Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:03:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mama bo pa za Pu-jem. Sami že čita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:03:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla njegova je. Epa je. Le rahlo Pu-jasta. Čuj, si na FB??? Če ni skrivnost. Ne,ni še vedno se upira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:05:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mama bo pa za Pu-jem. Sami že čita. Ne še...me pa že vleče v temačne vode umorov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:05:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa ne na Bakugana pozabit pa na večne Yo-Gi-Oh karte Ja, točno, toti pa so mi čisto mimo, pa tolko ojrotov za tisto mini plastiko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:05:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla njegova je. Epa je. Le rahlo Pu-jasta. Čuj, si na FB??? Če ni skrivnost. Ne,ni še vedno se upira Z vsemi štirimi.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:06:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ne,ni še vedno se upira Te pa res moram jaz na kako kavo prit, kaj pa delamo v soboto, Sami, Ly & Co.???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:06:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa ne na Bakugana pozabit pa na večne Yo-Gi-Oh karte Ja, točno, toti pa so mi čisto mimo, pa tolko ojrotov za tisto mini plastiko! Uuu,dobra si,da vse poznaš,sem mislila,da te bom zafrknila.... jaz sem mogla it googlat,ko mi je tamali prvič zagušo za Bakugane-nisem mela blage veze kaj to sploh je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:07:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ne še...me pa že vleče v temačne vode umorov E pa d de de
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:08:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ne,ni še vedno se upira Te pa res moram jaz na kako kavo prit, kaj pa delamo v soboto, Sami, Ly & Co.??? Nič kaj pametnega. Bi kafetkala?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:08:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ne,ni še vedno se upira Te pa res moram jaz na kako kavo prit, kaj pa delamo v soboto, Sami, Ly & Co.??? Dopoldan deco pazim,popoldan pa ...še ne vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:08:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa ne na Bakugana pozabit pa na večne Yo-Gi-Oh karte Ja, točno, toti pa so mi čisto mimo, pa tolko ojrotov za tisto mini plastiko! Uuu,dobra si,da vse poznaš,sem mislila,da te bom zafrknila.... jaz sem mogla it googlat,ko mi je tamali prvič zagušo za Bakugane-nisem mela blage veze kaj to sploh je Imam 2 nečaka pravih let, ampak mi še zdaj niso jasni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:09:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Z vsemi štirimi. Tudi prav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:10:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa ne na Bakugana pozabit pa na večne Yo-Gi-Oh karte Ja, točno, toti pa so mi čisto mimo, pa tolko ojrotov za tisto mini plastiko! Uuu,dobra si,da vse poznaš,sem mislila,da te bom zafrknila.... jaz sem mogla it googlat,ko mi je tamali prvič zagušo za Bakugane-nisem mela blage veze kaj to sploh je Imam 2 nečaka pravih let, ampak mi še zdaj niso jasni. Točno,ja...sem pozabla...sem ju vidla na FB Saj meni še tudi niso čisto jasni,pa mam tote hudiče doma-nekje po kotih se valjajo,ker pri nas so uporabne samo Lego zadeve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:13:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Točno,ja...sem pozabla...sem ju vidla na FB Saj meni še tudi niso čisto jasni,pa mam tote hudiče doma-nekje po kotih se valjajo,ker pri nas so uporabne samo Lego zadeve Že zdaj vidim kak je to ... da se mi srce para ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:13:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa ne na Bakugana pozabit pa na večne Yo-Gi-Oh karte Ja, točno, toti pa so mi čisto mimo, pa tolko ojrotov za tisto mini plastiko! Uuu,dobra si,da vse poznaš,sem mislila,da te bom zafrknila.... jaz sem mogla it googlat,ko mi je tamali prvič zagušo za Bakugane-nisem mela blage veze kaj to sploh je Imam 2 nečaka pravih let, ampak mi še zdaj niso jasni. Točno,ja...sem pozabla...sem ju vidla na FB Saj meni še tudi niso čisto jasni,pa mam tote hudiče doma-nekje po kotih se valjajo,ker pri nas so uporabne samo Lego zadeve Pri nas so pa aktualne dokler so v škatli da jih lahko ven vsipa pol pa ga ne zanimajo več.