tintara
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kar zbrisalo je. V glavnem, tudi po obiskih se zdrži. Ti je hudo, ampak moraš biti močan zaradi otroka. Če bo videl tebe v solzah, bo jokal tudi on. Zdaj moji so bili večji (3 leta), ampak morda je za premislit tudi varianto, da otrok sploh ne pride v P. Odvisno kako računata, da bo prenesel. Morda je zanj lažje, če pač izgineš in se vrneš nazaj po 3 dneh. Saj vem, slišati je ful grozno, samo ne vem, jaz raje vidim, da trpim jaz, kot pa da mešam otroka z vsem. ali so obiski otrok sploh dovoljeni? V letu 2009 in 2010 so bili večinoma prepovedani. Ne vem, naš prvi je prišel 2x na obisk (6 dni v P), dokler sme bila v intenzivni (dva dni) ga nisem hotela, ker bi me videl na kablih in se ziher ustrašil. Pri Vanetu je bilo drugače, ker je bil on anintenzivni. Sta prišla ta velik dvakrat, ta mala enkrat, in tisti dan se mi je ob odhodu utrgalo (no, kako uro kasneje) in sem jokala.... Grozno je, če nimaš dojenčka pri sebi, če imaš dojenčka zarven, potem ni tako hudo. Pa še nekaj: zraven pripeljite še koga, ki vam bo starejšega otroka odpeljal naokrog, v sobi ne bo zdržal dolgo, vam pa bo manjkal tudi oči. Oh, sam sem vama pa fovš. In predvsem, želim vama res en fajn fajn porod. Aja, še nekaj: glede moje službe izgleda trenutno veliko bolje, kot sem mislila. Se zna zgodit, da maja že delam.
|