Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.2.2011 15:20:56
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Goldy, cepljenje proti pnevmokoku sem jaz zahtevala od P, je bilo samoplačniško. Je bil pa M takrat star malo manj kot 1 leto, za sabo je imel pa dve zaporedni vnetji in jemanje AB. P je rekla, da je v tem primeru to dobra odločitev, in trkam, že 1 leto ni imel več huje vnetih ušes (razen pri prehladu, ampak to itak ne dajo AB) Mis mo bili cepljeni pri pol leta (na pamet govorim...)s Prevenarjem. Dobila sta enkrat kao mal vneta ušesa. ob zadnji bolezni, ki je bila kar konkretna (1 teden vročina 39+), pa je potem ko sta že dobila Ab, špela fasala še vnetje ušesa z izcedkom. Smo za njo zamenjali Ab. KLjub cepljenju. Lahko da je bil vzrok drug, ne vem. Bom pa naslednjič zagotovo vprašala kako to, glede na cepljenje.... Mojškra, naš M. je bil zaprt pri cca. 4 mesecih in ni pomagalo nič, razen 5ml toplega in zluftanega donata. Lučka, čestitke!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.2.2011 20:48:13
|
|
|
|
Goldy
|
No, jaz sem imela danes pregled, raste bitjece, ima že tam okrog 6 cm, je pomahalo. Moj pa je seveda že "silil" s tem, kaj naj bi bilo - fantek ali punčka. G je rekla, da je tako zgodaj težko pravilno napovedat in s tem, da ima slab UZ, ampak noče bi ji kdo držal puško pri glavi, bi rekla, da je.......kar sva tudi sam videla. A je že ok, zdaj pa jaz smrkam. Mislim, ej... ajsi - a res, ne vem, nisva več pametna kako in kaj. Potem ni premajhna, očitno? sabsa - ne, prav nič niso prijetne tele slabosti. Bljak. Držim pesti, da folikla počita. Zdaj grem pa počivat, ker sem utrujena... jutri pa še NS.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.2.2011 9:07:14
|
|
|
|
gapii27
|
goldy juhuhuh... čas beži :) srečno danes na NS
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.2.2011 15:52:10
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - dejmo dejmo, hitro poročat
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.2.2011 21:33:46
|
|
|
|
Goldy
|
Evo poročila - Dete je veliko 6,4 cm, vse je ok, čeprav izvidov nuhalne še nimam, ker so mi vzeli še kri za DHT. Upam in držim pesti, da je vse ok!!! Rezultat bo pokvarila predvsem moja starost. Je pa spol ta G drugače napovedala kot moja g, tako da bomo še malo počakali... Je pa otroček natanko isto velik kot je bila na NS Alja (639 mm) in ima isto izmerjeno NS. NS mi je delala dr. Premrl. Je vse razložila in povedala, da je pač dete videti zdravo..., kakšno je pa tveganje dobim po pošti... Sem bila pa prej tako utrujena, da sem šla spat, ko sva prišla iz LJ, pol pa še na en sestanek. Danes je babi kraljevala pri nas. gapii - a sem kaj zgrešila, poštar in klici???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 9:51:13
|
|
|
|
gapii27
|
nič od tega nisi zamudila goldy ni poštarja ni klicev no klicala sem na kliniko, pa so rekli naj pokličem ortopoeda, tam pa itak telefon zvoni v prazno ni kaj, čakat je treba... 3 tene že čakamo... še kake 3 ???
