|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
20.2.2011 20:40:49   
n a n i
Punce zgleda, da je res nekaj v zraku. Mi smo včeraj imeli tudi bolj tko tečkast dan. Danes pa smo na srečo že na starem tempu.

Aleksa83 dobrodošla. jaz tudi rada pogledam k novembrkam, saj so našo pupi na silo izvlekli ven že novembra. Samo sedaj so usle na FB in jih kar pogrešam, saj sem se marsikaj naučila od njih. So bile polne koristnih nasvetov.

BabyKitty a si pogledala, če je mogoče bel jeziček? Mene je P enkrat opozorila, da lahko dobijo sor in odklanjajo hrano, ker jih boli. So pa tudi zobki pri tej starosti že mogoči. Mi imamo že čisto bele in napete dlesni, pa roke nonstop v ustih. Bruhanje pa je zamenjalo slinjenje. No se vedno ima kak dan, ko vse zbruha kar gre noter.

Sem pa ful vesela, ker so zrihtali varstvo za december. Končno našla nekaj, kjer nismo najmanj peti v vrsti. Pa ful mi je všeč, da imajo bio prehrano in ne uporabljajo sladkorja, ter jim tudi za malco dajejo jedi na žlico pozimi.

Jutri pa greva spet na Štajersko na počitnice za en teden. Hotel Babi in dedi je zakon ;)

uzivajte in mirno noč

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 726
20.2.2011 21:27:41   
obcinarka
ojjjjjjjjj)) jona klara imaš zs

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 727
20.2.2011 22:02:46   
Dadi
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav
Ko smo že pri hranjenju - kakšne stolčke boste imele? Sem videla zdaj v BC katalogu, da imajo nek newborn sedežek, ki se vstavi na triptrap stolček, funkcionira pa tudi samostojno kot gugalnik. Mi je zanimivo, ker nimamo ležalnika in včasih res ne vem kam bi dala malega. Ampak tale stolček je draaaaaag user posted image

Tudi jaz sem že po internetu prej nafirbcala tole reč, no pol so jo pa tudi v BC-ju končno dobili. Jaz grem pogledat tale teden, ko gremo mal na počitnice v Lj. Bom preizkusila kako naša pupa noter paše, če ni premajhne stolček.

Ker je fino potem samo lupinco dol vzameš stolček pa ostane. Tudi mi nimamo ležalnika, ker ga nimam nikamor postavit, zdaj jo imam kar v eni lupinici, podloženi  z odejicami, da je ravno ležišče. To lupinico imam v kuhinji na klopi, ker pa nam zaseda prostor, sem se odločila za nakup prej omenjene zadeve. Tako ali tako bomo rabili en stolček za hranjenje, pa rajš tripp trappa vzamem, ki ni tako glumazen, pa še za dooooolgo časa je.user posted image

Pri nas se še kar ubadamo s krčki...ni večera da je ne bi zvijalo, tudi čez dan jo zvija ko kaka in prdi, tako da je kar pestro. Ravnokar je pojedla ene kapljice Bio Gaia-po teh je lažje kakala. Zdaj ji bom začela pa dajati kapljice od Deteljice, pa bom videla kako bo.

Drugače je pa ful pridna, ponoči lepo spi, se zbudi enkrat rekdko kdaj dvakrat na noč. Veselo se pogovarja in gode, pogruntala pa je da se da palček lepo sesatiuser posted image  in se boriva z dudo, ker imamo že eno palčarko. Upam da mi uspe dudo uštulit.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 728
20.2.2011 22:11:43   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Stolček bom jaz naročila pri recinku, ta ki je tudi v paketu lesen, meni tile plastični nikakor ne potegnejo, res nikakor, so mi grdi kot smrt, ne morem si pomagat. Pa še dobro izkunjo s tem lesenim imam od mojega brata, ko smo ta stolček še ful dolgo vsi uporabljali, ker služi tudi kot mala lestev, če kaj iz kakšne zgornje omare rabiš, pa na splošno je fajn za sedet, če daš tisti lok dol, ki dojenčka noter drži. user posted image

