|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
24.2.2011 14:32:06   
ledenka
lana user posted image user posted image user posted image  čestitam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 326
25.2.2011 7:40:14   
gapii27
hop na prvo stran... dobro jutro, dober dan

bibaaaaaaa...ki te si???miss you

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
25.2.2011 10:37:55   
kimsy
lučka - belina je zakon! user posted image  user posted image  user posted image
gapii - dobro jutro tudi tebi. Se mi zdi, da sm na fb-ju brala, da je družina bibon na dopustu!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 328
26.2.2011 19:59:42   
lana70
čeeeer, da nas malo dvignem, kje ste čvekice user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 329
26.2.2011 22:38:30   
Goldy
lana - tu seeem!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.2.2011 8:50:37   
sonček33
Dobro jutro punce.
Kako ste?           Mi ok.
Nosečke?           user posted image
Kako mulčki?          Naš kar ok, vročina končno minila. Že nagaja.user posted image
Kaj počnete v teh zamrznjenih dneh?         Pospravljamo, igramo, režemo,  
                                                                   plešemo, rišemo, nagajmo, 
                                                                   kuhamo, zlagamo kocke, pojemo  
Zdravi?                  Tko tko, smrka smrkovec user posted image  ... jutri bo doma. Čeprav je že  
                             včeraj ob besedi vrtec začel: Jupi, jupi vrtec.
Kuhate?              Mi pohančke, krompir ... pa skutne-gresove cmočke z
                            borovničevo omakco.

Lep dan vsem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.2.2011 9:11:17   
lučka 25
Jutrčka user posted image

Bom kar na vprašanja od sončka odgovorila user posted image

• O.K.
  • Komaj čakam jutri na 1. UZ.
  • N je v redu, čakamo naslednjo trojkico in posledično....je tečka mečka user posted image
  • igramo, pojemo, kaj sestavljamo, riiiišemo, nagajmo. Ni da ni. Malo pa tudi pohajkujemo zunaj napravljeni kot medvedi.
  • N je zdrava. Moram res potrkati.
  • Greva z N v babi hotel, no v dedi hotel, ker bo on kuhal. Baje bo za kosilo veliiiiika skleda solate s krompirjem in pečenka. Za N pa juhica in polnozrnati makarončki z drobtinicami (ker mesa ne mara user posted image ). Če bi bili pa vsi doma bi pa jedli (no bomo pa jutri) juhico, svinjske zrezke, brstični ohrot, brokoli, korenjček in bučke.

Pa ostale. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.2.2011 17:10:50   
Reby
Dan. Samo na hitrco, ker imam doma bolnika - Ajko. Je dobila gnojno vnetje maternice, včeraj je bila operirana, so ji vse ven pobrali. Ravno sem ji dala 2 injekciji antibiotika in tadrugo infuzijo. Tako potrpežljiva pridna kužika je.
Kosilo - goveja juhca z rezanci, T je dobil noter še korenček in govedino, piščančji ražnjiči, pire krompir in motovilček.

lučka - navijam za jutri kot nora user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.2.2011 12:58:17   
sonček33
Lučka, mislim nate.
Reby, pikapoke za Ajko. Fajn in hitro naj se zrihta.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.2.2011 19:08:12   
lučka 25
Sem vam še dolžna poročilo. Ker je še itak prekmalu, na UZ še ni bilo videti srčka. Je pa videl, da je nosečnost, mislim da je plod velik 8mm in ne GV, sej še to če ga ne bi ves čas nekaj morila mi ne bi povedal. Pa potem mi je potrdil, da je vse v redu, ampak prekmlau, pa da ja neslaednji UZ 14.3.,.....pa da če sem zdaj 14 dni zdržala, bom pa sedaj tudi,.... Skratka čaka me še 14 dni trepetanja.....ma res ne sme biti preveč lepo. Ves čas ene skrbi. Ampak globoko v sebi vrjamem, da bo vse O.K. in da v meni raste en fejst pobč. Pa da vidim, če me občutek ne vara. Ker v prvo sem si kar želela fantka, pa čutila da bo punčka,....no pa imamo N. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.2.2011 20:30:28   
Goldy
lučka - držim pesti, pa itak je vse ok!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.3.2011 8:51:39   
gapii27
a neki izdam??? upam,da ne bo jeznauser posted image

