obcinarka
|
pozdravljene.. kaj tole vreme pa kakšna lunca vplivata na .. no naša spet spi.. betricija, ula, v 2. mesecu tud pr nas ni kontrole rasti, mi smo bli točno ene mesec stari ko smo bli prvič, zdej pa ko bo stara tri mesece 23.3 pa drugič, s cepljenjem.. kaj pa vem.. lahko bi blo kaj vmes, ne ?.. čebelica, arwenko.. tud naša frača ni pretirano rada na terbuhu, razen na atijevem, kjer zaspi.. ktera še al pa tud doji z nastavki?? mah jaz sem probala brez, že zdavnaj, pa vmes, pa danes, pa ne zagrabi in ne zagrabi.. ker če je ona bolj lačna čez nastavek takoj ne priteče naval mleka in pol tuli že na daleč.. če pa je malce utrujeno zaspana, al pa v normalnem stanju, pol pa potegne in gre.. se je že zgodilo, da sem ji dala 20ml izčrpanega mleka po flaški, ki je zanjo znanstvena fantsatika, se je tam utrudila, no pol pa je vlekla.. bi se znebila nastavkov, ampak .. sej vem, že od samega začetka bi mogoč mogla drugač, ampak nobena sestra v P mi ni potrdila al pa vsaj kaj druzga da mala prav sesa.. jah seveda in pol smo krvaveli iz bradavic, pa.. ehhhhh pa moj prag bolečine ni nizek, ampaks sem mela vse kraste po bradavicah, zato.. nastavki.. a ma ktera idejo kaj naj še poskušam?? drgač pa .. vreme.. za pop... , kaj bi dala za sprehod?! jutr bi naj šli na en RD, v gostilno, v soboto pa na obisk k sorodnikom.. malce sem skeptična glede obolenj, bacilov?? kaj pa vem no..
|