|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
12.1.2011 21:00:38   
leaa
Vidim, da sem pozabila napisat podatek kdaj imam pregled - 24.1. Joj, kako se vlečejo ti dnevi.

Veliko nas je, ki nam paše jogurt in sirček, le kakšen skrivni znak je to user posted image .

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.1.2011 21:44:47   
olana
Jaz pa že prej nisem marala sirčka, pa jogurta, pa se tud zdej ni nič spremenilo. Mi pa paše goveja juha, jo že 14 dni jem, pa je šekr nimam dost. user posted image user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.1.2011 6:52:11   
Teni_
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes tak fajn spala. Sem se zbudila prvič ob pol treh, pa potem ob šestih. Vmes pa tak fajn spala.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.1.2011 6:54:49   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 26.1., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.01., ?, Ravne na Koroškem
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.1., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.1., ?, Ljubljana
3.9.
vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image , 20.01., 18.02., okol. Domžal
4.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.01., ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 18.01., ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , 20.01., ?, ?
7.9.

mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image 24.01., ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 24.01., ?, Ljubljana
8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 27.01., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
9.9.

Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor
10.9.

sonce81, 30, 1user posted image ,0user posted image ,
19.01., ?, Ljubljana
srecka84, 27, 1 , 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , 19.01., ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.01., ?, ?
11.9.

12.9.
anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , 24.01, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 18.01., ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 27.01., ?, ?
anonimnauser posted image , 29, 3user posted image , 1user posted image , 17.01., ?, ?
16.9.

*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, Ljubljana
17.9.

18.9.
19.9.
20.9.
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
21.9.

22.9.
23.9.
24.9.
25.9.
26.9.
27.9.
28.9.
29.9.
30.9.

SKUPAJ NAS JE: 28user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.1.2011 7:07:10   
Anonimen
Dobro jutro! Jst pa nisem nič fajn spala. Je imela tamala pevske vaje ponoči. user posted image Še dobro, da ima moj potrpljenje z njo, jst bi že zdavnaj obupala in jo pustila jokat.
Drugač sem pa OK, sem zgleda srečka nosečka. user posted image Samo en malček strahu je pa vseeno. Po mojem bo malo lažje dihat, ko bo videt srček. Ko bodo pa na NS dobri rezultati, bo pa sploh fajn!

auser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
13.1.2011 7:12:10   
Teni_
Punce, a ima katera otročka, ki bo septembra prvošolček. Sicer vem, da malo prehitevam, ampak me malo skrbi, kako bomo zrihtali na prvi dan šole. Če še ne bom rodila bo ok, ali če rodim vsaj ene 4 dni prej, če pa rodim ravno na prvi dan šole, pa bomo morali kombinirat na veliko. Teja bo šla v 3. razred in bo verjetno še vedno moral en z njo, Nika pa bo šla v 1. in mora tako ali tako imeti spremstvo. Bomo morali babico vključit, ampak jaz bi full rada bila na prvi dan zraven. Upam, da bo user posted image kaj ubogal user posted image in ali počakal, ali pa prišel par dni prej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.1.2011 7:17:26   
Anonimen
A veste, da smo že skor avgustovke prehitele? user posted image Sem rekla, da smo klepetulje! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
13.1.2011 7:20:58   
Teni_
Prave čveke, pa zgodaj začnemo. Očitno smo vse bolj zgodne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.1.2011 7:30:12   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Punce, a ima katera otročka, ki bo septembra prvošolček. Sicer vem, da malo prehitevam, ampak me malo skrbi, kako bomo zrihtali na prvi dan šole. Če še ne bom rodila bo ok, ali če rodim vsaj ene 4 dni prej, če pa rodim ravno na prvi dan šole, pa bomo morali kombinirat na veliko. Teja bo šla v 3. razred in bo verjetno še vedno moral en z njo, Nika pa bo šla v 1. in mora tako ali tako imeti spremstvo. Bomo morali babico vključit, ampak jaz bi full rada bila na prvi dan zraven. Upam, da bo user posted image kaj ubogal user posted image in ali počakal, ali pa prišel par dni prej.user posted image

