|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
4.2.2011 19:46:26   
Primavera1
Pozdravljene!user posted image

Glede AD3 : pri nas je bil vik in krik, sem kar ukinila po dveh dneh in prešla na Oleovit D3, ki so super. Mala jih super prenaša pa samo ena kapljica na dan je potrebna. Tako, da res priporočam...

Danes smo tudi mi naredili dveurni sprehod ob Ljubljanici, je mami malo nabirala kondicijo in smo šli hitro hojo od Kajuhove pa skoraj konca Fužin in nazaj... Polno vozičkaric smo srečali, me prav zanima, če je katera s tega forumauser posted image  
Naša je kar pridna, včeraj se spala od 23.00 do šestih zjutraj. Pol smo se previli, podojili in spali še do 11.00. Vsak dan imamo proti večeru kake pol ure krčkov, malo ublažim zadfevo z vetrovnimi kapljicami iz Koroških lekarn in dudo, malo se nosimo (roka leva , še posebej v zapestnem sklepu boli ko user posted image ) pa nekako mine. Jem pa tudi jabolka in kakije vsak dan. Mleka v joških je kot kaže dovolj. Meni se ne sanja, koliko na dan poje, si ne izčrpavam mleka. Vidim, da notrmalno požira, vćasih ji mleko kaplja iz kotičkov ust, pije okoli 15 min na eni strani, potem zaspi, včasih nam rata še na drugi strani kaj popit. jaz poskušam ne komplicirat z dojenjem: ko je lačna, jo pristavim in se ne obremenjujem z ničemer, niti s tem ,oliko pridobi. Dokler se tamala ok počuti , je oćitno v redu...

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.2.2011 20:21:41   
KatyK79
Čer punce,

evo mali spi jaz pa sem izkoristila da skočim na RR in vas malo pozdravim.
upam da ste ok....danes je bil super dan ane...pa vikend bo tudi user posted image

zanima me če ima še kakšna takšen problem, namreč moj malček ima skoz glavico v eno stran in sicer levo.
Vedno gleda na levo stran, tudi če mu glavico obrnem jo on takoj nazaj obrne na levo.
Ko ga dam spat na boku se ponoči premetava in pristane na hrbtu in glavica je spet na levi strani.
To me malo skrbi, da kaj ni ok!!!
kaj ve mislite???

Dobro spite ve in vaši user posted image

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.2.2011 20:48:41   
Arwenko
y
IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

Čer punce,

upam da ste ok....danes je bil super dan ane...pa vikend bo tudi user posted image

zanima me če ima še kakšna takšen problem, namreč moj malček ima skoz glavico v eno stran in sicer levo.
Vedno gleda na levo stran, tudi če mu glavico obrnem jo on takoj nazaj obrne na levo.
Ko ga dam spat na boku se ponoči premetava in pristane na hrbtu in glavica je spet na levi strani.
kaj ve mislite???

Kolikor sem jaz brala, še ni narobe v tej starosti...če se pa po 4. mescu pojavlja pa se priporoča razvojna.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.2.2011 6:34:12   
aprill
IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

Čer punce,

kaj ve mislite???

moj pa na desno stran tišči glavo, pa ni nč narobe. ko ga mam na ravni podlagi, npr. na blazini al pa v ležalniku mu pod vrat podložim zvito pleničko, če ne se ne vidiva ker tko vztrajno gleda proč ha hauser posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 554
5.2.2011 6:40:46   
aprill
IZVIRNO SPOROČILO: Primavera1

Pozdravljene!user posted image

Glede AD3 : pri nas je bil vik in krik, sem kar ukinila po dveh dneh in prešla na Oleovit D3, ki so super. Mala jih super prenaša pa samo ena kapljica na dan je potrebna. Tako, da res priporočam...

js sm mu dala plivit d3 eno kapljico, da vidim če res ne napenjajo kot je trdila naša P, pa je revček tkomahal pa kričal, da če bi ga dala na trebuh bi se še plaziluser posted image  za hec sem dala tud tavelikemu 8 kapljic, kot je predpisano, me je zanimalo kako bo reagiral, se je tko pokakal da sem ga stuširala skupaj s cunjami, ga je razneslo je blo vse posranouser posted image
js bom šla v italijo po idroplurivit.

a ma kera koroške vetrovne kapljice, pomagajo? kje vse se jih dobi??

