lija34
|
Dan! Kako ste? Spoved, lahko preskočite bom spet težila... Jaz bi pri hrani rabla eno brco, nevem al si bom pa uste zalepla, sem čist skrenla s poti ta teden, pa tak plan sem si naredila, kako bom ta teden pridna. Morem pospravit vse ostanke (do sedaj sem jih lepo metala v pomije), pa včeraj me je moj nekaj razp...sem šla takoj pospravit dva kosa kruha z nutelo . Spovedala sem se, zdaj pa bom razmišljala naprej pozitivno...v ponedeljek bom imela minus na tehtnici,...si sploh ne upam na tehtnico. Vsaj pri telovadbi sem pridna , drugače bi brez vas že zdavnaj 100% odnehala, hvala vsem. pimpa upam da čimprej najdeš službo in ne obupat. Tud jaz se vsake toliko časa srečam z krizo, kako preživeti z mizerno plačo, ko pa je vse tako drago. beachgirl fotke, men je najbolj všeč jaz se žal v kratki frizuri ne počutim dobr. piškoti ... vedno najdete nekaj, da se nasmejim, Velikost: sem majhna 155cm , cilj je trenutno 57kg, pol pa še mogoče do 52kg, bomo vidl kak dolg bom rabla da prilezem do 57kg. Kreme za obraz trenutno nivea (zaenkrat še sprobujem še nisem našla idealne), za telo losion od dm, pety78 nisem ravno strokovnjak ampak mislim, da je ok, tud sama razmišljam da bi večkrat na dan šla na orbitrek po 20 min., je kar težko najti čas, si sploh ne znam predstavljat kako bo ko bom šla delat. Men je kar groza ko se pogledam v ogledalo, kakšno kožo imam, celulit po celi nogi, strije. Vem da to ne bo šlo stran, poskušam pa naredit čim več z telovadbo, mazanjem in počasnim hujšanjem, vsaj upam lahko da bo vsaj mal bolš.
|