|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
15.2.2011 15:20:56   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Goldy, cepljenje proti pnevmokoku sem jaz zahtevala od P, je bilo samoplačniško. Je bil pa M takrat star malo manj kot 1 leto, za sabo je imel pa dve zaporedni vnetji in jemanje AB. P je rekla, da je v tem primeru to dobra odločitev, in trkam, že 1 leto ni imel več huje vnetih ušes (razen pri prehladu, ampak to itak ne dajo AB)

Mis mo bili cepljeni pri pol leta (na pamet govorim...)s Prevenarjem. Dobila sta enkrat kao mal vneta ušesa. ob zadnji bolezni, ki je bila kar konkretna (1 teden vročina 39+), pa je potem ko sta že dobila Ab, špela fasala še vnetje ušesa z izcedkom. Smo za njo zamenjali Ab. KLjub cepljenju. Lahko da je bil vzrok drug, ne vem. Bom pa naslednjič zagotovo vprašala kako to, glede na cepljenje....

Mojškra, naš M. je bil zaprt pri cca. 4 mesecih in ni pomagalo nič, razen 5ml toplega in zluftanega donata.

Lučka, čestitke!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.2.2011 20:48:13   
Goldy
No, jaz sem imela danes pregled, raste bitjece, ima že tam okrog 6 cm, je pomahalo. Moj pa je seveda že "silil" s tem, kaj naj bi bilo - fantek ali punčka. G je rekla, da je tako zgodaj težko pravilno napovedat in s tem, da ima slab UZ, ampak noče bi ji kdo držal puško pri glavi, bi rekla, da je.......kar sva tudi sam videla. user posted image

A je že ok, zdaj pa jaz smrkam. Mislim, ej...user posted image

ajsi - a res, ne vem, nisva več pametna kako in kaj. Potem ni premajhna, očitno?user posted image

sabsa - ne, prav nič niso prijetne tele slabosti. Bljak. Držim pesti, da folikla počita.

Zdaj grem pa počivat, ker sem utrujena... jutri pa še NS.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.2.2011 9:07:14   
gapii27
goldy  juhuhuh... čas beži :)   srečno danes na NSuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.2.2011 15:52:10   
Reby
Goldy - dejmo dejmo, hitro poročat user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.2.2011 21:33:46   
Goldy
Evo poročila - Dete je veliko 6,4 cm, vse je ok, čeprav izvidov nuhalne še nimam, ker so mi vzeli še kri za DHT. Upam in držim pesti, da je vse ok!!! Rezultat bo pokvarila predvsem moja starost. Je pa spol ta G drugače napovedala kot moja g, tako da bomo še malo počakali... Je pa otroček natanko isto velik kot je bila na NS Alja (639 mm) in ima isto izmerjeno NS.user posted image
NS mi je delala dr. Premrl. Je vse razložila in povedala, da je pač dete videti zdravo..., kakšno je pa tveganje dobim po pošti...

Sem bila pa prej tako utrujena, da sem šla spat, ko sva prišla iz LJ, pol pa še na en sestanek. Danes je babi kraljevala pri nas.user posted image

gapii - a sem kaj zgrešila, poštar in klici???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.2.2011 9:51:13   
gapii27
nič od tega nisi zamudila goldy user posted image   ni poštarja ni klicev

no klicala sem na kliniko, pa so rekli naj pokličem ortopoeda, tam pa itak telefon zvoni v praznouser posted image
ni kaj, čakat je treba... 3 tene že čakamo... še kake 3 ???

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.2.2011 10:08:15   
Goldy
gapii - po mojem je najbolje, da se kar zapeljš do ortopeda.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 282
17.2.2011 10:27:18   
sabsa
Samo da poročam. Žal so mi postopek z zamrznjenčki prekinili, ker ni prišlo do ovulacije. Imela sem spontani postopek, naslednjič me čaka postopek s terapijo. Lahko grem že naslednji mesec. Verjetno bom počakala menstruacijo, potem pa pri naslednji v novi boj. So rekli, da nima smisla, da nadaljujejo in zapravijo zamrznjenčka. Tako še vedno vseh 5 čaka name. Pa drugič.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.2.2011 10:59:42   
gapii27
evo nas z izvidi...

jes srčno upam da sem si jih prav razložlauser posted image   
pa naj reče kdo,da reiki ne delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nogica se razvijauser posted image user posted image user posted image

ko smo se rodili ni bilo kolka, ni bilo glavice, bila je vidna samo jamica, ki bila sicer boj plitka... no kolk je...glavicaje in je čisti primerljiva z levo... kot je skoraj 90 ....  operacija preložena, dobimo ortozo (UPAM, DA NE BO PREHUDO ZLEDLA)  zato , da se bosta stegnenica in koleno naravnala in da se razbremeni kolk....  no to sem jes zastoplauser posted image   mal gugla, pa gledam,,,pa vpisujem te čudne besedeuser posted image  

presrečna

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.2.2011 11:16:14   
ledenka
gapii user posted image  to je pa res lepa novica!