Neposredna povezava do sporočila: 555
5.2.2011 8:54:43   
zaljubljena23
arwenko o termovki sem tudi razmišljala, pa sem bila skeptična, če ostane tako dolgo toplo..Hvala za nasvet...

sleepyhead, ojoj...Upam, da se rešite te nadloge in ni kaj hujšega...

Katy, mene je ravno v razvojni vprašala, če naš kaj glavico steguje nazaj in v katero stran...Tako da kot je arwenko rekla, se priporoča razvojna..Mimogrede, katera izvaja babyhandling?? Mi ga moramo, čeprav je mali lepo razvit in nima nobenih težav, ampak je v razvojni dejala, da naj nadaljujemo s temuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.2.2011 9:01:26   
KatyK79
aprill - jaz imam te kapljice...pojdi na net in pokliči v lekarno, ti jih pošljejo po pošti!
meni se zdijo ok....ne vem kako bi bilo če jih ne bi jemal

hvala za info glede glavice

lep dan...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.2.2011 11:41:28   
obcinarka
pozdravček vsem.. zunaj tak sonček, jaz pa čist na koncu z živčki..user posted image user posted image user posted image .. mi znate razložit kaj se dogaja??.. že včeraj cel dan ga je mala sračkala, že zjutraj ni dobro jedla, kar zaspala, tečnarila cel dan, čeprav je blo pop. bolje, tud v vozičku zunaj ni mirno spala, ampak.. okuser posted image .. zvečer smo jedli pogosto, skoz vpitje, dretje na joški, ko jo pristavim tuli, krili z rokamiuser posted image user posted image user posted image .. se utrudi, začne dremat.. vztrajamo, nosimo, tolažimo, nekaj krčkov, ponovimo vajo... spet.. to je trajalo do 22 ure zvečer, vmes sem ji nardila AM ker je zavračala na polno prsi, je popila... pre spanjem sem ji dala še zizo, pa je tokrat nekaj pojedla.. zaspala ob 23.30 pa je spala do 5 zjutraj, in dans ista pesem... s tem da ko jo pristavim jo začenja napenjat, totalnio vetrovi, polna plenica, valjda da ji ne tiščim zize,,, se previjeva, se utrudi, bi spala, jo žgečka, zbujam nič.. vmes potegne 10 krat zaspi... isto dretje naprej.. kuser posted image user posted image user posted image user posted image pol jo pustim pol ure, spi, se sama zbudi, tuli, krili, na zizi tuli... momentalno spi..
jaz nimam pojma, po vsej logiki bi morala bit lačna, pa tole.... kaj naj nardim??????????????????user posted image user posted image user posted image AM JI zdej le glih ne bom dala, bom malce počakala, ker se bom trudila z zizo.. a mislite da je pogruntala včeri flaško, pa se zdej zganja nad zizo?? vam povem da sem utrujena na polno, psihično, res... moj je v službiuser posted image user posted image in sem sama... totalno uničena, kaj svetujete???
ker če jo pa pustim spat-če bi to ratalo dlje časa, bo pa tako hlastala da se ji pol čist zmeša na zizi.. no prosim malce vzpodbude??
ja, mi bomo tud začeli z D3 oleovit, koroške vetrovne pa pošljejo po pošti..
pozdravčke vsem

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.2.2011 13:39:05   
Arwenko
Občinarka...najprej preveri če ima temperaturo, ena varianta bi bila še pol nosek, pa da ne more prav sesat. Naslednja varianta je, da si ti kaj takega jedla, da ji ne paše, ne vem, imaš mogoče ovulacijo ali kaj takega - sklepam potem, ker praviš da AM je pa spila. Mogoče pa samo čuti, da si ti živčna in je ona samo še bolj tečna zaradi tega.

