čebelica11 -> RE: Decemberski sončki 2010 (15.1.2011 11:45:17)
|
Sem že hotla včeraj napisat, da so se očitno krči malo umirili, ampak je bilo včeraj spet malo bolj intenzivno, je pa mali včeraj napolnil osem tednov pa nekak rečejo, da je med šestim in osmim tednom vrhunec teh krčev. Samo ne vem, ali se to šteje od datuma rojstva, ker nekje piše, da je potrebno gledat od PDP-ja. Naš je namreč več kot tri tedne prej rojen. V glavnem s krči gre v povprečju na boljš, če je kriva biogaia (mi jih dajemo po žlički vse naenkrat) ali se pač samo od sebe umirja, to pa nihče ne ve. Tudi jaz sem bila šivana in v prejšnjem tednu na prvem pregledu, pravi ginekolog, da je vse ok. In res nimam nobenih bolečin, sicer sem malo dlje krvavela, zdaj je pa vse ok in lahko vse počnemo tako kot prej. :) Samo kontracepcijo je treba drugo uporabljat, glih zadnjič mi je ena znanka povedala, da je spet noseča - zanosla je med dojenjem. Tako da se ni najbolj pametno zanašat na dojenje. jona klara, jaz imam tudi konstantne težave z oblačenjem svojega škrata. Včeraj sem ga za prvi sprehod oblekla v kombinizonček (spodaj bodi, majčka in hlačke) pa se mi je zdelo, da mu je bilo malo vroče. Zato sem mu popoldan namesto kombinizončka oblekla čez plišast kompletek pa še dve odejici čez in se mi zdi, da mu je blo čist ok. aprill, upam, da se kmalu pozdravite. BabyKitty, imaš srečo, da imaš toliko mleka, ker jaz si ga ne morem izčrpat še med obroki, prvič ga nimam toliko, drugič pa mali včasih tudi na uro in pol je, tako da preprosto ne gre. Si pa tudi sama želim, da bi lahko šla kdaj za celi dve uri sama nekam, ampak pač ne gre.
|
|
|
|