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:16:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Imam 2 nečaka pravih let, ampak mi še zdaj niso jasni. Točno,ja...sem pozabla...sem ju vidla na FB Saj meni še tudi niso čisto jasni,pa mam tote hudiče doma-nekje po kotih se valjajo,ker pri nas so uporabne samo Lego zadeve Pri nas so pa aktualne dokler so v škatli da jih lahko ven vsipa pol pa ga ne zanimajo več. Pa saj še ma čas...moj se tudi dolgo ni igral s kockami...do treh let so bli aktualni avteki,onih malih ma verjetno enih 100...potem smo mu pa za tretji rd kupili prvo škatlo Legic-in se je začelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:18:57
|
|
|
|
ly117
|
Pri nas je zdaj tale kuža zelo aktualen, je čisto nar na njega. Dobil ga pa je od božička v ponedeljek.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:20:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Imam 2 nečaka pravih let, ampak mi še zdaj niso jasni. Točno,ja...sem pozabla...sem ju vidla na FB Saj meni še tudi niso čisto jasni,pa mam tote hudiče doma-nekje po kotih se valjajo,ker pri nas so uporabne samo Lego zadeve Pri nas so pa aktualne dokler so v škatli da jih lahko ven vsipa pol pa ga ne zanimajo več. Pa saj še ma čas...moj se tudi dolgo ni igral s kockami...do treh let so bli aktualni avteki,onih malih ma verjetno enih 100...potem smo mu pa za tretji rd kupili prvo škatlo Legic-in se je začelo Ja saj vem. samo ko jih pa vsaki dan pobiram me pa prime da bi jih pospravla na nevidno mesto. Jih pa zelo rad raztavlaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:22:01
|
|
|
|
ly117
|
Babnici moji, jaz se za danes od vas poslavlajm. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:26:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj vem. samo ko jih pa vsaki dan pobiram me pa prime da bi jih pospravla na nevidno mesto. Jih pa zelo rad raztavlaj. Hehe,si me spomnila zdaj...naša frklja mi je danes že trikrat razturala knjižno polico-ne vem,zakaj ji je tako veselje,da vse knjige potisne noter v police
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:26:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babnici moji, jaz se za danes od vas poslavlajm. Nočko. Nočko,ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:27:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas je zdaj tale kuža zelo aktualen, je čisto nar na njega. Dobil ga pa je od božička v ponedeljek. iiiiiiiii lušten...dobra zadeva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:30:08
|
|
|
|
sami0804
|
No.....ilegalka majakla,boma še kako rekle,ali bom mogla res it kavč peglat s knjigo v roki??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:40:29
|
|
|
|
sami0804
|
5. NOGOMET Nekje v tujini igra Slovenska nogometna reprezentanca pomembno tekmo z nekim tujim moštvom. Seveda, kot se za Slovence spodobi je na tribunah veliko Slovenskih navijačev, ki vsi veselo vzklikajo: ▶ Kdor ne skače ni Sloven’c, hej, hej, hej! Nekje v ozadju sedi tudi nekdanji politik in veselo vpije skupaj z vsemi Slovenci: ▶ Kdor ne skače n’č ne vid’, hej, hej, hej! 6. SPERMIJI Kakšna je razlika med moškimi in spermiji? ▶ Nobene! Na vsake dva milijona je eden dober. 8. GORENJSKA Kje se začne Gorenjska? ▶ Tam, kjer na vrvi za perilo sušijo WC papir. 15. MOŠKI (1) Zakaj so moški kot jastogi? ▶ Vse je dobro, razen glave.
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 8.12.2010 23:42:53 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:41:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj vem. samo ko jih pa vsaki dan pobiram me pa prime da bi jih pospravla na nevidno mesto. Jih pa zelo rad raztavlaj. Hehe,si me spomnila zdaj...naša frklja mi je danes že trikrat razturala knjižno polico-ne vem,zakaj ji je tako veselje,da vse knjige potisne noter v police Ja mami, ker je tak lepše.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?