teni saj bo sem bila na istem kot ni nisem vedela kaj bo prej ali šola ali poro skoz sem mislila da bom avgusta rodila, pa se ni izteklo tako ampka sem prvega septembra šla lepo z malo v šolo bilo je fajn potem sem še par dni počakala in nato šla rodit.Smo malo moje starše vklopili in je šlo edini problemček sem jaz imela ker sem rodila z cr in sem v porodnišnici ostala dlje, ma ni važno važno ej bilo samo to da sem toliko počakala da sem šla z njo v prvi razreduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Drugače vas pa berem občasno in me kar malo nostalgija za septembrom dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.1.2011 8:13:02   
Teni_
Ma ja, saj bomo mojo mamo not zvlekli, če ne bo šlo drugače. Jaz bi šla z obema, če bi lahko, samo na pol se ne gre dat.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.1.2011 8:22:32   
nadka30
točno tako ampak po resnic povednano se meni zdi bolj pomemben otrok, ki gre prvič v šolo, seveda če bi že morala izbirat, ker verjetno si tudi pri taprvi bila prvi dan zraven. no moram rečt da meni se je vse skupaj super poklapalo sem si skoz govorila ali rodim toliko prej da sem takrat doma ali pa počakam vsaj na popoldan 1. septembra da imamo sprejem za sabo no pa smo počakali še dober teden večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.1.2011 8:33:49   
Teni_
Ja, saj če bom šla, bom jaz šla z Niko, ati pa z Tejo. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.1.2011 8:45:04   
olana
Dobro jutro punce! Jaz sem sinoči komaj zaspala, tako mi je bilo slabo, pa apetita nobenega.user posted image Sem že misla, da je konc s slabostmi, pa sem se zgleda zmotilauser posted image user posted image .

Počutje tudi danes nič kaj bleščeče, sinoči me je nekaj špikalo pod rebri, taka ostra bolečina, pa ne vem kaj bi to bilo. Ah bo že, sam da mine čimprej.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.1.2011 8:45:47   
Anonimen
Punce, eno vprašanje... Ker je pri nas na šihtu situacija vse prej kot rožnata, že računam, koliko časa mi bo treba še delat. Glede na to, da se vozim daleč v službo (v eno smer 60km), bi mi G najbrž lahko vsaj za zadnji mesec dal bolniško, a? Ker pa imam novega G, ne vem, če je naklonjen bolniškim ali ne... Najbrž bi mi lahko tudi moja osebna zdravnica dala bolniško? Itak mora priti bolniški list od osebne zdravnice, tudi če ti bolniško predpiše tvoj ginekolog. Ker v prvi nosečnosti sem 11 dni po pričetku porodniške šla že rodit. user posted image No, po mojih izračunih bi z enim mesecem bolniške na koncu delala le do začetka junija. To bo pa 1, 2, 3! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
13.1.2011 8:48:47   
Anonimen
Aja, še to moram povedat. Sem zelo vesela, da sem še ujela september. Če bi avgusta ne imela SS, bi imela marčka... September je pa še zelo lep mesec lahko, zelo topel. Letos je bila super lepa jesen. To bomo še vozičkali! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
13.1.2011 9:35:44   
tinci1
Jutro!

Saj bi bila bolj zgodna pa že celo jutro glavo v školjko tiščim. Za znort. Že spala sem tako slabo, skos so me eni pajki lovili pa ne vem kaj še, zjutraj ko bi pa spala je blo treba pa v službo. No in v službi sem pa skos na WC-ju. Ne vem več al naj jem al ne, al naj pijem al ne. Samo naj to čim prej mine.
No tako, malo sem pojamrala, se takoj boljše počutim :) Zdaj pa delat :(

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.1.2011 9:41:58   
Teni_
Joj, tinci si sploh ne prestavljam kako ti moram bit, pa še v službi si. Jaz na srečo nisem bruhala v nobeni nosečnosti. Mogoče v vsaki max 2., pa še to ne na začetku, ko mi je bilo slabo, ampak kar tako naenkrat sem morala  bruhat, pol pa je bilo takoj ok. 

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.1.2011 10:07:45   
Reby
Dobro jutro čvekice. Ne morem verjet, koliko ste naklofale.
auser posted image  - jaz mislim, da ne bi smelo biti problema, kar se bolniške tiče. Men so jo zdej podaljšal s strani komisije za 2 meseca. Je pa res, da pri IVF-ju ne komplicirajo tako, pa glede na prvo nosečnost (placenta previa) in krvavitve, so mi jo brez problema dali. V prvi nosečnosti sem bila do konca nosečnosti v bolniški in upam, da bo zdej tudi tako.
Lahko ti da tvoja osebna predlog na komisijo - men je tut zdej dala, ker še itak nisem šla G.
tinci - revica. Tole bruhanje mora biti res zoprno. Jaz trkam, mi ni bilo nikoli slabo in upam, da mi zdej tut ne bo.
olana - jah, to so vse radosti nosečnosti, razna špikanja itd. user posted image
teni - nimam prvošolčka, bo pa mali šel septembra v drug vrtec, ko bo star 2 leti, zdej je v privat varstvu z 8 otroci, pa še ne vem, al bo šel takoj v vrtec na začetku ali bo še malo doma...
Jaz 2 dni nisem nič spala, danes sem pa malo več. Mali se je itak spet 2x ponoč zbudil. Ah, kdaj bomo spali celo noč user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.1.2011 10:58:01   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: tinci1

