|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
3.1.2011 9:41:34   
lana08
Dobro jutro,
Zarja upam da bo po kavi bolje, pa da bo čimprej minil prvi delovni dan letos.

Mišmiš super za dobra rezultata NS, pa kar dve user posted image   user posted image  vaju čakata user posted image user posted image .

KT upam na najboljše.

Aqua slabosti še prisotne?

Sonya pa ti si ok?

Loremi hvala za kavo, jaz sem jo prav rabila danes.

Silvestrovanje super uspelo, smo hodili zjutraj spat, potem pa v etapah pazili na otroke user posted image user posted image . Imam pa kar kronično pomanjkanje spanja sedaj. Pa nekaj me je v križu včeraj uščipnilo in se kar v horizontali igram s K. Si ne predstavljam da bi morala čez dva dni že v službo. Kar paše tole podaljšanje P.

Pridne bodite.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 151
3.1.2011 9:43:12   
gigi1
Jutrčka user posted image

Podganca še tukaj vse najboljše!!!

user posted image

KT upam, da si dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči saj ne vem, če sem sploh kaj pomagala? user posted image

Loremi vesela ker si neprespana? No..to je pa nekaj novega user posted image

Lana70 HB, da ste bolje in doma user posted image  user posted image  user posted image

Miši si kaj bolje? Tudi jaz ti priporočam, da vprašaš v lekarni. Oni najbolje vedo kaj lahko in kateri sirup je primeren za katero vrsto kašlja (suh, moker...)

Vidim, da ste lepo praznovale. Mi smo bolj penzionersko user posted image . Sva mrknila pred tv že pred polnočjo. Potem so pa rakete in petarde pokvarile spanec user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 152
3.1.2011 9:43:56   
lana08
Sonya, Miška73 vse najboljše.

Lana70 HB ste doma, upam da je sedaj u redu.

Gigi ječmenj pozdravljen?

Fidolina lepo da se oglašaš vsaj malo.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.1.2011 9:45:44   
gigi1
Lana08 hvala je kar bolje. Malo še praska, ampak je kar OK. Upam, da bo tvoj hrbet kmalu bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 154
3.1.2011 9:47:11   
lana08
Mišmiš jaz sem kašljala res dolgo dolgo in veliko pila, pa Granobil, pa čebula, razni hallsi,... potem mi je bilo pa vsega dovolj ker res ni šlo na bolje in sem vse nehala jemat in se je v nekaj dneh umirilo. Torej za moje pojme moraš to dat skozi, prej ali slej mine z ali brez tablet.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 155
3.1.2011 9:48:20   
lana08
Gigi bo bolje, čez 5m bodo pa spet druge skrbi user posted image .

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.1.2011 9:58:52   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi vesela ker si neprespana? No..to je pa nekaj novega user posted image

No sej najboljš ni, da sem neprespana, ampak je pa fino s tega pogleda, da sem doživela nekaj lepega, prvič v celem letu in je tale pomanjkanej spanja čist sprejemljivo, ker je blo treba it včeraj na Tonija Cetinskega in posledično it ob pol dveh zjutaj v postlo user posted image .
Če sem pa zaspana oz. slabo spim iz neznanega razloga, aaaaaa sem jezna potem in cel dan ko ožeta cunja. No sej dans tud ne bo dost efekta od mene, ampak važno da sem bla malo zunaj, waw ne vem kako to sploh zgleda.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 157
3.1.2011 11:17:46   
neodkrita
Se javlja ena iz kamene dobe (zato, ker nima doma računalnika hohoho) in vam vsem kar vas je želi eno naj naj naj leto 2011!!!!
Gigi ti po ponzionističko??
Mislim, da bolj jaz kot ti, sem imela družbo 2 kom labradorca Bela in Kuki in en lep sivoplav muc po imenu Toni.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.1.2011 11:36:16   
mausikaa
pupe moje drage, rabim kažipot za v petek user posted image   torej kam morava iti?? ktera stavba? a tja, kamor sva šla po napotnico za pregled krvi po tretejm SS?
jaz sem danes čist na glavo, najrajši bi bila doma lepo v postelji...v miru in tišini...samo ne gre, je treba delat pa za položnice zaslužit...
Gigi si že kdaj naročala kakšne stvari za torto iz tujine? (figurice itd.?)

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 159
3.1.2011 11:59:26   
mismis
Dober dan vsem skupaj...

Maussi, kam pa greš v petek, a v MB?

