obcinarka
|
oj, turoben pozdravček tud iz celjskega, naveličana sivine in dežja, pa še stric po tv je reku da bomo še kidali no ja, vseen boljš kot pa tale vlažna smogasta megla.. jaz kuham kosilo, sem lačna že na polno)) mala spi, se mi dozdeva da zdaj že en dnevni ritem ustvarja, je zaspala spet okrog 9.30, sam sm pa mislila da bova medve lepo še prej kej orng pojedle, pa je zakomirala na zizi in ni več odprla ust..neki malega pa je pohrustala tak da) bo mogla mama vmes od 7 zjutraj ko se naje pa jo še kar malce pristavit, ker predvidevam da bo spala spet do 12.. ponoč je pa pridna tiha miška, spi od 22-do 5.45, ati sploh ne rabi budilke za v službo ula, upam da ste zdrave z julijo in napredujeta v stare ritme.. pika 555, aischa, ja po mojem so se dovolj zredile bejbicea al kako?' men je to tak , ka bi vsi radi da mamo knedle-ootročke mislim?????????????????? dangermouse, sej tud jaz dojim pa nkol ne vem kolk poje, sem si pa včeri zvečer črpala+dans ponoči ( pa na roke prosim, ker nimam črpalke, ker nimam PREVEČ MLEKA). ker je dolgaaaaa do 6 zjutraj, pa načrpala 100 in jaaaaa mala je zjutraj pojedla po flaški, ji pa občasno dam baby love, ko ocenim.. se pa zgodi da vržemo stran dodatek ,ker ne poje, prej pa tečka.. se učimo katy 79 jah jaz sm tud mislila da je M zdej pa ne vem no, dva dni tak mal, zdej pa nč več.. mi cepili proti rota virusu ne bomo, zlasti ati je precej proti.. krst.. še nismo tako daleč bodo pa borbe za in proti... pozdravčke vsem ostalim ki jih nisem naštela in za sonce in suh zrak, da lahko zalaufamo vozičke!!!!!!!!!!!!! mejte se.. grem dokončat kosilo
|