Pigy -
jaz imam izkušnjo z dr. Leonom Megličem. V lanskem letu mi je med nosečnostjo naredil laparoskopijo in vse pohvala. Res je zelo prijazen in tudi pove tako kot je. Ta operacija je bila moja odločitev za katero mi je on povedal pozitivne in negativne stvari. Odločila sem se, da grem čeprav je teden po operaciji fantku nehal delati srček. Ne to vzeti kot kritiko Megliču, ker je naredil vse kar je lahko in je bil res zelo prijazen in profesionalen.

Super da je še vedno dobr ginek, pa do nosečnic tudi.  Žal mi je za malega fantka.

IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Ne kaže dobro, ginekolog se ni mogel odločit ali je šlo za splav ali gre za izvenmaternično nosečnost.
Vzeli so mi kri in moram čez dve uri nazaj, da vidijo kaj bodo z mano.
Žalostna ful

user posted image user posted image user posted image user posted image Silva drži se. Žal mi je da se ti je to zgodilo, upam da vama bo kmalu uspelo ponovno zagledati user posted image user posted image

Jaz  sem danes spala ko ubita,samo 1X sem se zbudila, spala pa celih 10 uruser posted image . Sedaj še malo pa pod tuš in počakat da me moj pelje v službo. Upam, da kaj kmalu pride, ker sem lačna, mam pekarno 2 km stran, a mi je predalaeč it peš.

Iz službe hodim domov, kot bi me vlak povozil. Ne morem verjet, da komaj zdržim 8 ur, pa nimam tako težkega fizičnega dela. Še dve sodelavki sta pogruntali da sem v pričakovanju, ampak sta obljubili bit tiho.

Lep dan še naprej.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.1.2011 11:27:45   
Pigy
kaj pomeni rjav izcedek? Zdele ga mam full? A naj grem na pregled al paničarim. K sreči ni krvav?

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.1.2011 11:31:07   
dory
Torej, tudi pri našem delodajalcu ta trenutek ni rožnato. Pa mi je predlagal, če bi si lahko zrihtala rizično. Glede na to,da sem ravno končala s terapijo zaradi strdka in moram sedaj spet uvajati injekcije heparina...je to zadosten razlog za bolniško ali ne?user posted image

Ima katera ginekologa v Dravljah?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.1.2011 11:31:54   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

kaj pomeni rjav izcedek? Zdele ga mam full? A naj grem na pregled al paničarim. K sreči ni krvav?

Rjav izcedek je ok, če bi pa začela krvaveti, pa moraš kar takoj na urgenco.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.1.2011 11:38:03   
Teni_
Piga, jaz bi se šla pokazat. Mogoče ni nič in je samo kakšno vnetje, nikoli pa ne veš. Boš vsaj mirno spala. 

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.1.2011 11:45:39   
Reby

Piga, jaz bi se šla pokazat. Mogoče ni nič in je samo kakšno vnetje, nikoli pa ne veš. Boš vsaj mirno spala. 

Ja, to je res. Govorim pa iz lastnih izkušenj, ker sem imela do 4. meseca skoz rjave izcedke, 2 x krvavela, v 17.tednu sem pa ornk krvavela (kot pri menstruaciji oz. še huje), sem imela nizko posteljico in hematome.
Če je prisoten rjav izcedek, je zaradi tega, ker ponavadi poči kakšna žilca, ker se tam spodaj vse širi in razteza in razloga za paniko ni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.1.2011 12:15:04   
nepremagljiva

Se strinjam. Pri meni je to pomenilo konec. ker je ta rjavi izcedek prešel v krvav. In pol se je tako hitro vse odvijalo, da ni bilo kaj storiti. user posted image  

Pa lep pozdrav vsem. No, včeraj mi je tak pasala masažica...ves popoldan sem bila brez slabosti. Sem že mislila, da bo vsega konec.user posted image Pol pa se je zvečer začelo, danes pa je vse še huje. O mi je slabo. user posted image Sem tik pred zdajci da se bom morala it zbruhat. Če ne bi bila vajena slabosti od migren, bi mi verjetno že ene parkrat želodec obrnilo. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?