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 10:08:15
|
|
|
|
Goldy
|
gapii - po mojem je najbolje, da se kar zapeljš do ortopeda.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 10:27:18
|
|
|
|
sabsa
|
Samo da poročam. Žal so mi postopek z zamrznjenčki prekinili, ker ni prišlo do ovulacije. Imela sem spontani postopek, naslednjič me čaka postopek s terapijo. Lahko grem že naslednji mesec. Verjetno bom počakala menstruacijo, potem pa pri naslednji v novi boj. So rekli, da nima smisla, da nadaljujejo in zapravijo zamrznjenčka. Tako še vedno vseh 5 čaka name. Pa drugič.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 10:59:42
|
|
|
|
gapii27
|
evo nas z izvidi... jes srčno upam da sem si jih prav razložla pa naj reče kdo,da reiki ne deluje nogica se razvija ko smo se rodili ni bilo kolka, ni bilo glavice, bila je vidna samo jamica, ki bila sicer boj plitka... no kolk je...glavicaje in je čisti primerljiva z levo... kot je skoraj 90 .... operacija preložena, dobimo ortozo (UPAM, DA NE BO PREHUDO ZLEDLA) zato , da se bosta stegnenica in koleno naravnala in da se razbremeni kolk.... no to sem jes zastopla mal gugla, pa gledam,,,pa vpisujem te čudne besede presrečna
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 11:16:14
|
|
|
|
ledenka
|
gapii to je pa res lepa novica! sabsa, bo naslednji mesec bolj uspešno
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 11:57:08
|
|
|
|
Goldy
|
sabsa - eh, bo pa naslednji mesec. Pa še 5 zamrznjenčkov! Bravo! gapii - še tu, za nogico! ajsi - kako M?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 12:11:00
|
|
|
|
kimsy
|
Goldy - za NS! gapii - super za nogico! Držimo pesti še naprej, da bo vse kot more bit! sabsa - , tega je tud mene strah! Pol pa še pomislim, da se bom vsak dan vozila v največji gužvi v Lj, za brezveze. Sploh ne vem, zakaj nas dajo brez terapije, ker je naša O itak vprašljiva! Jst sm pa danes na poti iz vrtca zletela s ceste. Kaj čmo... baba za volanom! Ma je blo full ledeno in sm se enga tovornjaka ustrašla, k je nasprot prletu! Brezveze... Same sitnosti... Pa sm mislna, da je vse ok, pa me že vse boli, pa še lih en jarek je bil ob cesti... Bo že...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.2.2011 12:20:03
|
|
|
|
ledenka
|
Goldy, še moje čestitke za NS kimsy, ampak a tvojih pripomb pa ne upoštevajo? če nimaš O oz. je neredna, je spontani postopek res samo izguba časa in živcev. in HB, da si ti ok, pleh se že porihta. M je k sreči zdrav in hudooo živahen... poteka odvajanje od dojenja. danes zjutraj (se mi zdi) sem ga prepričala, da ne rabi... ko bi le držalo
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.2.2011 0:28:23
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
AAAA sem vas našla ....samo da vas mal pozdravim, poljubčkam vaše otroke, pobožam trebuščke in grem spat
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.2.2011 8:28:10
|
|
|
|
kimsy
|
Tanja_Jes - hvala, da si nas gor potegnila! Naše bejbe zadnje dni nekaj stavkajo! Kako ste vi? ledenka - sej veš kako je, dohtarji so pametni. Mene je samo vprašal, če imam redne M, ker jih imam sm dobila spontan ciklus! Ampak kako ne razmišljajo, da če je z nama vse ok, pa nisva bla , je možno, da sploh svojih O nimam! Al kaj? Nimam pojma... En razlog more bi!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.2.2011 22:00:31
|
|
|
|
gapii27
|
da nas poberem iz druge strani :) nočko folk.... ja pa zavec je zmagal :)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.2.2011 8:13:41
|
|
|
|
gapii27
|
dan dan dan
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 8:00:54
|
|
|
|
gapii27
|
jutroooo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 8:11:37
|
|
|
|
Goldy
|
jutroooo
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 8:15:17
|
|
|
|
Goldy
|
Hvala vsem za čestitke za NS! kimsy - a ti pa kr s ceste. Upam, da se ti ni kaj razbolelo, kot se to rado zgodi po takšnih trkih...? gapii - je snegec pri vas? No, A je šla v vrtec, mami pa bo šla malo jest, pol pa počivat. Vikend je bil naporen, mal šopinga in obiski, pa morje smo rezervirali.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 10:01:41
|
|
|
|
Reby
|
Jutro kimsy - upam, da si vredu. Dobro, da ni bila K s tabo, bi se najbrž še bolj ustrašla. Pa pikapoke, berem, da mate spet vročino goldy - kdaj in kam pa greste, če ni skrivnost? Jaz razmišljam, da bi šli v Umag, nekam blizu gapii - revica, tile monologi so res boring a ne? Ah, spet ta sneg, jaz sem pa včeraj vohala že pomlad. Kam se je pa naša Semper izgubila
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 10:28:34
|
|
|
|
ledenka
|
jutro sam pozdravit sem prišla... smo bili na obali, je bilo sonce in več kot 10 C
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 11:27:34
|
|
|
|
Goldy
|
ajsi - mal fouš za obalo. reby - gremo v Rovinj, TN Amarin. Tudi blizu.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 12:17:35
|
|
|
|
gapii27
|
jah...nas hodim dvigovat snegec...nič kaj...tolk, da je mokro.... mi gremo pa na KRK... septembra pa še mal nižje vrjetno... bomo vidli kak bo s penezi je reko moj, da ne bo nič ,če ne bom nehala zapravlat prek neta stalno kaj najdem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.2.2011 12:32:42
|
|
|
|
Goldy
|
Dobila pošto iz LJ. Tveganje je nizko. 1:5559 za Downa, ostalo pa tudi!!!! Jupiiii!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?