Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.2.2011 20:07:52
|
|
|
|
sabsa
|
Krasen dan. Ne? Ste se kaj potepale s svojimi malčki? Mi smo bili v Rogaški in uživaliii. Naj še dolgo ostane tako lepo.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.2.2011 20:20:52
|
|
|
|
gapii27
|
sabsa.... v Rogaška bla in se nisi nč javla ... mi smo se tud potepali.... s kje pa si drugače, če zaupaš?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.2.2011 7:55:20
|
|
|
|
gapii27
|
dobro jutro - zgleda sam meni imam monolog že dva dni se vidi, da smo doma in mam cajt sonček že boža po obrazu.... lep dan
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.2.2011 9:00:17
|
|
|
|
mismis
|
Gapiiiii, saj sem jaz tudi tukaj, tako da hvala za dobro jutro
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.2.2011 10:41:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Je že skoraj dober dan pri nas! Kako ste pupike? Gre? Uživate v sončku? Vreme je res čudovito! Se mi zdi, da nam bo pa pozen pust namesto pregnal zimo, prinesel nazaj Pšššššc - če se že poslavlja, naj kar gre! Bodite lepo. Pa čakamo poštarja. Le kje hodi z vašim pismom, gapiii? Mišolinka - so kake slabosti še? Pikici pridni?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.2.2011 10:47:00
|
|
|
|
gapii27
|
čakamooo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.2.2011 10:57:23
|
|
|
|
gapii27
|
opet nič kaj tak dolgo mučkajo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.2.2011 11:13:47
|
|
|
|
mismis
|
Se*, mi nimamo nobenih slabosti, že od samega začetka ne. V bistvu so šli tele tedni do sedaj kar lepo skozi , pa vi rastete, je mala miss v vrtcu? Gapiii, kakšno pošto to čakate, a za podaljšanje?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.2.2011 13:07:04
|
|
|
|
gapii27
|
izvide od MR za J
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.2.2011 7:49:38
|
|
|
|
gapii27
|
da nas zopet dvignem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.2.2011 9:06:33
|
|
|
|
kimsy
|
gapii - kaj pravi g. poštar? Upam, da je kaj lepega prnesu! mismis - a ni fajn bit doma?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.2.2011 12:25:26
|
|
|
|
gapii27
|
nič še
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.2.2011 15:50:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy mismis - a ni fajn bit doma? je super, tega bi človek komot navadil
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.2.2011 10:07:06
|
|
|
|
ledenka
|
gapii, je poštar že prišel?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.2.2011 12:50:38
|
|
|
|
kimsy
|
gapii - a je že kaj novega? mismis - ja, fajn je doma, sam po porodniški pol kar kmalu padeš na realna tla in se hitro privadiš na službo! Sicer boš pa ti še dooolgo doma! Reby - kje se skrivaš ? Se nam nič več ne javiš! lučka - kako si ti? biba - upam, da maš še kakšnega pingota in čakaš, da nas presenetiš! se*- kako kaj mala miss? sabsa - a si že štartala s postopkom? oz. kako daleč si? Še dobr, da mamo mismis, da nas gor drži, ker smo tako zgovorne! Danes še gapii stavka! Drugače pa smo mi po starem, naša punči gre rada v vrtec, rada tud domov, rada se carta pr mamici... Pa da se še pohvalim, po novem (no, 3 noči) smo sam enkrat vstali in to samo za dudo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.2.2011 13:16:52
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Še dobr, da mamo mismis, da nas gor drži, ker smo tako zgovorne! Danes še gapii stavka! Drugače pa smo mi po starem, naša punči gre rada v vrtec, rada tud domov, rada se carta pr mamici... Pa da se še pohvalim, po novem (no, 3 noči) smo sam enkrat vstali in to samo za dudo! Hihi, važička Super, super, super Čaki, ravno gledam ... koliko ste zdaj že stari? Jao jao, že takole iz obzirnosti za perečo postnosečnško pozabljivost bi si NEKDO lahko zrihtal avatarček IZVIRNO SPOROČILO: kimsy biba - upam, da maš še kakšnega pingota in čakaš, da nas presenetiš! Viš, tale plan mi je pa jako všeč Gapi, ti jih kar pokliči. V ponedeljek. Jaz bi kar na ortopedijo, če bodo oni pisali izvide ... potem moraš pač njih jahat. Evo, pa še Valentinovemu s poštarjem se diskretno izogneš Ajsi, kako? Greste kam na počitnice? Rebiček, kako je bilo na AEIOU? Tole me pa res zanima... Goldy, pa kjeeeeeeeeee si? Sabsa, a že rabiš kake šapke? Ti samo povej - tule smo poosebljeni profiji Miška, gospodinjiš? Mulca brckata? A se žihr še mal pobaham? LBjček zna petko dat
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.2.2011 13:36:49
|
|
|
|
gapii27
|
dan dan dan poštar bil, prineso raznen reklam, ni nič v ponedeljek zovem halo dugme
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.2.2011 14:34:45
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kimsy mismis - a ni fajn bit doma? je super, tega bi človek komot navadil Aha....po porodniški pa komaj čakaš službo
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.2.2011 14:36:05
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kimsy mismis - a ni fajn bit doma? je super, tega bi človek komot navadil Aha....po porodniški pa komaj čakaš službo Aha to je že blo napisan.... No, men se zdi da v službi kar malo počivam, vsaj na en način
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.2.2011 22:15:49
|
|
|
|
sabsa
|
Sam na hitro. Danes so mi vzeli kri, hormon že dovolj velik za UZ. Folikli 15 in 13. V nedeljo nazaj. Imam spontani ciklus z zamrznjenčki, brez špik. A je Lučka že kaj javila, če ji je uspelo?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 12.2.2011 8:00:04
|
|
|
|
gapii27
|
nič še ni javla... je na dopustu
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 12.2.2011 8:45:39
|
|
|
|
mismis
|
dobro jutro vsem skupaj, a nas malo dvignem Gapiii, a je prišla pošta Sabsa, superca kaže tole
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 12.2.2011 8:58:04
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro. Še dobro da imamo mismisko, drugače bi že potonile :)... Kako se počutiš? Gapi, zdaj sem že jaz nestrpna. pa kaj mečkajo? A bomo kaj kuhale?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 12.2.2011 9:01:07
|
|
|
|
gapii27
|
NIČ ŠE NI BLO... pravijo babe, da traja to kak mesec. (zdej je 16 dni )..rečejo pet dni, po pa celo večnost traja.... v ponedeljek kličem, da vidim kaj rečejo kosilo: juha, goveji zrezki v korenčkovi omaki, krompirjevi svaljki in solata
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 12.2.2011 9:06:10
|
|
|
|
sonček33
|
kosilo: juha, goveji zrezki v korenčkovi omaki, krompirjevi svaljki in solata gapi, njami... mi bomo za predkosilo juho iz mungo fižolčka, po spanju pa kar makarončke s paradižnikom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
kolikokrat greste brez partnerja ven Spark1x na teden (
11%)
1 x na mesec (
10%)
2x na mesec (
4%)
redko (
54%)
nikoli (
21%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!