarodki vlikokrat v moji glavi, kako bo uspešno,....Moram pozitivno razmišljat. biba, še malo pa boš lulala. Iiiiiiii
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 17:21:16
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Mi gremo pa na tole. Komaj čakam http://www.aeiou.si/ pa kje zvohate vse te fensi zadeve!! Še dobro, da takoj vtaknem smrček zraven ...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 17:22:38
|
|
|
|
lana70
|
Aja, hotela sem pa vprašat, če ima katera tako iz rokava cifro za gk, da se naročim za etz......Mi smo spet bolani (poudarek na "spet"..
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 17:27:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kdaj pa gresta? boš poročala, jaz imam to tud v mislih... sam igra ob čudnih terminih 8.2. ob 10. - je praznik a misliš, da se mi na dela prost dan spravimo tako zgodaj od doma še ob sobotah na tržnico mi ne rata it pred 11., pa še to se vedno mudi
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 17:41:09
|
|
|
|
biba007
|
Lučkec, . Evo, pa sem našla priložnost za napopat tele slončke . Naj se nalupčkajo, da bo dece . Pa sporoči, kako sta zrihtala ... saj veš, nosečk ne gre puščat na trnjih Gapi, držim pestke, šapke in prstke. Naj bodo SUPER izvidi Reby, Ajsi, Lanči, me zanima, kakšen je tale aeiou. In preden mi katera kaj zabrusi ... radovednost je LEPA čednost Lanči, pikepoke. Spet . Pa za druge plane Mi gremo pa samo še dvakrat spančat .... no, če danes ne štejem, le še enkrat Madona, kot da bi čakala dedka mraza
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 19:48:11
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Lučkec, . Evo, pa sem našla priložnost za napopat tele slončke . Naj se nalupčkajo, da bo dece . Pa sporoči, kako sta zrihtala ... saj veš, nosečk ne gre puščat na trnjih Gapi, držim pestke, šapke in prstke. Naj bodo SUPER izvidi Si bom kr tole sposodla in podpisala Morm it, ker se mali dere mama, mada, kuh, še :) (marmelada, kruh, še)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 7:25:36
|
|
|
|
gapii27
|
Danes pa mi častimo Lučkec
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 9:12:31
|
|
|
|
biba007
|
Gapi, hvala . Če bi bili v naših koncih, bi vam pa Bibon kaj spekel Sicer pa - saj veš, ČESTITKE!!!! Super, super, super fante imaš Lučka, še tule: DEEEEEEEEEEEEEEEEEJMO
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 9:28:05
|
|
|
|
Reby
|
lučka greje eno prelepo pikico, jupiiii
< Sporočilo je popravil Reby -- 1.2.2011 9:32:30 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 9:29:56
|
|
|
|
Reby
|
gapii - čestitke tvojima dvema frajerjema za 1. svečko. Lepo praznujte Ne morem verjeti, da sta res že toliko stara, kako hitro je minilo.
< Sporočilo je popravil Reby -- 1.2.2011 9:32:16 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 10:15:03
|
|
|
|
gapii27
|
bravo LUČKEC pridno božj bauchija in čuvaj pikico Hvala za lepe wišes
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 10:43:13
|
|
|
|
ledenka
|
bravo Lučka naj ostane pri tebi do oktobra! gapii, vse najboljše tvojima fantoma bibon, vse pod kontrolo? Reby, kako je zdravje pri vas?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 12:55:39
|
|
|
|
ledenka
|
tiste, ki kupujete v DM od jutri pa do torka so na točke boni za otroške zadeve -15%
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 13:14:45
|
|
|
|
Reby
|
ajsi - mi smo zdravi. Sam ga ta teden ne bom dala še v vrtec, ker greva za 2 dni k mojim
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 13:20:33
|
|
|
|
ledenka
|
se gresta mal razvajat, super! si se že naročila na NS?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 13:28:19
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka se gresta mal razvajat, super! si se že naročila na NS? Ah, jaz mam s T-jem več dela pri mojih kot doma, tak da pridem vedno bolj zmatrana kot spočita od tam Sem se naročila najprej samoplačniško v Dravljah, zdej mi je pa Kruce zrihtal pri Pušenjaku v P na napotnico
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 16:32:20
|
|
|
|
Goldy
|
gapii - čestitke celi družinici!!!! Komentirala druga ne bom nič, ker sem danes s školjko še posebno na ti in sem čisto izžeta. Grem v horizontalo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 17:04:02
|
|
|
|
Serendipity
|
gapii - ujej, pa si ti ziher da ste že stari 1 leto??? Meni se zdi kot včeraj, da sta mišeka prišla na svet Č E S T I T A M! Lučkica - božaj, božaj bušija! Naj se le lepo vgnezdi pikica! bibon - jutri... pssssst.. stiskamo pestke! goldy - boščika... sonček - pa še tu Lovru vse naj naj in lupčka!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 1.2.2011 17:06:27 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 21:41:49
|
|
|
|
Reby
|
gapii - a ste dobil rezultate? Goldy - boga reva, a takle te matra. Očitno si še namesto mene pokasirala.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.2.2011 23:38:44
|
|
|
|
obayifo
|
sonček, L-u vse naj! lučka gapi, tudi vam vse najboljše!! res je šlo tako hitro... goldy, upam, da se bosta s školjko hitro malce odtujili biba, stiskamo mi pa spet doma... neka viroza, ki bi bla lahko tut nova gripa.. čakamo, kaj bo reby, super za NS, fino da ste zdravi, uživajta pri tvojih.. jaz sem tudi bolj zmatrana, če sem 'doma' kot pa če sva doma doma seren*, kako ste? horizontala vabi...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.2.2011 8:17:00
|
|
|
|
biba007
|
Pupike moje, ni ... no, ni še, ker tokrat furamo brezpogojno pozitivo. Me ima, da bi šla na krvnega, ampak bom karakter in bom počakala do ponedeljka... Obi, pikicepokice Gapi, a so že, a so že?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kupovanje hraneMichonne RRKje kupite večino hrane?V trgovinah (
85%)
Na tržnici (
0%)
Pri kmetih (
8%)
Pridelamo sami (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!