Neodkrita, tudi mi smo bili bolj penzionistično, do dveh zjutraj smo se valjali po kavču in gledali Love actually. S tem, ko rečem valjali, mislim naju dva in user posted image , je bil za Silvestra kar celo noč notri, da ga ne bi petarde kaj motile. No saj ne da ga, ampak meni je tko luštno, ko je notri user posted image

Žižek, eh zgleda smo v takih letih in stanju user posted image user posted image , ko raje furamo penzionizem user posted image  Mi smo bili tudi doma, sicer sva bila povabljena v LJ k prijatelju, ampak sem skenslala zaradi mojega prehlada. Kako je tvoj uček?

Lana08, ni nujno, da bomo imeli dve user posted image user posted image , je rekla, da to še ni 100%. Pošteno povedano tudi jaz malo dvomim v to, ker se mi je že zadnjič sanjalo, da imava user posted image , danes ponoči sem pa sanjala, da sta oba user posted image user posted image . Bomo videli kaj bo, karkoli bo, bo v redu, samo da bo živo in zdravo user posted image

KT, a je kaj bolje, v sredo imaš pregled kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Teddy, tvoji teddyi so pridni, imamo pa veliko možnost, da jih dobimo ravno na tvoj RD user posted image . Samo malo morajo pohiteti. Kako je bilo v Grazu?

Loremi, a na Cetinskem sta bila, a je bil šov? No pa se je tvoj malo potrudil user posted image

Akvič, kako si mi ti, ti je še slabo?

A Roži se je že vrnila domov s Silvestrovanja?

Fidika in Naska, kako sta?

tamalu, kje ste vi Silvestrovali, a doma z obiski?

Kruce, a si bil ti frej, ali si delal

Lana70, kako je Živa, vidim da notri prinašate vso hrano, lepo lepo samo, da je Lizika bolje

kajši, javi se kaj

miška73, a ste lepo praznovali, že imate nov datum?

sonya, kot je brati, ste se imele prav luštno...

pozdravčke tudi vsem ostalim...

No mi še vedno prehlajeni. Sem pa danes ponoči malo bolje spala, sem prebrala včeraj na Coolinariki (HR), da pomaga proti kašlju, če nekaj dni jemlješ eno žlico medo, pomešano s čajno žličko cimeta. Sicer nisem ljubitelj meda, ampak za probati je user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
3.1.2011 12:03:55   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, a na Cetinskem sta bila, a je bil šov? No pa se je tvoj malo potrudil user posted image

mhm, moj se je trudil kako me odvrnit od tega, zarad mraza, tko da sem šla lepo kar sama, pa še ena punca

no pa vseeno poskusi dol spravit tole z medom in cimetom, upajmo da ti pomaga in hitro se pocajtaj!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 161
3.1.2011 12:04:23   
loremi
mausikaa a greš v MB? za tam ti pa na žalost ne vem povedat

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 162
3.1.2011 12:07:50   
mausikaa

Dober dan vsem skupaj...

jap, v MB, se vidi da sem zmedena kajne?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 163
3.1.2011 13:05:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Dober dan vsem skupaj...

če imaš posvet ga imaš v kleti ginekološke...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 164
3.1.2011 13:33:32   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Dober dan vsem skupaj...

če imaš posvet ga imaš v kleti ginekološke...

ok, in ktera stavba je to? da ne bova preveč lutala...parkirala se bova najverjetneje kar v parkirni hiši...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 165
3.1.2011 13:43:14   
mismis
no če parkirata v parkirni hiši tik ob bolnici, gresta potem naravnost in v prvem križišču levo, na desni strani bosta opazila sivo bajto. Tukaj gresta v klet, ko prideta po štengah dol zavijeta levo in gresta skoraj do konca hodnika oz. počakata v malo večji čakalnici

evo to je slika stavbe

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 166
3.1.2011 18:12:43   
gigi1
Loremi super, da si uživala user posted image . Jaz sem gospodiča osebno spoznala, ko je bil še "otroček"...no star kakšnih 18 let in še čisto neznan, pa dolge laske je imel user posted image . Me je še neki hotel osvajat, pa sem bila takrat že z mojim user posted image

Mausi sem že nekajkrat naročila iz cakekrafta. So mi 1 mesec nazaj še nekaj premalo poslali in sem se pritožila, pa so takoj poslali še ostalo. Figuric sicer nisem naročala, sem pa naročala ene zelo lomljive in topljive zadeve, pa je vse prišlo OK. Ti pa priporočam, da poiščeš Pitončico na kulinariki. Ona nabavlja razne figurice in rožice in po neto cenah da naprej. Bom mojo prijateljico vprašala za kontakt. Čaki...evo link na njen album:
http://www.mojalbum.com/pitoncica
Mogoče ti lahko tudi glede stojala pomaga? Se nisem prej spomnila user posted image
Ti moram povedati, da sem naredila za silvestrovo prav božansko rolado iz sv. ribice, ohrovta, arašidovega masla, unega mojega sira in pršuta. Zraven pa ohrovtov narastek s krompirjem. Ena tistih stvari, ki so tudi mene navdušileuser posted image . Hvala za idejo user posted image

Miši hmmm ne vem, če je cimet ravno dober. Sem pred časom brala, da večina cimeta, ki ga pri nas prodajajo ni dobra (sploh tisti mleti). Vsebuje nekaj, ki ni dobro za zdravje..pa se ta trenutek ne spomnim kaj? Verjetno pretirano uživanje ni dobro za nosečke user posted image . Pomoje bi bila una varianta kostanjev med+gosja mast bolj primerna. No...naj mamice in nosečke povedo.