Punce, ne mi govorit, naša je tečna ko sto marij danesuser posted image

Tale lesen stolček iz paketa je kar trip trap. Mi mamo kar dva, za obe punce. Men so pa drugač tile plastik fantastik stolčki ful všeč, ampak premalo uporabni. Jst hočem en stol ki ga lahko uporabljam od takrat ko mi otrok začne sedet pa do, no, za vedno. Sam dile premikaš in ga ma lahk pri šestih mescih, pri dveh letih, pa jst ga tud lohk mam. Pa še zelo udobni so za sedet in hudičev trpežni. Zvenim k da jih prodajamuser posted image  No, pa jih neuser posted image  Sem pa tud jst mela tak sedež, takrat jih je delal še naš stol, pa je preživel mene do petega razreda, pa pol še dva otroka. Za naprej pa ne vem kaj se je dogajal, zna bit da še zdej kje okol krožiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 729
20.2.2011 22:19:39   
birdy

Sem šla pa firbcat v Interspar za tisti Aventov soparnik in mešalnik in na koncu sklenila, da ga NE rabimo. Bom že z vilčko spasirala tisto hranico. Kuhanje v vodi pač zgubi malo vitaminov, ampak se mi zdi, da čist vsega res ni treba nabaviti user posted image Pa še prekratek čas to rabiš, da bi se splačalo.

Lep večer!

Sem prebrala enkrat en članek da se z kuhanjem v pari uzgubi več vitaminov kot če hitro zavreš. Ne spomnim se kaj točno je pisalo, ampak neki na foro da je v sopari manjša vročina in da se hrana more dalj časa pacat in z časom izgublja tud vitamine. Če pa fino nažgeš vročino v vodi pa se rabi manj časa kuhat in gre manj vitaminov. Bla je pa to prov ena razisdkava.
Aja, pa miksanje ali tlačenje... Jst sem vedno hrano samo pretlačila z vilco, nikoli miksala. Meso sem na tini mini koščke zrezala. Obe sta jedle in nobena se ni kasneje pri večjih kosih davila. Vem da so miksarke mele probleme da so se jim otroci začel davit ko so jim enkrat dale samo pretlačeno hrano. Tud ko so mel že zobke. Jah, kruta mati sem, ni kejuser posted image  otroc se morjo še za hrano potrudit. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 730
21.2.2011 8:11:45   
mojani
Mjavmjav glede stolčka za hranjenje. Jaz danes čakam na GLS kurirja,user posted image user posted image user posted image saj sem v petek naročila pri malih vragcih tegale chicco polly magic:
http://www.mali-vragci.si/stolcek-za-hranjenje-chicco-polly-magic-sea-dreams-2010-p-841.html

je super, saj tudi pri nas nimamo ležalnika in je ta stolček primeren za novorojenčkeuser posted image .  Maš tak dodaten sedež za novorojenčka, ki ga vstaviš na stol in pa lok z igračo. fensi. user posted image

Chicco polly smo imeli že pri Ambrožu, ampak smo takrat kupili rabljenega (pri 2 otrocih), pa se je na koncu ( pred pol leta) vanj spravila pretežka pupa (že v OŠ) in nam ga uničila. pa tudi tako "znucan" je že bil, da je kar klical po novem. je pa res fajn stol: zloži se na malo, pa fajn se ga da k mizi potegnit, ko je otrok večji, ker se naslonjala za roke dvignejo. smo enkrat na nekem obisku Ambroža posedli v nek drugi stolček, pa nam je vsem blo neudobno. meni, ki sem ga hranila, on je pa tudi bil fejst siten v njemu. na you tube je en fajn link, ki prikazuje ta stolček. čaki, poiščem. evo tole:
http://www.youtube.com/watch?v=_NhSu2uY3IA

Aleksa83 dobrodošla. Tudi jaz konstantno berem tudi januarke, ker sem imela 3.1.2011 rok. Priznam: pišem pa bolj malo.

glede nosilk: jaz imam še od prvega otroka ellaroo trak, sama sem si zašila pa ring slin, pa en mei tai, en mei tai sem pa kupila rabljen. Ambrož se še zdaj (pri treh letih) kdaj pa kdaj nosi v mei tai-u, Ožbej pa je že tudi bil v taku (ellaroo) ta vikend smo pa probali tudi ring sling, pa sem si jaz morala danes spet na you tube ogledati navodila za "naštimat" to reč, ker mi v soboto ni šlo najbolje. zdej pa čakam da se mali škrat zbudi in da "zaslingava".  mogoče imam še kje slice od ta prvega. bom pogledala in dala v album. drugače so mi pa navodila fajn od tele ženske:
http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q&feature=related
je posnela uporabo traku, slinga in mei tai-a

lp

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 731
21.2.2011 9:38:59   
ula77
ojla,pozdravljene, je tudi vas ta  snegec razveselil?

