dangermouse
|
IZVIRNO SPOROČILO: fuego Dangermouse - a ti si imela pomanjkanje mleka in so ti te kapljice pomagale? Si imela kaj stranskih učinkov? Jaz si jih bom tudi verjetno naročila. da vidimo, če bo kaj delovalo... škodit menda ne more?!? Fuego ja imela sem pomankanje mleka, ves čas sicer dojim, ampak vsakič sem morala še dodajat, ker je blo premalo, zdaj je pa dovolj mleka, da se naje že pri meni. Ne vem ali delujejo kapljice ali kaj drugega. Stranskih učinkov ni, tud precej dober okus majo - kot propolis. Sam pol ure prej in potem ne smeš jest pa pit, to je pa kar težko he, he... Verjetno deluje tudi, če zaupaš, da ti bodo pomagale, pa tudi ena pozitivna naravnanost. Jaz sem probala ful enih stvari, da bi dojenje steklo, pa se mi zdi da se tole res splača, čeprav niso glih poceni. No ja, tri škatle Novalaca. Potem pa pretehta ne? IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 dangermous, super za kapljice..jaz sem jih priporočala, mi jih je ena priporočala..Sama jih nisem poizkusila, ker imam dejansko res malo mleka..ne spravimo čez cel dan niti za en obrok...Mi imamo to bolj za cartanje pred pravo flaško... zaljubljena23 tud jaz sem bla prej bolj za dudo mojemu Filipu, zdaj sem pa že napredovala v flaško he, he... ful je bolj enostavno... se splača poskusit, pa še nič slabega ni... je pa res, da poleg tega tudi res veliko pijem... tud brezalkoholno pivo Schloßgold včasih - je skor ko taprav he, he...
< Sporočilo je popravil dangermouse -- 11.2.2011 23:00:14 >