Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:35:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: Pu je tak iiiiiiiiiiii. Priznaj, slikico si iskala - pridna. Priznam. Ti si tudi Pu fenica?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:35:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: obvladaš, bi te prosila za recept. Recept od česa?? Ja kruha, ne. Vsak dan mi lušte delaš, zaj pa kao ne veš. Ampak en čisto izi recept, pa ful dober kruh, pa črni po možnosti, da ga bom brez obžalovanja jedla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:37:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: Pu je tak iiiiiiiiiiii. Priznaj, slikico si iskala - pridna. Priznam. Ti si tudi Pu fenica? Ja, te pa bogega Nika s tem mučim, ma na vsakem drugem puloverju Tiggra and co.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:44:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: Pu je tak iiiiiiiiiiii. Priznaj, slikico si iskala - pridna. Priznam. Ti si tudi Pu fenica? Ja, te pa bogega Nika s tem mučim, ma na vsakem drugem puloverju Tiggra and co. No pa sma že dve. Jaz imam tudi senčnike v avtu od Pu-ja, pa plišastega ima iz C&A pa se kr rad carta z njim, sploh ko gre spat ali je pa bolan.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:44:24
|
|
|
|
majakla
|
Pa ki ste zaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:45:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ki ste zaj? Tuuuuuuuuuuuuuu.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:50:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: obvladaš, bi te prosila za recept. Recept od česa?? Ja kruha, ne. Vsak dan mi lušte delaš, zaj pa kao ne veš. Ampak en čisto izi recept, pa ful dober kruh, pa črni po možnosti, da ga bom brez obžalovanja jedla. Preden me okronaš za kraljico kruha,samo to: Greš v trgovino(jaz grem ponavadi Hofer) in kupiš eno vrečko,na njej pa piše,recimo isto kot na tej moji danes Mešanica za pripravo sončničnega kruha z dodatkom folne kisline Lahko se držiš strogo navodila za pripravo,lahko pa mešaš to mešanico z navadno belo moko(če kupiš kako moko za rženi ali polnozrnati ali kmečki kruh,ti pride kljub dodani beli moki še vedno precej temen) in pač dodaš še malo kvasa in soli. Uspeh zagotovljen-odkar uporabljam to mešanico moke,mi pekovski izdelki obvezno uspejo. Pri meni se trenutno peče ta sončnični kruh,dodala sem pa še malo ržene moke,ker mi je bele sfalilo...bomo videli,kaj se bo izcimilo iz tega...z margarino namazan bo verjetno užiten
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:50:59
|
|
|
|
majakla
|
Ej Ly, glej to (pa to še ni vse):
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:52:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ki ste zaj? Tuuuuuuuuuuuuuu. Aja ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:53:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Ly, glej to (pa to še ni vse): Lepa sobica... Pa lep avatar,da ne pozabim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:54:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Preden me okronaš za kraljico kruha,samo to: Greš v trgovino(jaz grem ponavadi Hofer) in kupiš eno vrečko,na njej pa piše,recimo isto kot na tej moji danes Mešanica za pripravo sončničnega kruha z dodatkom folne kisline Lahko se držiš strogo navodila za pripravo,lahko pa mešaš to mešanico z navadno belo moko(če kupiš kako moko za rženi ali polnozrnati ali kmečki kruh,ti pride kljub dodani beli moki še vedno precej temen) in pač dodaš še malo kvasa in soli. Uspeh zagotovljen-odkar uporabljam to mešanico moke,mi pekovski izdelki obvezno uspejo. Pri meni se trenutno peče ta sončnični kruh,dodala sem pa še malo ržene moke,ker mi je bele sfalilo...bomo videli,kaj se bo izcimilo iz tega...z margarino namazan bo verjetno užiten Dankeš_n. Kraljica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:54:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Ly, glej to (pa to še ni vse): Kaj to je njegova sobica.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:55:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: Pu je tak iiiiiiiiiiii. Priznaj, slikico si iskala - pridna. Priznam. Ti si tudi Pu fenica? Ja, te pa bogega Nika s tem mučim, ma na vsakem drugem puloverju Tiggra and co. No pa sma že dve. Jaz imam tudi senčnike v avtu od Pu-ja, pa plišastega ima iz C&A pa se kr rad carta z njim, sploh ko gre spat ali je pa bolan. Mi smo pa Hello Kity-po novem Se stanovanje počasi spreminja v Mačji kotiček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:56:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Ly, glej to (pa to še ni vse): Kaj to je njegova sobica. Ne, moja. Saj ne, njegova je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:58:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mi smo pa Hello Kity-po novem Se stanovanje počasi spreminja v Mačji kotiček Če bi imeli pupo, bi mi tudi bli muca rozika.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:58:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: Pu je tak iiiiiiiiiiii. Priznaj, slikico si iskala - pridna. Priznam. Ti si tudi Pu fenica? Ja, te pa bogega Nika s tem mučim, ma na vsakem drugem puloverju Tiggra and co. No pa sma že dve. Jaz imam tudi senčnike v avtu od Pu-ja, pa plišastega ima iz C&A pa se kr rad carta z njim, sploh ko gre spat ali je pa bolan. Mi smo pa Hello Kity-po novem Se stanovanje počasi spreminja v Mačji kotiček Mi smo še tak mali da še mama lahko pu-ja forsira. Ko bo večji bo itak po njegovem.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 22:59:01
|
|
|
|
majakla
|
Sami hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:00:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla njegova je. Epa je.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:00:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mi smo pa Hello Kity-po novem Se stanovanje počasi spreminja v Mačji kotiček Mi smo še tak mali da še mama lahko pu-ja forsira. Ko bo večji bo itak po njegovem. Ja, te pa bo kaki Spajki, pa Leo, pa BenTen, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:01:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla njegova je. Epa je. Le rahlo Pu-jasta. Čuj, si na FB??? Če ni skrivnost.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:02:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mi smo pa Hello Kity-po novem Se stanovanje počasi spreminja v Mačji kotiček Mi smo še tak mali da še mama lahko pu-ja forsira. Ko bo večji bo itak po njegovem. Ja, te pa bo kaki Spajki, pa Leo, pa BenTen, ... Mama bo pa za Pu-jem.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:03:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mi smo pa Hello Kity-po novem Se stanovanje počasi spreminja v Mačji kotiček Mi smo še tak mali da še mama lahko pu-ja forsira. Ko bo večji bo itak po njegovem. Ja, te pa bo kaki Spajki, pa Leo, pa BenTen, ... Pa ne na Bakugana pozabit pa na večne Yo-Gi-Oh karte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:03:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla njegova je. Epa je. Le rahlo Pu-jasta. Čuj, si na FB??? Če ni skrivnost. Ne.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?