Aleksa, dobrodošla!

Ja, midve sva bili pa v  soboto  prvič zunaj po dooolgem času, in zgleda, da je mali koristilo, ker skoraj nič več ne kašlja, a sedaj je za nas premrzlo. Joj, te viroze.

BabyKitty, poznam tudi malčke, ki so se rodili z 1 zobkom, naslednji otrok je  prvega dobil pri 1,5 meseca, torej je vse mogoče.

Kaj vaši otročki že čebljajo? naša priča kot velika, že 3 tedne, pa smo stari šele 7 tednov. In najraje  z zizo. Ko ob 4-ih zjutraj nagovarja  mojo zizo, namesto da bi jedla, jooooj, user posted image , in se je ne ustavi, dokler vsega ne pove, pa če ji še kako zizo v usta tlačiš...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nimamo ničesar, da bi viselo nad njo, da bi začela rokice stegovat, mislite, da je nujno potrebno, ker je drugače res  zelo močna?

Uživajte lep dan!

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 732
21.2.2011 9:55:18   
Dadi
IZVIRNO SPOROČILO: mojani

Mjavmjav glede stolčka za hranjenje. Jaz danes čakam na GLS kurirja,user posted image user posted image user posted image saj sem v petek naročila pri malih vragcih tegale chicco polly magic:
http://www.mali-vragci.si/stolcek-za-hranjenje-chicco-polly-magic-sea-dreams-2010-p-841.html

je super, saj tudi pri nas nimamo ležalnika in je ta stolček primeren za novorojenčkeuser posted image .  Maš tak dodaten sedež za novorojenčka, ki ga vstaviš na stol in pa lok z igračo. fensi. user posted image

Ja tega bi pa kupila če bi imeli več prostora..user posted image user posted image  Sem si ga ogledala v nulo.
Mogoče pri naslednjem otročku, če bo potreba.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 733
21.2.2011 10:05:22   
zaljubljena23
aleksa..dobrodošla...in imate lubano princesko domauser posted image

Babykitty, ja malo je 3 za nas..Ker je bil zaspan in posledično še bolj tečkast zaradi tega...Ampak zaspat pa nikakor

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 734
21.2.2011 10:18:21   
aleksa83
hvala za lep sprejem :))user posted image user posted image

In kako ste kaj drugače, kako preživljate dneve, ko je tako vreme,....
pri nas sneži,...

Že dajate kaj kakšno drugo hrano? npr mučkan korenček ali kaj takega ali še čakate?

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 735
21.2.2011 10:23:06   
KOLIBRI
Lep snežen pozdrav tudi od mene! user posted image

Mi smo bili že na drugi posvetovalnici, ob dopolnjenem 2. mesecu je naš fant velik 58 cm, tehta pa 4950 g. user posted image  

Gosta hrana: je še en čas ne bomo začeli uvajati, kakšna 2 meseca.

Cepljenje: ali katera ve, če ga je možno prestaviti? Ne bi rada dala cepiti trimesečnega dojenčka. user posted image  Bi raje še nekaj časa počakala. Je katera brala članek o cepljenju v zadnjem Nedeljskem dnevniku - pogovor z zdravnikom? Groza...!

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 736
21.2.2011 12:04:40   
kar_ena
Živjo!

Po zelo dolgem času se vam spet javljam. Pri nas je bilo do pred kratkim vse super. Prejšnji teden se je pa alarm angelcare 3x sprožil in sem poklicala pediatrinjo, ki naju je napotila na v bolnico. Tam sva prespala eno noč, da so mu merili vdihe in srčni utrip ter še cel kup drugih stvari. Pol so pa zjutraj rekli, da sicer ima res prekinitve dihanja v spanju, da pa so od polivanja in naj me ne skrbi user posted image . Ja valda! Poleg tega so me pa ves čas zmerjali, da sem paničarka, ker sem ga sam zaradi tega pripeljala... Ena ful "prijazna" pediatrinja je celo rekla, da bi morala men UZ glave naredit, ker sem kupla AC... svašta.