Drugače, pa jaz bi jo en dan pustila da se naspi, kolko hoče, nič je nebi zbujala, nič je nebi žgečkala. Pusti jo, da si sama ustvari ritem. Ko bo lačna, ti bo pokazala, takrat ji daj prsi, če nikakor ne gre, ji pač daj na vrh malo AM. Vse to seveda če nima temperature, ne smrka ali kakorkoli drugače ne kaže znakov kakšne bolezni. Predvsem pa se umiri, zadihaj, idita na sprehod, kljub temu da je tečka in boš videla, da bo boljše.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.2.2011 20:12:22   
Anonimen
hej obcinarka!
vem da nisem decembrka ampak ne morem mimo tega, res ne.
valda ti otrok tuli, če pa ji ti tiščiš joško brez, da ti ona da znak, da je lačna. ker bi po tvoji logiki lačna morala biti to še ne pomeni, da lačna dejansko tudi je... glede na to, da jo budiš (mislim, zakaj, spet ker se tebi zdi, da bi morala biti lačna) je verjetno tudi presneto utrujena in posledično tečna tudi zaradi tega.

daj, ne kompliciraj in se začni zavedati da ima tudi otrok "svoje dneve" ravno tako kot ti. a ti misliš, da imaš samo ti pravico do dneva, ki bi ga prespala (s tem da mala ga za razliko od tebe dejansko lahko... no bi ga lahko če bi ji ti to dovolila) a misliš, da imaš samo ti dneve, ko ti ne paše jesti? valda jih ima otrok tudi! pride dan, ko bo otrok cel dan spal in nič jedel pa pride dan, ko ti bo cele dneve visela na joški in nič spala.
po mojem mnenju bi ti lahko malce manj brala in razmišljala "kako naj bi bilo" ter malce več "poslušala" svojega otroka pa morda takšnih težav ne bi imela.

in preden me napadete - vem, da mi obcinarka ne bo zamerila zadnjega stavka, ker vem, da ve, da z njim ne mislim NIČ slabega ampak ker sem ji že parkrat povedala na celjankah, da je čisto prevelik komplikator vem, da ga bo prav razumela in ne bo vzela tega kot žalitev. ane obcinarka? mi2 se imava radi user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
6.2.2011 6:37:39   
obcinarka
jutro... ja punce, že drži, ampak... najprej so rahel problemček moje zize,user posted image ker zdej ne sprazne, zavrača, pa sem si črpala včeraj-pazi na roke, ker črpalke do zdej nisem rabla in če bo danes isto.. bom jo kupla pa si črpala svoje mleko.. eksplodirale mi bodo namreč drugače.. itak skoz dojim čez nastavke, od začetka, sem probala brez pa nikakor ni zagrabila.. že zdavnaj ne, pa tud zdej ne.. jaz jo sumim da je pogruntala flaško kjer se ni treba trudit in mleko priteče.. tud včeri ista zgodba, nič boljše.. sem jo pustila, je spala, se je zbudila, zloo dobre volje, gremo počasi jest.. ista fora, tuli in tuli.. smo bli zunaj, je prespala, sem jo pustila ko smo prišli nazaj, isto.. ko se je zbudila namreč.. lej t.z. se strinjam, ampak dober mesec dni staro dete ne more tri dni skupaj prespat in vmes samo trikrat jest????????????'.lahko je to dan, dva, kaj več pa mislim da nekaj ne štima..   temperaturo sem ji zmerila 37,2, nosek ji čistimo sproti, so mucke, ampak očistimo.. včeri zvečer sem si stisnila kolko sem lahko na roke, dodala k AM pa je spila skupaj 90ml.. ob sedmih zvečer, ob desetih je parkrat potegnila zizo, dans zjutraj ob 5.30 tudi parkrat-zizo, pa je enostavno zaprla usta in sem jo položila v posteljo.. zdej spi.. ker se mi dozdeva po instinktu da začne full hlastat  po zizi-torej predvidevam da je lakota, ampak pazi, če ne priteče tsko da je takoj nastavek zalit.. vik in krik na polnouser posted image .. zakaj pa potem flaško spije umirjena, brez težav?? ker jaz se ji namreč "smejim" zraven ko ona tuli na polno.. sem dejansko relativno skulirana,sem se odločla da danes še pustim stvari tako kot so, v nasprotnem primeru se bova šli pokazat k P
ehhhhhhhh zamere, dejte no, tisoč in ena zgodba so ti otročki..user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
6.2.2011 11:42:35   
Anonimen
hja potem pa možno, da se res noče dojiti, Filip je tudi imel takšne fore. lahko greš po takšnem principu kot sem šla jaz - ko bo dovolj lačna bo že jedla. jaz sem mu potem parkrat ko je napol dremal "podtaknila" zizo pa se je lepo najedel; naprej pa ni bilo več problemov. seveda dokler ga ni začelo zanimati vse okoli njega, potem pa ni bilo več pomoči in je itak vedno parkrat potegnil pa gledal okrog pa parkrat potegnil pa.... user posted image  itak veš kakšne sva imela...

