tintara
|
Ej, punce, ne tolk resno vse vzet, no. Saj rečem, matra me, samo, je preveč če-je vmes. Ampak priznam, zdaj ko smo kupili eno hiško in jo skončujemo in je bila ena soba večja, sva jo pregradila, tak da imamo 4 otroške sobe. Kdorkoli to izve, vsak reče, pa valda, da boste jih napolnili. No, jaz nisem čist ziher, čeprav, moram rečt, da vedno ko posodim cunje, jih hočem nazaj, pa čeveljčke še hranim, pa.... Ja, Nivea, eno babo bi še, ja. In to temno, če lahko izbiram, da imamo pol vse kombinacije popolnjene Ma, ne v bistvu mi je vseeno, sam naši fantje na začetk mal štrajkajo, pa pol majo bolj te pljučne bolezno (bronhiolitis mpr), tak da ja, eno fajn punco še rabmo. Pa ko gledam cunje od Nadje, tiste roza, lepe cunjice, ki jih smrklja sploh ne obleče, ker hoče biti fant. No, sam kdo pa pravi, da ne bi bila ta nova ista? V vsakem primeru se mi pa zdaj na momente zdi, da nismo še čist popolna družina, da nam eden še manjka. O, noro, kaj jaz sanjam???? Cr: tudi jaz imam čist fajn izkušnje z njim, ni neke hude bolečine, se da vse zdržat, ima pa seveda tudi slabosti: prva je, da ne vidiš otroka (če nimaš epiduralne, jaz nisme imela nikoli), in si orenk prikrajšan za prvi stik z otrokom in drugič: načeloma imaš lahko le tri otroke, čeprav, evo mene, jaz sem rojena kot 4 (in zadnja) s CR. Vem tudi za eno, ki ima 5 otrok s CR, tak da... Ampak vseeno, če bi lahko izbirala, bi izbrala naraven porod, da vsaj vidim iz kakega testa sem Nivea, prvič sem imela CR zaradi padanja utripa med dokaj švoh popadki, Drugič si pa potem že kar nekak določen za CR, moraš fajn težit za naraven porod, vsaj v Lj. Sem težila, sam nočejo sprožat, ampak moraš čakat na začetek (jaz sme bila nekaj prej hospitalizirana) in nekako nisme mogla več čakat še do 3 tedne, Gašper je bil pa doma. Pa sem se baje prav odločila, ker je bila Nadja konkretna punca in čez Cr je baje ne bi mogla rodit in bi mi na koncu vseen nardili Cr (sam RD bi imela nekaj kasneje ). Tretjič ( in naprej) pa pol naj ne bi več tvegalui z naravnim porodom (čeprav so baje spet izjeme). Tincy, se popolnoma strinjam s tabo glede denarja in otrok. Vse je pač odvisno, kako jih navadiš. Midva sicer nimava večjih problemov, ampak skušam otroke navajat na neko preproščino. Ni kupov igrač, čeprav se nabirajo, pa razna kolesa, smuči, ruzaki za nosit otroke... Ma meni je super, če lahko od koga kaj podedujem. Nivea, ti si tudi brez službe? No, saj pravim, da nas je polno. Glede varstva je fajn, ja, sam jaz bi ga septembra dala v vrtec, in potem bi v oktobru začela delat. Evo, moj plan . Bomo vidli. Lenci, danes je (bil) moj zadnji dan porodniške, od vseh nas si torej samo še ti na porodniški. Uživaj!!!!!!!!!!!!!
|