Najin 2. problem so pa Carezette. Prejšnji teden sem jih pričela jemati in takoj fasala cel kup stranskih učinkov. Sedaj pa mali že dva dni ful malo je in posledično slabo spi. Včeraj sem že pričela krvaveti in po tem še slabše je... v glavnem ... GROZA. Sem se odločila, da ji skenslam, ker mi pač nihče ne bo reku, da ne vplivajo na otroka, če sama vidim, da je čist drugačen odkar jih jemljem.
A ima katera od vas podobne probleme?
A slučajn veste ali jih lahk neham jemati takoj?

občinarka - jaz sem tudi kar dolgo dojila z nastavki, ker imam kar precej vdrte bradavice mali sploh ni hotel prijeti bradavice brez nastavka, ker ni poštekal, da je to - to. Potem sem si pa pred obrokom načrpala malo mleka, ravno toliko, da je črpalka izbočila bradavico. Že 1. jo je zagrabil in lepo pil, potem sem ponovila še pri naslednjem obroku, tretjič se je pa že sam potrudil. Ne vem, če pride to pri tebi v poštev, lahko pa probaš user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 737
21.2.2011 12:14:13   
ula77
kar_ena, meni je G. rekel, da gredo vse tbl. v mleko, tako da če hočem dojit, tbl. odpadejo. Prav za te nisem vprašala, a je tako suvereno rekel to, da je morda kaj na tem...

Blagor tebi, ki si se rešla nastavkov, jaz sem provala vse, tudi tako, tudi s prsno črpalko, ko se res napnejo, a je očitno moji mali všeč okus guma...user posted image

kaj ta angel care meri, kdaj se sproži?

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 738
21.2.2011 12:20:04   
ula77
in vprašanje za babykitty, kaj počnete cel dan, če mali ne spi? Se skozi ukvarjaš z njim ali kako? moja je včasih budna, gleda predse, pa ji dam kako igračo pred njo in jo pustim na miru, pa imam slabo vest malo, ampak cel dan se res ne morem pogovarjat  z njo, tako da bom vesela vsake ideje, kako jo zamotit.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 739
21.2.2011 12:33:10   
kar_ena
ula77 - kar verjamem tvojemu G, moj mali je čisto drugačen odkar jih jemljem.
AC pa zapiska, če dojenček ne vdihne 15s, po 20s pa se sproži alarm.

Uh, sem pa res imela srečo, daje mali, sprejel bradavico brez nastavka! Je ful lažje, ko dojenje lepo steče... Upam, da bo enkrat tudi vama uspelo!

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 740
21.2.2011 13:53:41   
obcinarka
ula... teb se pa vedno tak posrečeno nasmejem... )))user posted image user posted image user posted image da je mali všeč guma.. jah naši tud menda, kadar ne vpije nad zizo... čebljanje.. ja smo tud mi glasni, sploh ji pa jaz ropotam na veliko in pol ona men nazaj, al pa ji pojem, sam si sproti zmišljujem pesmice.. nespanje... jaz jo kar dostkart pustim v igralnem centru al pa v ležalniklu na tleh ob oknu, ona pa se pogovarja sama s sabo.. jo hodim pa vmes nadzirat in če je vse ok se ji ne pokažem.. ko se pa naveliča pa uletim, malo zaplešem pred njo, se usedem pa počvekava.. tak nekakuser posted image user posted image
kar ena.. jah bravo za uspeh, bom probala, ampak ti povem da si jaz ponoč načrpam mleko ročno, pa mam čepalko, ki se mi upira.. user posted image user posted image ponoč pa zato, ker mala full dolg spi in pol je zjutri bomba na zizah.. jah bom pa še to probala nooooooooo)) itak jo pa zamotim tako, da ko je malce dremava, pol gremooo jest in lepoooooooo pije in je..
smo pa fasali vnetje ene učke, zdej ji dajem kar moje mleko, sem klicala v zd, pa je bla ena kokoška ki me je najprej vprašala za izbranega zdravnika... pa sm povedla da se še nisva odločla-ker se res nisva.. to je očitno najbolj pomembnouser posted image user posted image user posted image in da naj se odločiva pol pa prideva,, halo?????????????'.. sem ji povedla da bom prišla kar še preden se odločim, ker bo treba antibiotik, saj ma že malce zagnojeno tam okol... sem ji pa sprala s fiziološko+moje mleko kanla v učko čeprav je bil to hud projekt..
aja... kdaj pa vam uspe postrižit nohte škratom?????????????????????user posted image user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 741
21.2.2011 14:14:46   
n a n i
Kolibri, midva sva se odločila, da je ne bova dala cepit. Sem naštudirala na tone literature. Sicer je v Sloveniji zakon takšen, da si potem v kazenskem postopku in se malo daješ z inšpektorati, na koncu moraš v najslabšem primeru celo cepit, ampak meni se zdi ful razlika, če jo cepimo pri 3 mesecih, ali pa pri 3 letih.

