Azzurra -> RE: hujšanje na dolgi rok 2011 (29.1.2011 9:18:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila Meni se pa zdi, da hujšam samo v joške, mi je modrc že prevelik. Vila - če hujšaš v joške, pomeni, da jih imaš [sm=jezicek.gif] To je dobro. Jaz sem ena od tistih veš, ko me lahko vprašajo "Ti, Azzurra, kaj imaš joške?" in jaz rečem "ja, seveda jih imam", pa mi odvrnejo "Zakaj pa jih ne nosiš?"... Ploh totalen. Drugače pa gre meni v redu. Čakam ponedeljek, da se stehtam. Še zmeraj nobenega prekrška, do sedaj me na srečo ni sploh nič zamikalo. Res pa imam pestra dva tedna službe za sabo, tako da čez dan nekih skušnjav itak ni bilo, popoldne z otroki pa je šlo vedno tako hitro mimo, da še pomislit nisem utegnila na kaj drugega, kot na večerjo, ki pa sem jo itak pripravljala po načrtu. Jedilnik od včeraj: zajtrk, vedno isti: mleko 0,5 (cca 130 g) in 3 žlice ovsenih kosmičev kosilo (okoliška gostilna): ribja nabodala (2 palčki) in dušena zelenjava (tukaj so dobili velik plus, bilo je odlično pa še po principu ločevanja) malica: jabolko večerja: 2 mali kuhani jajci, dušeno zelje, peperonata (to je pri nas jed iz dušenih paprik, bučk in paradižnika) Danes pa ne vem kaj bom. Zajtrka nisem jedla, nisem nič lačna. Najbrž bom zdej čez en čas pojedla košček ananasa. Trenutno pijem čaj mi prav paše. Za kosilo bom pa krompir, ki ga imam rada in ga že dolgo nisem jedla. Ga bom spekla na peki papirju, poleg pa zelena solata in bo kar dovolj. Za večerjo pa nimam idej. Večerje so beljakovinske, ampak sem sita telečjih zrezkov, rib tudi. Morda bom skuhala cvetačo in korenje, poribala gor 50 g sira in gratinirala v pečici...
|
|
|
|