betricija -> RE: Decemberski sončki 2010 (18.1.2011 16:37:26)
|
kva imate pridne možke.. moj..hja, je doma že od mojega prihoda iz porodnišnice, v četrtek gre prvič v službo. je še na očetovskem dopustu, pa lanski dopust, pa dopust za otroka, ki ti ga služba da...bo pa v četrtek moral že prej iz službe,ker imava prvič posvetovalnico. sem upala, da bom dobila danes posvetovalnico, ker je bila včeraj 1 mesec stara, pa je očitno gužva tle v kamniku..hmmm... glede pomoči...če ne bi bilo moje mame, ki se vsak 3 dan pripelje iz ljubljane, bi že obupala. takrat vsaj kaj kvalitetnega jem, ker drugače bi stradala, ker moj nič ne skuha. previjanja se otepa in če je tamala že samo pokakana spoka iz sobe ven. glede kopanja, moram skoraj vse sama pripravit, potem je samo zraven, če bi meni kao slabo ratal. Saro je prvič vzel v roke po 14dneh, ko sem bila že skoraj obupana, da je ne bo nikoli prijel v roke..takrat sem bila res huda. to pa je tudi vse, kar naredi..no pa priden je bil ko še nisem imela dosti mleka in mi je adaptiranega delal.sedaj pa sploh ne ve, kdaj ponoč dojimo, pa imam luč prižgano, hehe... najhuje pa mi je to, da mora moja mama pridt iz ljubljane , da mi pomaga, tašča ki pa živi en štuk nižje ne vpraša za pomoč nič. pride gor in ne da bi vprašala, če lahko pride, takoj k tamali in ji začne prepevat kak lep angelček je, pa čebelica, pa ne vem kaj še vse, samo po imenu je ne pokliče...da bi naju vprašala pa nič...zadnjič smo šli na sprehod, pa je bila tamala neki sitna, ko sem jo v vozek dajala, pa že tko mi je bilo vroče in sem ji mogla še kombenizon popravljat in pride tašča zraven pa se začne na ves glas smejat..kva je luštna tamala ko se joka..kao...ej, takrat sem čisto znorela, sem bila sicer tiho, samo sem možu rekla, naj skulira svojo mamo, drugače bo enkrat slišala od mene...pa ji ni nič rekel...klinc vse skupaj... eh konec jamranja...gremo počivat, včeraj je bil očitno res najbolj depresiven dan v letu
|
|
|
|