Občinarka mi ji strižemo na previjalni, ko je budna in dobre volje. Se pa je enkrat tko poškrampala do krvi, da sem ji spilila noht.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
21.2.2011 15:05:11   
**NiNa**
stolčki za hranjenje: mi imamo pa kar antipola iz IKEA: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725. Res ni fensi šmensi ampak je pa poceni, pa ful praktičen. Zelo se ga lahko lepo rastavi in mi smo ga vzeli seboj na dopust, očisti se ga enostavno, ker ni nobenih gub itd. Naša mala je v njem lepo sedela od 6 meseca naprej in še sedaj ko je stara dobri 2 leti. Najprej smo imeli zraven pritrjeno še tisto dodatno mizico, potem ko je pa začela jest podobno hrano in istočasno kot mi, smo pa mizico odstranili in stolček potegnili čisto zraven k naši mizi.
Je pa res, da ko sem ga sama prvič videla sem rekla ne, takega stolčka pa že ne bomo imeli. Potem sem ga pa imela možnost spobat pri svakinji. Malo sem lepo notri posedela- je uživala 100/h in sem se takrat odločila, da ga bom kupila. Pa še tolažila sem se, da če se izkaže za zgrešen nakup ne bo taka panika, ker me je stalo samo 15 eurov user posted image .
spanje čez dan: tudi mi zelo malo 4x 20 minut, ponoči pa kar spimo in se zbudi 2x na noč za hranjenje ( ponavadi okoli 1-2h in 4-5ih)
nespanje: tudi jaz ga pustim, da se igra sam na tleh v igralnem centru, ali pa v lupinici v kuhinji ko jaz kuham in se noče igrat sam na tleh. Drugače mu pa kaj pojem in se pogovarjava, ali pa ga nosim, ko se joka zaradi krčkovuser posted image .

AC: tudi mi ga imamo in tudi nam je 1x že zapiskal. Sem mislila, da me bo kap. Me je tako vrgl iz postelje, pa prva stvar ki mi je takrat prišla čez možgane je, da sem ga hitro porukala in pol je mali 2x vdihnil in potem zadihal normalno. Jaz sem vesela, da ga imamo, tista zdravnica naj si pa misli kar si hoče. Meni se pa ona in njeno obnašanje zdita butasto.

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 743
21.2.2011 19:58:27   
BabyKitty
n a n i nima belga jezička... na zobke sumim samo zato, ker se spodaj že malo zatipa...

ula77 naš mali tudi ogromno čeblja... gofla mala user posted image drugeače so pa dnevi kadar ni očka doma precej dolgi... imam pa to srečo da očka ni doma samo 2x na teden user posted image drugače se pa pogovarjava, pojeva pesmice, gledava knjigice, mali je tudi v loku zelo veliko in se rad igra, potem če je toplo greva mal vn... vglavnem se trudiva preganjati čas, ampak priznam da mi je kdaj hudičevo težko user posted image

aleksa83 jaz čakam na 4. mesece, čeprav naš mali bi že kar jedel s krožnika... je tako jezen če ni pri nama med kosilom in ko jemo tako opazuje kaj gre k nama v usta... pa seveda roke v krožnik user posted image

kar_ena pri meni so imele cerazzete na začetku ful stranskih učinkov, zdej sem pa prvo ploščico pojedla je pa vredu... tko da mogoče probaj še malo počakat...

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 744
21.2.2011 21:41:30   
Mjavmjav
mojani Tale stolček zgleda res fajn, ampak je kar velik ane? Ima pa ta plus, da se zloži user posted image Po tistih merah si ne znam predstavljati kako velik je, ampak saj v naši kuhnici bo itak vsak zgledal ogromen. user posted image
Trip trap.. večni izdelek itak, sam 3mesečnika še ne moreš not vtaknit brez kakšnih dodatkov...