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
6.2.2011 19:24:26   
KatyK79
čer čer,

uf katero zatišje ta vikend tu na RR....no se vas vsaj da dohajatuser posted image
upam da ste ga lepo preživele.....jutri pa "delat" potem pa spet en dan frej ...juhej user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.2.2011 19:28:27   
zaljubljena23
OOO..Se vidi, da je lep vikend...Mi smo večina dneva preživeli zunaj, ker naš mali dobesedno sitka noter..Mu čist nič ne odgovarja...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.2.2011 9:26:18   
Nincii
Jutro!

Ja pa je res zatišje... :D Tud nas skor ni blo doma, če je pa zuni tkoooo lep sonček!
Sem že mislila, da je samo moj sinček tečko doma, ko se ga pa zunaj vozi pa dremucka kot en pravi zadovoljček! Zaljubljena23 ti je to kej znano? user posted image user posted image user posted image HB da tudi meni paše bit zunej, zdej mam že prav kondicijo od hoje iz Markovca v Center Kopra in naokoli po Kopru... Še mojo taščo bom k liniji spravla, k se uglavnem skoz z nama šeta... user posted image user posted image user posted image Kok prav pride eno tašno dete, ki se rado vozička! :D

Nič, lepo se mejte, jaz čakam na svoje starše in brata in sestro, ki pridejo iz Dolenjske za dva dni, da se mal naužijejo vnučka oz. nečaka... user posted image user posted image user posted image

Čudovit dan vam želim....

Neposredna povezava do sporočila: 565
7.2.2011 11:20:10   
ula77
ojla, pozdravljene!

Občinarka, mal  se  na dihaj, umiri, pa bo. Verjemi, da imamo tudi mi take dneve, pa hvala Bogu minejo, sam predihat jih je treba....HB sem se  tega naučila pri porodu,he heuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hja, morda je ena zadela, ko je rekla, da si kaj takega  pojedla, npr. česen jim ne diši.....ali pač ima tečkan dan,.....Itak da bo šlo!

Aja, moja tudi bolj na eno stran glavo zavija....
Omenjate raqzvojno amb., kako ste  do nje  prišle, zakaj jo obiskujete, kaj vse napotijo, ker jaz nimam pojma, zakaj se gre....

Evo, vsem en poljubček in user posted image

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 566
7.2.2011 13:10:51   
čebelica11
Je kar zatišje tukaj, se vidi, da je zunaj lepo vreme. :) Naš mali je šel že dopoldan z atijem na en dolg sprehod, mami je ta čas skočla v trgovino. Čez kakšno uro, ko se spet naje, bomo šli pa še vsi skupaj malo naokol. Je res čudovito vreme.

