tintara
|
Ninča. čist ok, zdaj bi lahko tudi ze do tebe vozila, v soboto nisem do ZD mogla, k je 5 min stran. Ja, fajn je k shodijo, čeprav po drugi strani se pa zacne še večje šibanje za njimi. Lenči, ne sekiraj se. Kmalu bo shodila, ko bo pripravljena pač. Saj vem, da to od vseh slisis, sam je res. Tudi jaz vem, da sem bila pri prvem ful zivcna, se rokice smo mu mal dajal. k sreci je druga tolko samovoljna, da me je naucila, da otroci naredijo vse takrat ko zelijo. Tak da VAneta niti nismo poskusali s kakimi rokami ali kaj, pa je cist fajn shodil pri 13,5, ravno eno leto korigirano. Sicer imam pa prijateljico, ki ima punco en teden mlajso od Vaneta (zacetek Novembra), pa tudi se ne hodi. Pa je cist donosena in vse, pa gre tako kot vasa, brez opore pa ni sans. Aja, sem vedela, da je se nekaj. Ninca, tudi mene zelo mika, da bi sla se mal na borzo. Itak se menim za polovicen cas in bi na borzi dobila vec kot ce bi delala (ker sem prej delala 100%). Pa ce so me ze ravno ven dali, tak da sej pravim, najbolje bi bilo septembra it delat . Sam kaj k se zdaj ravn ne mores zmisljevat in ce bodo rekli, da me pa potem nocejo vec, jahkaj ces, marskaj pozres za sluzbo, ane. No, ampak april bo pa se najin, to se mi pa vseen zdi (ce ne drugace se prepocas odvijajo stvari pri nas ) Cau bau punce, lepo, da je tudi tu malo ozivelo
|