mismis
|
Dober dan vsem skupaj... Maussi, kam pa greš v petek, a v MB? Neodkrita, tudi mi smo bili bolj penzionistično, do dveh zjutraj smo se valjali po kavču in gledali Love actually. S tem, ko rečem valjali, mislim naju dva in , je bil za Silvestra kar celo noč notri, da ga ne bi petarde kaj motile. No saj ne da ga, ampak meni je tko luštno, ko je notri Žižek, eh zgleda smo v takih letih in stanju , ko raje furamo penzionizem Mi smo bili tudi doma, sicer sva bila povabljena v LJ k prijatelju, ampak sem skenslala zaradi mojega prehlada. Kako je tvoj uček? Lana08, ni nujno, da bomo imeli dve , je rekla, da to še ni 100%. Pošteno povedano tudi jaz malo dvomim v to, ker se mi je že zadnjič sanjalo, da imava , danes ponoči sem pa sanjala, da sta oba . Bomo videli kaj bo, karkoli bo, bo v redu, samo da bo živo in zdravo KT, a je kaj bolje, v sredo imaš pregled kajne? Teddy, tvoji teddyi so pridni, imamo pa veliko možnost, da jih dobimo ravno na tvoj RD . Samo malo morajo pohiteti. Kako je bilo v Grazu? Loremi, a na Cetinskem sta bila, a je bil šov? No pa se je tvoj malo potrudil Akvič, kako si mi ti, ti je še slabo? A Roži se je že vrnila domov s Silvestrovanja? Fidika in Naska, kako sta? tamalu, kje ste vi Silvestrovali, a doma z obiski? Kruce, a si bil ti frej, ali si delal Lana70, kako je Živa, vidim da notri prinašate vso hrano, lepo lepo samo, da je Lizika bolje kajši, javi se kaj miška73, a ste lepo praznovali, že imate nov datum? sonya, kot je brati, ste se imele prav luštno... pozdravčke tudi vsem ostalim... No mi še vedno prehlajeni. Sem pa danes ponoči malo bolje spala, sem prebrala včeraj na Coolinariki (HR), da pomaga proti kašlju, če nekaj dni jemlješ eno žlico medo, pomešano s čajno žličko cimeta. Sicer nisem ljubitelj meda, ampak za probati je