|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
11.1.2011 20:02:34   
karin82
Silva jaz na tvojem mestu ne bi čakala niti minutko in bi letela na urgenco. Upam,da si ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti zatke in tvojo pikico.
Anonimen ti pa tudi drži se!!!

Danes sem preživela dan brez slabosti in brez napadov lakote.
Upam, da se prepoznamo in se res kdaj srečamo. Jaz sem imela ponavadi preglede v Leonišču pri dr. Štolfa mislim, da ob petkih, tako, da če je še katera taka?

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.1.2011 20:36:29   
SILVA
Sem klicala na uregenco in mi je sestra rekla naj pridem jutri ob 8h zjutraj tja tešča, če bo slučajno treba kej čistit. Glede na to, da nimam nobenih bolečin in krčev, je rekla, da lahko počakamo do jutri.
Je bila pa zelo prijazna, me je zelo potolažila in tudi obrazložila, kaj vse lahko pomeni krvavitev. Da ni nujno, da je gre za splav, če pa se je že kaj začelo, pa nimajo kej narest. Moram samo počivat in bomo videli jutri.
Sem že študirala, da sem dobila menstruacijo (da sploh nisem noseča in mi je pač zamujala 7 dni) ampak da bi mi 3x test pokazal  lažno pozitivno, pa mislim, da je že nemogoče. Upam na najbolje. Poročam jutri.
Držite pestiuser posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.1.2011 20:50:48   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Sem klicala na uregenco in mi je sestra rekla naj pridem jutri ob 8h zjutraj tja tešča, če bo slučajno treba kej čistit. Glede na to, da nimam nobenih bolečin in krčev, je rekla, da lahko počakamo do jutri.
Je bila pa zelo prijazna, me je zelo potolažila in tudi obrazložila, kaj vse lahko pomeni krvavitev. Da ni nujno, da je gre za splav, če pa se je že kaj začelo, pa nimajo kej narest. Moram samo počivat in bomo videli jutri.
Sem že študirala, da sem dobila menstruacijo (da sploh nisem noseča in mi je pač zamujala 7 dni) ampak da bi mi 3x test pokazal  lažno pozitivno, pa mislim, da je že nemogoče. Upam na najbolje. Poročam jutri.

Silva držim pesti, da bo vse ok. Drži se, čeprav vem, da boš slabo spala to noč.user posted image user posted image user posted image user posted image Misli kar se da pozitivno!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.1.2011 20:57:49   
nepremagljiva
Držim pesti, da je vse skupaj le lažen preplah. Dobro opravi jutri zjutraj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.1.2011 21:09:32   
Teni_
Tudi jaz držim pesti. In pošiljam pozitivo energijo, da bo jutri vse ok. Upam, da bo kaj pomagalo. 

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.1.2011 21:16:15   
Anonimen
Ojoj, ko berem tele vaše poste me kar srce boli. Niti pomisliti ne upam, da bi se slabo končala nosečnost. Pa vidim, da se je mnogim v preteklosti. Upam, da se vsem tistim, ki zdaj krvavite (anonimna in Olana) dobro konča in da ohranite otročke.

Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!!!! Držim pesti!!!!!

Anonimna s user posted image .

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
11.1.2011 21:24:24   
Teni_
Punce, jaz bi pa zdaj dušo prodala za eno pomarančo, ki jih drugače sploh ne jem. Aaaa, pa ravno zdaj nobene pri hiši. Popoldan sem pri tamali izprosila polovičko, zdaj bi pa še. Kaj se meni to dogaja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.1.2011 21:30:44   
Anonimen
Silva in anonimna, da bi bilo kljub izcedkom vse okej! user posted image user posted image user posted image

olana, čestitke za pregled. Hodiš v Leonišče?

teni, jst sem pa lihkar eno pomarančo pojedla. user posted image Meni tudi ful take sveže stvari pašejo. user posted image

Še moj naslednji pregled - kontrola: 17.01.

auser posted image

(odgovor članu olana)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
11.1.2011 21:36:47   
Teni_
Daj prinesi še meni eno. user posted image Jutri grem zjuraj obvezno v trgovino po pomaranče. Saj pol se mi verjetno ne bodo luštale ko jih bom imela doma. user posted image Spet mi tako kot v 2. nosečnosti pašejo samo take stvari, ko jih drugače ne obožujem ravno. Sploh te pomanče in jogurti. Saj ne, da mi ni prav, čisto ok je. Boljše to kot da bi mi pasala sama svinjarija, tako kot 1. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.1.2011 21:39:01   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 26.1., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.01., ?, Ravne na Koroškem
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.1., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.1., ?, Ljubljana
3.9.
vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image , 20.01., 18.02., okol. Domžal
4.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.01., ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 18.01., ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , 20.01., ?, ?
7.9.

mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image 24.01., ?,
8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 27.01., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
9.9.

Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor
10.9.

sonce81, 30, 1user posted image ,0user posted image ,
19.01., ?, Ljubljana
srecka84, 27, 1 , 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , 19.01., ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.01., ?, ?
11.9.

12.9.
13.9.
14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , ?, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 18.01., ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 27.01., ?, ?
anonimnauser posted image , 29, 3user posted image , 1user posted image , 17.01., ?, ?
16.9.

*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, Ljubljana
17.9.

18.9.
SILVA, 29, 2user posted image , 1user posted image , 09.02, ?, Ljubljana
19.9.

20.9.
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
21.9.

22.9.
23.9.
24.9.
25.9.
26.9.
27.9.
28.9.
29.9.
30.9.

SKUPAJ NAS JE: 26user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.1.2011 21:46:45   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojoj, ko berem tele vaše poste me kar srce boli. Niti pomisliti ne upam, da bi se slabo končala nosečnost. Pa vidim, da se je mnogim v preteklosti. Upam, da se vsem tistim, ki zdaj krvavite (anonimna in Olana) dobro konča in da ohranite otročke.

Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!!!! Držim pesti!!!!!

Anonimna s user posted image .

Olana ne krvavi, hvala Bogu....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.1.2011 21:49:32   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Silva in anonimna, da bi bilo kljub izcedkom vse okej! user posted image user posted image user posted image

olana, čestitke za pregled. Hodiš v Leonišče?

auser posted image

Hvala! Ne, jaz hodim v Trbovlje v Splošno Bolnišnico, ne zamenjam svojega dr. Pogačnika za nič na svetu je dec na mestuuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.1.2011 23:34:18   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Upam, da se bo vse dobro končalo,držim ti pesti.  Samo lepo počivaj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 288
12.1.2011 5:23:10   
Norica
Olana, lepe novičkeuser posted image
SILVA držim pesti in upam, da bo vse v redu danes...user posted image
Jaz sem slabo spala danes...zbudila sem se kot pijana...moram pa hitro oditi v službo...brez kave sem zombi.

Punce, a vi redno jeste folno? Jaz pozabim user posted image  vsak drugi ali treti dan vzamem...zdaj sem si dala v opomnik, da me vsak dan opozarja.

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 289
12.1.2011 5:25:35   
*žurerka*
anonimnauser posted image .....si vendarle prišla h nam user posted image user posted image user posted image srečno ti želim  želim user posted image user posted image user posted image

SILVA...ZATE PA DRŽIM TUD JAZ PESTKE DA BO VSE OK!!!!

jaz sem drugač ok....razen non stop lulanja ni nobenih znakovuser posted image  kot da ne bi bila noseča...ne vem al naj se veselim tega al ne ...je še katera taka tukaj???? ... sploh ne morem verjet ker za našga sineka pa bruhala tri mesece kot zmešana user posted image  

moram it zdaj,delo kliče user posted image  

lp

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.1.2011 6:41:25   
Teni_
Dobro jutro!

Jaz že tudi pokonci. Današnja noč je bla š slabša kot ostale. Danes tudi, ko sem zaspala, nisem prav spala. Eh, bomo že vse prenesli, č se bo potem obrestovalo z najdragocenejšim draguljem. user posted image

Silva, držim pesti.

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.1.2011 7:15:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Daj prinesi še meni eno. user posted image Jutri grem zjuraj obvezno v trgovino po pomaranče. Saj pol se mi verjetno ne bodo luštale ko jih bom imela doma. user posted image Spet mi tako kot v 2. nosečnosti pašejo samo take stvari, ko jih drugače ne obožujem ravno. Sploh te pomanče in jogurti. Saj ne, da mi ni prav, čisto ok je. Boljše to kot da bi mi pasala sama svinjarija, tako kot 1. 

Meni so v prvo pašali ful jogurti (navadni), sadje in sir. Vsak večer prve par mesecev sem jedla sir in kruh. user posted image

Silva, upam, da je danes pri tebi vse mirno... user posted image

Norica, jst tudi kar pozabim na folno. user posted image Moram bit bolj resna!

žurerka, nisem upala prej, preden G zagotovi, da je vse normalno. Sem vas pa že prej brala in upala, da pridem, ker mi je všeč, da ste take klepetulje. user posted image Kar se tiče znakov... Jst jih nisem imela niti v prvo. Ampak se pa spet pojavlja napihnjenost oz. sitost, čeprav malo pojem. Pa nisem nič lačna, nimam apetita. In riganje, ki je bilo katastrofa že med prvo nosečnostjo. user posted image

Pa dobro jutro! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
12.1.2011 8:27:45   
Teni_
Jaz sem imela prejšnji teden manijo na žemljico in sir. In to vsak dan.