Je pa tudi naš pri enem mesecu glavo skoz držal v eno stran, sploh v ležalniku, ker še ni imel tako močne, da bi gledal naravnost. Zdaj jo pa že tako lepo naravnost drži in sploh v posteljci se skoz obrača iz ene strani na drugo. Jaz mislim, da do četrtega meseca to ni tako pomembno, na katero stran se bolj drži, sploh ne za razvojno. Sva pa z možem opazila, da vedno levo roko rine v usta, tako da bo očitno levičar. Baje da se že v maternici lahko vidi, katera roka bo dominantna, glede na to, katero bolj sesajo. No, sej ni važno, sam ga je pa prav fajn opazovat, ko je končno svoje roke odkril in si jih potem tudi 15 minut skupaj ogleduje. Potem pa v usta z njimi. user posted image  

Je pa začel spati tudi po 6 ur v kosu ponoči, kar se meni zdi luksuz, glede na to da se je še pred kakšnim mesecem zbujal na dve-tri ure.

Uživajte v lepem vremenu in v jutrišnjem prazniku. user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 567
7.2.2011 19:06:38   
zaljubljena23
Nincii, a te ni nič groza, ko bo grdo vreme..Mene že zdaj glava boli, ko pomislim kaj bo takratuser posted image

ula
, nas so v razvojno napotili zaradi zlateničnosti..Drugače pa te napoti tudi pediater, če vidi na rednih pregledih da kaj ni ok..

čebelica, super za spanje 6 ur ponoči...user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 568
7.2.2011 22:24:15   
BabyKitty
Vse uživate na sončku? super user posted image

Jaz sem pa danes po dolgem času šopingirala in to celo zase user posted image ugotovila sem da si ne želim silikonskih prsi user posted image ker nobene srajce nisem spravla čez moje dojilje user posted image na koncu sem morala namesto majčk št. s ali celo xs kupiti št. L... madonca user posted image kupila sem si pa tudi podložen modrček za dojenje... za pod lepe srajčke user posted image

čebelica11 super za spanje... zdej nej pa še mal podaljšuje user posted image

Nincii sem ti kar malo fouš da si s primorske user posted image jst bi tud šetkala ob morju vsak dan user posted image tko grem pa do bazena pa nazaj user posted image

Punce ste vidle današnji katalog od leclerca? Noro pocen zadeve majo... med drugim tud črpalke... je ena neki omenjala da bi mela user posted image bo treba mal v nabavo spet ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
8.2.2011 12:14:26   
čebelica11
No, mi smo iz prvega sprehoda, čez kakšni dve uri še na drugega. Vmes pa kosilo.

BabyKitty, kje si pa kupla podložen modrček za dojenje? Kakšn pa je? Pa cena?

Dans smo spet spali 6 ur v kosu in sem si pol mogla ob štirih črpat mleko, ker se samo iz ene naje, druga je pa čist trda in si jo pol izčrpam. Mi je pa začela aventova ročna črpalka ful glasno škripat in mi gre ful na živce, sploh ponoči, ko je vse tiho. A še kateri drugi škripa?user posted image

LP

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.2.2011 13:11:07   
buba88
pozdravček

kako lepo vreme je zunajuser posted image ... zato pa je takšno zatišje tu gor.
glede kapljic: tud sama sem ukinla te D3 plivit. zaj pa morem v Avstrijo po Oleovit. mi je doktorca dala recept. kakšna je poanta recepta če tako jih morem plačatuser posted image
jaz mam tud kaplice iz koroških lekarn pa morem rečt da so ok. čeprav sem malo skeptična glede njih kr so ful sladke.ko sem pa drobala D3 pa sem skor bruhala tako so mi ble nagnusne. so grenke. tamala pa jih je kr pojedla pridno in se ni nič kremžla kot mamauser posted image . ampak kaj ko je po D3 mela takšne krče da joj.
babyhandling? hja, no meni ga ni noben pokazal kako se pravilno dviguje. pač pazim da primem glavico. čeprav se noče več nosit tako leže, ampak obvezno navpično da na ritki sedi, al pa obrnjena k meni ko je utrujena.... hm me malo skrbi da je še prehitro. glavico pa že kr čvrsto drži gor pa opazuje čeprav je stara 8 tednov.
hja pa leclerk ma pa res ful stvari. so zgleda skontali da je fuuullllll otročkov. sem včeraj bla v tam ,pa je puno nosečk pa mamic z otročki. mah kako lepo da je tolk otročkov. pa pravijo da rojstva upadajo...