naša punsha pa ima plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 337
1.3.2011 15:50:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sem vam še dolžna poročilo. Ker je še itak prekmalu, na UZ še ni bilo videti srčka. Je pa videl, da je nosečnost, mislim da je plod velik 8mm in ne GV, sej še to če ga ne bi ves čas nekaj morila mi ne bi povedal. Pa potem mi je potrdil, da je vse v redu, ampak prekmlau, pa da ja neslaednji UZ 14.3.,.....pa da če sem zdaj 14 dni zdržala, bom pa sedaj tudi,.... Skratka čaka me še 14 dni trepetanja.....ma res ne sme biti preveč lepo. Ves čas ene skrbi. Ampak globoko v sebi vrjamem, da bo vse O.K. in da v meni raste en fejst pobč. Pa da vidim, če me občutek ne vara. Ker v prvo sem si kar želela fantka, pa čutila da bo punčka,....no pa imamo N. user posted image

itak da bo vse ok user posted image user posted image , a pobča bi ti...mi pa še eno pupo, no, samo da bo zdravo. Jaz imam pa prvi pregled šele 5.4.!!! Ne vem, kako bom vzdržala user posted image .

Puncha je nalulala plusek ja, sem brala na nosečkah po IVF user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.3.2011 15:51:48   
lana70
Lučka kdaj imaš PDP??? jaz sem si ga izračunala 30.10., a se mi zdi, ali boš tudi ti tam nekje?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 339
1.3.2011 21:15:33   
lučka 25
punsha, čestitam user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Lučka kdaj imaš PDP??? jaz sem si ga izračunala 30.10., a se mi zdi, ali boš tudi ti tam nekje?

Jaz naj bi ga imala glede na IVF 24.10, glede na zadnji dan M 26.10..... jaz pa ima  RD ravno vmes user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.3.2011 22:50:40   
Serendipity
Ojla,

sem čisto pozabila na to temo, packa ja. Čestitke vsem nosečkam in za vse super rezultate NS! Pri nas je vedno kaj pestrega z našo miss, taka mala klepetka je, da se kar smeješ kakšne izjave daje user posted image user posted image user posted image . Je včeraj izjavil: Mama ima pitcko. Valda sem se rolala od smeha. Se kar zadržat nisem mogla. Je gledala pikico, ki jo imam na obrazu in je v neki fazi pomanjševalnic (čeprav se jih jaz v veliki meri izogibam, ko govorim z njo user posted image ). Tako ji je tudi roža po novem rožek user posted image user posted image user posted image   Luštni so tile naši sončki, ni kaj.

No, moram vam povedat, da smo tudi pri nas že skoraj skakali od veselja. M je zamujala več kot en teden, začele me peči in skeleti prsi, margarina smrdet (kot ko sem bila noseča z Z), meso mi je imelo čuden okus in se odločim naredit testek, je bil močan plusek, ponoči me začne vse boleti in prileze madam M... Tak, da mogoče pa nam tudi lahko uspe na naraven nači, že pride tisti en pomemben in najmočneji bojevnik do svojega cilja... Le  malo bom vztrajali še user posted image pa tudi bo... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 341
2.3.2011 10:12:54   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  punsha!

Se* user posted image user posted image user posted image  najprej veselje, potem pa... si šla morda h G, mogoče gre za SS?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 342
2.3.2011 10:24:36   
nokes
punce, saj ne vem, če sploh še veste, da "spadam" k vam, a imam doma 2 dokaza user posted image

mislim, da sem fuuul zamudila: za reby sem še bila apdejtana, dalje pa ne več in kaj zdaj vidim???LUČKAAAA!!!! FAAAJJJNNNN, držimo pesti za fantka, fantki so zakon user posted image

lana????!!!!! FAAAJNNNN; držimo pesti za punčko, punčke so zakon!!user posted image  

vsem ostalim ful ful ful zdravja in čimprejšnjo pomlad, ker tole ni za nikamor.

pa veliko "naravnih" pluskov.user posted image user posted image user posted image  pa IVF pluskov tudi! user posted image user posted image user posted image

pluski so zakon!  user posted image  (ne smem preveč navijat, da še mene ne prime. spet.)

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
2.3.2011 11:25:09   
gapii27
sere.....user posted image no, če ne drugo vsaj veš, da lahko.. pa ni hudiča, da ne bo naslednjičuser posted image user posted image user posted image   srečno...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.3.2011 13:32:40   
sonček33
Se..kaj jaz to berem.... naj vam rata...Mi potrebujemo slavistko prideš na Gorenjsko?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.3.2011 7:28:46   
mismis
Sonček, hepi hepi brzdaj, lepo ga praznujte user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.3.2011 13:21:26   
sonček33
Sonček, hepi hepi brzdaj, lepo ga praznujte

Mismis zlata si. Hvala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.3.2011 15:42:42   
Goldy
sonček - še od mene vse najboljše!!!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.3.2011 18:21:16   
sonček33
Goldy, hvala.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.3.2011 8:39:02   
mismis
dobro jutro vsem skupaj

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?