Neodkrita penzionistično silvestrovanje nama kar paše user posted image . Sva oba prav zadovoljna, če sva lahko doma. So naju prijatelji vabili pa se nama nikamor ni dalo user posted image . Kako je mladič? Kaj bolje?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.1.2011 18:20:18 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 167
3.1.2011 21:39:59   
Kruce Fiks

Kruce, a si bil ti frej, ali si delal

Hello! Evo mene malo vamo...
Sem danes zadnjo nočno sfural.
Prvi dve sta ble krasne ! Fejst klapa itd,Današnja pa katastrofa! Pa kje se najdejo tak munjene koke

Uspešno in zdravo leto vam želim! Da bi se fejst prjemalo

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 168
4.1.2011 7:36:05   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Loremi super, da si uživala user posted image . Jaz sem gospodiča osebno spoznala, ko je bil še "otroček"...no star kakšnih 18 let in še čisto neznan, pa dolge laske je imel user posted image . Me je še neki hotel osvajat, pa sem bila takrat že z mojim user posted image

opaaaa user posted image
no evo kaj se je razvilo iz tistega mladička user posted image
zdej ga pa 18-letnice osvajajo, pa se ne zmeni zanje user posted image
ja no fajn je blo, bo še treba it, če bo prilika

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 169
4.1.2011 7:44:14   
zarja1
Teddy, tvoji teddyi so pridni, imamo pa veliko možnost, da jih dobimo ravno na tvoj RD user posted image . Samo malo morajo pohiteti. Kako je bilo v Grazu?

iiiiiiiiiiiiii lepoooooooooooooooo, čeprav bo tetka vesela kakorkoli pade, nič hitet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač mi smo se imeli fino, Graz je res pravljičen zame.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 170
4.1.2011 7:44:31   
srečica17
Naj vam še jaz zaželim veliko veliko sreče v tem letu, naj se vam izpolnije najbolj nore želje.
Naj na svet prijoka veliko tako zelo zaželjenihuser posted image , naj v svojem trebuščku uživa čimvečuser posted image , naj bodo potrpežljivi in ljubeči vašiuser posted image ........predvsem pa uživajte v tistem kar imate.

SREČNO!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 171
4.1.2011 7:46:46   
zarja1

oooooo glej ti njo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
4.1.2011 7:48:05   
zarja1
Mausi bom kr začela dans že navijat, da bo petek prinesel super plan!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 173
4.1.2011 7:48:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
Lep dan želim vsem!
Loremi a midve letos približno skup štartama?

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 174
4.1.2011 7:52:23   
sonya1
Dobro jutro, ljubice !

Evo mene, že navsezgodaj besna kot ris. Vzeli so mi parking v službi, ker ga kao ne rabim in ker tako in tako ne bom več dolgo tukajuser posted image . Sem mu kar povedala včeraj, da mi je sedaj jasno, kaj mu pomenim; en **** dim. Dobesedno tako sem povedala.
Toliko od direktorjevi prijaznosti. Zdaj se pa kot en idiot potikam naokrog in iščem parkirno mesto. Če bi ga danes zjutraj kje srečala, bi ga "po nesreči" povozila. Pa še nazaj, da bi dokončala delo user posted image

Loremi, kdaj je akcija pri tebi ? Vem, da si pravila januarja, kako zdaj kaže ?
Moje drega nosečke, ste v redu ? Miši, prehlad kaj boljše? Aquica, trebušček raste ? Roži, kdaj imaš pa ti nuhalno ? Me prav firbec matra, kaj ste pa pri vas pridelali; fantke ali punčke?
Kruce, lepo, da se občasno javiš. Upam samo, da te nikoli nobena ne bo srečala v tvoji službi.
Zarči, si že začela z novo službo ?
Neodkrita, te pride kaj pogledat mladič, preden odfrči nazaj ? Upam, da bosta imela še malo časa zase.
Greti, delaš na planu K ?
Gigi, pridna kot ponavadi. Bolj težko si tebe predstavljam kot penzionističnega praznovalcauser posted image  

Evo, toliko za zadaj, moram še malo prečekirat nazaja, kaj se je dogajalo, pa sem zgrešila. Lepo bodite user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?