Tincy90
|
Hvala za čestitke. Ja nismo kej preveč zgovorne, smo kr mal iz ritma padle. čez dan nimam js tolk "velik" časa kokr ga mam zvečer. Usak dan hodm spat najakasnej ob enih, dokler mi tamala zaspi (še zmer ne prespi cele noči tko k se spodob kr hoče flašo), pol pa da grem pod tuš, učasih kaka dobra serija na TV-ju, pa s se kej pocartat pa na comp mal pošnofat pa je takoj ena zjutri. Sm ok, zdj sm že navajena na tak ritem, sm tud sama bolj nočni tip. Sm kupila tamali en sirup, da bo lažje kakala, nvem kko se imenuje, mam sirup u kuhni pa se mi ne da it ponjga. upam, da bo pomagalo, če ne bo pa res treba k P. Drgač je pa ful trmasta ratala, grize k zmešana, dans me je ugriznla v trebuh madona, sm čist znorela! Zna se pa tko lepo smejčkat pa igrat, ko njej paše in takrat se vse njene norčije pozabjo. Res ni lepšga na svetu, ko met otroka. Js sm mela učer pregled, smo že v 32.tednu in je že z glavco dol obrnjen. Težak naj bi biu okol 1900g in je kot iz kataloga- sodeč po besedah G. zdj me je začela mal panika dajat glede poroda, nvem zakaj sm se začela bat. pa v prvo ni blo strašno, je blo vse dobr, res nvem kaj mi je stopilo v glavo, grrrr. Nč, tolk za dans, pište še kej druge, ki ste še tuki, da se bo spet razvila kaka debata.