obcinarka
|
pozdravček vsem.. zunaj tak sonček, jaz pa čist na koncu z živčki.. .. mi znate razložit kaj se dogaja??.. že včeraj cel dan ga je mala sračkala, že zjutraj ni dobro jedla, kar zaspala, tečnarila cel dan, čeprav je blo pop. bolje, tud v vozičku zunaj ni mirno spala, ampak.. ok .. zvečer smo jedli pogosto, skoz vpitje, dretje na joški, ko jo pristavim tuli, krili z rokami .. se utrudi, začne dremat.. vztrajamo, nosimo, tolažimo, nekaj krčkov, ponovimo vajo... spet.. to je trajalo do 22 ure zvečer, vmes sem ji nardila AM ker je zavračala na polno prsi, je popila... pre spanjem sem ji dala še zizo, pa je tokrat nekaj pojedla.. zaspala ob 23.30 pa je spala do 5 zjutraj, in dans ista pesem... s tem da ko jo pristavim jo začenja napenjat, totalnio vetrovi, polna plenica, valjda da ji ne tiščim zize,,, se previjeva, se utrudi, bi spala, jo žgečka, zbujam nič.. vmes potegne 10 krat zaspi... isto dretje naprej.. k pol jo pustim pol ure, spi, se sama zbudi, tuli, krili, na zizi tuli... momentalno spi.. jaz nimam pojma, po vsej logiki bi morala bit lačna, pa tole.... kaj naj nardim?????????????????? AM JI zdej le glih ne bom dala, bom malce počakala, ker se bom trudila z zizo.. a mislite da je pogruntala včeri flaško, pa se zdej zganja nad zizo?? vam povem da sem utrujena na polno, psihično, res... moj je v službi in sem sama... totalno uničena, kaj svetujete??? ker če jo pa pustim spat-če bi to ratalo dlje časa, bo pa tako hlastala da se ji pol čist zmeša na zizi.. no prosim malce vzpodbude?? ja, mi bomo tud začeli z D3 oleovit, koroške vetrovne pa pošljejo po pošti.. pozdravčke vsem
|