sabsa, bo naslednji mesec bolj uspešno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.2.2011 11:57:08   
Goldy
sabsa - eh, bo pa naslednji mesec. Pa še 5 zamrznjenčkov! Bravo!

gapii - še tu,user posted image za nogico!

ajsi - kako M?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.2.2011 12:11:00   
kimsy
Goldy - user posted image  za NS!
gapii - super za nogico! Držimo pesti še naprej, da bo vse kot more bit!
sabsa - user posted image , tega je tud mene strah! Pol pa še pomislim, da se bom vsak dan vozila v največji gužvi v Lj, za brezveze. Sploh ne vem, zakaj nas dajo brez terapije, ker je naša O itak vprašljiva! user posted image

Jst sm pa danes na poti iz vrtca zletela s ceste. Kaj čmo... baba za volanom! user posted image  Ma je blo full ledeno in sm se enga tovornjaka ustrašla, k je nasprot prletu! Brezveze... Same sitnosti... Pa sm mislna, da je vse ok, pa me že vse boli, pa še lih en jarek je bil ob cesti... Bo že...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.2.2011 12:20:03   
ledenka
Goldy, še moje čestitke za NS user posted image

kimsy, ampak a tvojih pripomb pa ne upoštevajo? če nimaš O oz. je neredna, je spontani postopek res samo izguba časa in živcev. in HB, da si ti ok, pleh se že porihta.

M je k sreči zdrav in hudooo živahen... poteka odvajanje od dojenja. danes zjutraj (se mi zdi) sem ga prepričala, da ne rabi... ko bi le držalo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.2.2011 0:28:23   
Tanja_Jes
AAAA sem vas našla ....samo da vas mal pozdravim, poljubčkam vaše otroke, pobožam trebuščke in grem spat user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.2.2011 8:28:10   
kimsy
Tanja_Jes - hvala, da si nas gor potegnila! Naše bejbe zadnje dni nekaj stavkajo! user posted image  Kako ste vi?
ledenka - sej veš kako je, dohtarji so pametni. Mene je samo vprašal, če imam redne M, ker jih imam sm dobila spontan ciklus! Ampak kako ne razmišljajo, da če je z nama vse ok, pa nisva bla user posted image , je možno, da sploh svojih O nimam! Al kaj? Nimam pojma... En razlog more bi!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.2.2011 22:00:31   
gapii27
da nas poberem iz druge strani :)

nočko folk.... ja pa zavec je zmagal :)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 291
20.2.2011 8:13:41   
gapii27
dan dan dan  user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.2.2011 8:00:54   
gapii27
jutroooouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 293
21.2.2011 8:11:37   
Goldy
jutroooo

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.2.2011 8:15:17   
Goldy
Hvala vsem za čestitke za NS!

kimsy - a ti pa kr s ceste. Upam, da se ti ni kaj razbolelo, kot se to rado zgodi po takšnih trkih...?

gapii - je snegec pri vas?

No, A je šla v vrtec, mami pa bo šla malo jest, pol pa počivat. Vikend je bil naporen, mal šopinga in obiski, pa morje smo rezervirali.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 295
21.2.2011 10:01:41   
Reby
Jutro user posted image
kimsy - upam, da si vredu. Dobro, da ni bila K s tabo, bi se najbrž še bolj ustrašla. Pa pikapoke, berem, da mate spet vročino user posted image
goldy - kdaj in kam pa greste, če ni skrivnost? Jaz razmišljam, da bi šli v Umag, nekam blizu user posted image
gapii - revica, tile monologi so res boring a ne? user posted image

Ah, spet ta sneg, jaz sem pa včeraj vohala že pomlad.

Kam se je pa naša Semper izgubila user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.2.2011 10:28:34   
ledenka
jutro user posted image  sam pozdravit sem prišla... smo bili na obali, je bilo sonce in več kot 10 C user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.2.2011 11:27:34   
Goldy
ajsi - mal fouš za obalo.user posted image

reby - gremo v Rovinj, TN Amarin. Tudi blizu.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.2.2011 12:17:35   
gapii27
jah...nas hodim dvigovatuser posted image

snegec...nič kaj...tolk, da je mokro.... mi gremo pa na KRK... septembra pa še mal nižje vrjetno... bomo vidli kak bo s penezi user posted image

je reko moj, da ne bo nič ,če ne  bom nehala zapravlat prek netauser posted image   stalno kaj najdem user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.2.2011 12:32:42   
Goldy
Dobila pošto iz LJ. Tveganje je nizko. 1:5559 za Downa, ostalo pa tudi!!!! Jupiiii!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?