hehe uživajte sonček, baje ga nebo tako dolgo. papauser posted image

< Sporočilo je popravil buba88 -- 8.2.2011 13:12:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 571
8.2.2011 13:31:55   
BabyKitty
čebelica11 modrček sem kupila v mothercare... je pa takle:

http://www.mothercare.com/M2b-Nursing-T-shirt-Bra-Neutral/dp/B0031SAX4G/sr=1-22/qid=1297168141/ref=sr_1_22/276-5102543-0999411?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44321031&mcb=core

Je pa iz poliestra tko da je boljza na lepš user posted image bombažnih podloženih pa še nism najdla... je pa brez kosti... samo malo bolj podložen... stal je pa 30 EUR (veliko sej vem user posted image )

Mi smo bli pa v Kranju med gužvo... je blo kr mal preveč ljudi, da bi se kej fejst uživalo... ko bo pa mali malo večji mu bo pa tole zlo zanimiv pomoje user posted image

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 572
9.2.2011 14:42:54   
GITA14
me smo s sprehoda, zunaj se fejst hladi in piha. upam da se bo sonček nadaljeval.
a so se vašin otročkom pri 5 tednih začeli pojavljat mozolčki? moja je mela prej čisto čisti obrazek, zdej je pa cela mozoljasta po obrazu vratu in glavici eni so sam izbočeni(teh je ogromno) eni so pa beli in okrog je rdeče, teh je pa manj. A je to možno alergija morem it k zdravniku? 

Neposredna povezava do sporočila: 573
9.2.2011 14:50:38   
ula77

IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

me smo s sprehoda, zunaj se fejst hladi in piha. upam da se bo sonček nadaljeval.
a so se vašin otročkom pri 5 tednih začeli pojavljat mozolčki? moja je mela prej čisto čisti obrazek, zdej je pa cela mozoljasta po obrazu vratu in glavici eni so sam izbočeni(teh je ogromno) eni so pa beli in okrog je rdeče, teh je pa manj. A je to možno alergija morem it k zdravniku? 

pikice, kao mozoljčki, poznamo tudi mi,  se jih pa kao ne sme mazat in izginejo, vsaj tako trdi pediatrinja...

evo,  mi pa smo bolani, zamašen nosek, obložen jeziček, jao.....

uživajte

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 574
9.2.2011 14:50:38   
Dadi
Ojla čveke...po dooolgem času vas mal berem. Ja pri nas je precej pestro ob treh nadebudnežih. Smo imeli že en kratek bruhalni virus na obisku-k sreči ga je samo ta starejša mela, jaz sem mela nekaj podobnega kot začetek angine ampak sem ustrezno preprečila in seveda mi je šlo na pljuča (ker pri meni noben prehlad in boleče grlo ne obstane v grlu), tako da kašljamuser posted image . Jem sirup iz borovih storžkov. Danes ponoči smo meli pa še akcijo ker sineta zob boli, tako da smo na polnooo v akciji.
Še dobro da je najmlajša pupa tako pridna...Se na polno doji, jaz mam mleka za izvoz, pridno spi, na sprehodih pa obevzno vsak dan. Raste pa ko konoplja

Sem v soboto spet začela krvavetuser posted image , (pa prej 10 dni nisem mela nič več krvavitev) včeraj so šli neki koščki ven, danes imam pa pregled pri G, sicer krvavitve ni več je le rjavkast izcedek.
Je mela še katera kaj podobnega?

Drugače so pa tile lepi dnevi super, samo me skrbi da se ne bomo preveč razvadili..

BabyKitty a si v Lj. v Mothercare kupila modrc ali kje drugje. Tudi jaz bi rada imela nekaj takega lepega:)

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?