Folno jemljem vsak dan, ravno zato, ker imam nastavljen opomnilnik. Drugače bi pozabila.

Jaz pa lačna sem, ampak, ko pomislim na hrano, mi postane slabo. Oz. zelo težko najdem nekaj, ko bi si rekla, to bi pa zdaj z užitkom pojedla: npr. za kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.1.2011 8:53:34   
anabanana1981
Živjo!
Najprej čestitke vsem septembrkam!

Naj se še jaz javim...po mojih izračunih imam rok 12.9.2011,nisem se pa hotla prej pofočkat glih zarad takih zadev k silva,ker do 8 tedna oz. prvega pregleda ni še nč ziher.

V glavnem me zanima predvsem nasljednje...če ma katera več pojma k jaz nej mi poveuser posted image

V bistvu sem glih iz porodniške oz. pol leta nazaj.Zdej sem se hotla prvič redno zaposlit,pa naju je tole prijetno presenetilo...

Ampak vseeno iščem delo in bi rada (če bom le lahko) delala do konca.

Zanima me kako se mi bo štela porodniška,ker zadnje leto nisem imela 12 rednih plač.
Vem pa da se ti za nazaj če nisem bil nič zaposlen šteje povprečje minimalne plače(iz tega tud izračunajo vsoto starševskega nadomestila za brezposelne)

Vse lepo in prav...sem pa nekje zasledila,da se ti šteje ta plača redna(če bi se zdej zaposlila za npr.6 m) samo če delaš do konca,do začetka porodniške.oz. da si en dan pred vlogo porodniške še bil zaposlen...

Upam da sem vprašala dokaj jasno?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.1.2011 8:59:31   
Teni_
Dobrodošla med nami in čestitke!user posted image user posted image user posted image

Ja, mislim, da je tako, da se ti šteje samo, če si zaposlena do porodniške, drugače pa ne.

Lahko samo preveriš, če so podatki na seznamu pravilni.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.1.2011 9:02:51 >

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.1.2011 9:02:09   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 26.1., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.01., ?, Ravne na Koroškem
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.1., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.1., ?, Ljubljana
3.9.
vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image , 20.01., 18.02., okol. Domžal
4.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.01., ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 18.01., ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , 20.01., ?, ?
7.9.

mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image 24.01., ?,
8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 27.01., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
9.9.

Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor
10.9.

sonce81, 30, 1user posted image ,0user posted image ,
19.01., ?, Ljubljana
srecka84, 27, 1 , 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , 19.01., ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.01., ?, ?
11.9.

12.9.
anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , ?, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 18.01., ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 27.01., ?, ?
anonimnauser posted image , 29, 3user posted image , 1user posted image , 17.01., ?, ?
16.9.

*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, Ljubljana
17.9.

18.9.
SILVA, 29, 2user posted image , 1user posted image , 09.02, ?, Ljubljana
19.9.

20.9.
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
21.9.

22.9.
23.9.
24.9.
25.9.
26.9.
27.9.
28.9.
29.9.
30.9.

SKUPAJ NAS JE: 26user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.1.2011 9:31:00   
leaa
Zdravo punce!

Morm še jaz mal pojamratuser posted image . Jaz tut ne morem spat ponoč, kar naprej se zbujam...groza. Ah, saj bo.
Olana - vidim, da si iz zasavja pa še isti PDP imava user posted image . Upam, da se kje srečeva, če ne prej pa v porodnišnici.

Tut jaz imam čudne želje po hrani. Jogurte pa sirčke in ribice bi jedla kar naprej.

No, pa pridne bodite. Pa-pa.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.1.2011 9:46:46   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: leaa

Zdravo punce!

Morm še jaz mal pojamratuser posted image . Jaz tut ne morem spat ponoč, kar naprej se zbujam...groza. Ah, saj bo.
Olana - vidim, da si iz zasavja pa še isti PDP imava user posted image . Upam, da se kje srečeva, če ne prej pa v porodnišnici.

Tut jaz imam čudne želje po hrani. Jogurte pa sirčke in ribice bi jedla kar naprej.

No, pa pridne bodite. Pa-pa.

Ja sigurno se srečava, če ne prej pa res v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image . Jaz tudi nimam ne vem kakih znakov, slabo mi ni več, mogoče 1x na dan, pa še to na hitro, samo boleče prsi mam, lulam pa po moje ne tako pogosto, definitivno pa več kot sem prej. Tako da čudno je vse skupaj, mogoče pa tudi jaz spadam med SREČKE NOSEČKEuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.1.2011 9:56:41   
dory
joj silva držim pesti,da se dobro izteče tole...

jaz hodim v dravlje in sem super zadovoljna z G..bomo vidl v ponedeljek kaj se mi obeta...

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.1.2011 9:59:20   
leaa
Olana - vidm da si ti tut mela IMN. Pol sva pa res čist na istem.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?