Je pa zanimivo koliko nas nima tistih ležalnikov, jaz sem bila prepričana da imajo čisto vsi to reč user posted image

aleksa83 še kakšen mesec pa bomo začeli pasirati user posted image

KOLIBRI daj povej malo več o članku. Mi imamo v četrtek cepljenje in mi tudi ne diši preveč. Ampak drži da si v kazenskem postopku, če ne cepiš in na koncu vseeno moraš običajno... si pa vmes res kupiš dragoceni čas

ula77 naš tudi nič ni spal čez dan in je bil kar izziv zabavati ga, ko še ni nič videl. Zdaj ko vidi malo več se ga pa da zamotit. V bistvu že ful uživava, malo telovadiva, malo se pačiva, čebljava na polno, se smejiva, v naslednjem trenutku potem jok.. pa tako.. ni dolgčas ;) Se pa že fino zamoti z igračkami, tako da ima mami takrat čas za nujne zadeve user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.2.2011 9:11:50   
jona klara
občinarka- ti pol odgovorim na zs!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 746
22.2.2011 9:15:57   
birdy
Mjavmjav, mi mamo pri mojih starših Antilopa in je res super stolček. Za spucat je ful kamot. kadar je pa res hudo svinarijo tamala nardila smo ga pa kr s šlavfom ošpricaluser posted image  Pa res je preprost za sestavljanje, ta stol je sploh fajn za tiste ki veliko po obiskih hodijo, se zloži na majhno in ga porineš lahko skor povseod. Cena pa itak, đabe. In ena je rekla da zgleda velik, no, v resnici ni velik. Je velik manjši (bolj točno ožji) od ostalih stolčkov ki so plastični. Triptrap pa v svoji veličini itak vodiuser posted image  ta je pa sam da ga maš za mizo. Kar mene moti pri Antilopu in ostalih plastičnih stolčkih pa je da otročki težko splezajo vanj. Na triptrapa mi tamala gor spleza in je ne rabim nič dvigovat, kar je v nosečnosti res ful fajn prišlo. Tko da za antilop je to edina slaba karakteristika, če ne je pa res fajn.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.2.2011 10:14:13   
Mjavmjav
birdy, verjamem, ampak mora otroček že dobro sedeti, da gre notri
Tisti Chiccov mi je fini, ker nadomesti tudi ležalnik.
Ampak sem zdaj zvedela, da modri sploh niso več na voljo user posted image Ni dobavljivo, ker je lanska kolekcija
mojani zgleda da si zadnjega naročila user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 748
22.2.2011 10:21:47   
birdy

birdy, verjamem, ampak mora otroček že dobro sedeti, da gre notri
Tisti Chiccov mi je fini, ker nadomesti tudi ležalnik.
Ampak sem zdaj zvedela, da modri sploh niso več na voljo user posted image Ni dobavljivo, ker je lanska kolekcija
mojani zgleda da si zadnjega naročila user posted image user posted image

Ja, to pa ja, ene pol leta pa more kr bit otrok star. Kal pa kak poceni ležalnik za ta čas, se dobijo po 20eur... Naslonjalo se dvigne v čist sedeč položaj, mal ma loka, več pa niti ne rabiš. Al pa Bumbo, tam mora pa otrok sam glavco držat. Sam bumbo je pa kr drag špas...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.2.2011 11:43:20   
čebelica11
Pri nas je pa že nekaj časa zelo uporaben tale ležalnik http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=212313, kupljen sicer za nekaj več kot 60€ v akciji v pikapolonici. Mali je lahko tudi pol ure sam in čeblja in steguje rokice, mami lahko ta čas kaj na hitro postori, sem mu pa kupila še http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/infa-igriva-opica/5501550773554501551, ker sem ugotovila, da ga rdeča barva ful pritegne in druge igrače niti ne rabimo. Je čist navdušen nad tole opico in se ji na široko smeji, tako da gre vedno z nami.

Ležalnik bomo pa kasneje uporabli tudi za prvo hranjenje, potem ko bo pa sam sedel, bomo pa verjetno kupili nekaj lesenega, najbrž kr triptrap. Bomo pa verjetno z GH začeli že čez kakšen mesec in pol, torej pri 4,5 mesecih pa bomo videli. Če pa ne bo šlo, bomo pa še malo počakali.

Smo imeli pa danes 3. pregled, prvo cepljenje in je rekel pediater, da naj ne prekuhavamo, ko bomo začeli z GH, ker se s tem zgubijo vitamini. Zdej pa res ne vem... Men se zdi, da je vseeno lažje prebavljivo, če je prekuhano. Vsaj za začetek. Kaj pa ve mislite? Bomo pa začeli s korenčkom.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?