Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:39:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aleluja, pol pa mi zmagamo. Za 3 osebe, 50m2 plačamo samo obratovalnih stoškov 92€, od tega še 70e vode in gretja + 20€ rezervni sklad, elektrika 38€ Tasa....nisi ti rekla...da si kao sama ti prijavljena oz z Lijo? ja, saj sem, samo ko smo prišli iz P. domov je priletela baba k nam, da je treba Lijo prijavit in da moramo plačevat za 3. osebe stroške
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:39:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka, saj ko si na borzi imaš baje vrtec zastojn?! ja...ampak spet odvisno od dohodkov partnerja ...oz moža
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:40:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka, saj ko si na borzi imaš baje vrtec zastojn?! ja...ampak spet odvisno od dohodkov partnerja ...oz moža ja, ja sam zato sem rekla, da naj da ponovno vlogo noter
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:40:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aleluja, pol pa mi zmagamo. Za 3 osebe, 50m2 plačamo samo obratovalnih stoškov 92€, od tega še 70e vode in gretja + 20€ rezervni sklad, elektrika 38€ Tasa....nisi ti rekla...da si kao sama ti prijavljena oz z Lijo? ja, saj sem, samo ko smo prišli iz P. domov je priletela baba k nam, da je treba Lijo prijavit in da moramo plačevat za 3. osebe stroške ne za tvojega sem misla, ko si enkrat rekla da si kao samoh....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:41:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka, saj ko si na borzi imaš baje vrtec zastojn?! ja...ampak spet odvisno od dohodkov partnerja ...oz moža ja, ja sam zato sem rekla, da naj da ponovno vlogo noter to obvezno ja...takoj spremembo javit, bo naslednji mesec nova odločba
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:41:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka, saj ko si na borzi imaš baje vrtec zastojn?! Drugače pa daj noter naknadno, da se vam je zmanjšal dohodek in je to to. Kdaj pa bi se naj dobila nova pogodba za vrtec? Pri meni so rabli dober mesec. Zato pa sem dobla za plačat za 2 meseca skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:42:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami jaz sem v 2 plačilnem razredu in sma z L sama. Pa sem ravno zadnjič dobla položnico za 2 mesca vkup. Pa mi gre 140€. Tak da bomo spet celi mesec gagali. Pa še veseli december je. ly...a si ti prijavljena v službi...a ne dobivaš več socialne?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa res grem...M je zapala....grem se z informatiko družit..... se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:43:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne za tvojega sem misla, ko si enkrat rekla da si kao samoh.... Tomaž ni tu prijavljen, on je še vedno doma pr starših. On je tukaj samo lastnik na listu, drugače pa je lastnik NLB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:44:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami jaz sem v 2 plačilnem razredu in sma z L sama. Pa sem ravno zadnjič dobla položnico za 2 mesca vkup. Pa mi gre 140€. Tak da bomo spet celi mesec gagali. Pa še veseli december je. ly...a si ti prijavljena v službi...a ne dobivaš več socialne? Ja prijavljena sem. saj če si prijavljen ne dobivaš več socialne. Moreš v roku 8 dneh javit spremembo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:45:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri meni so rabli dober mesec. Zato pa sem dobla za plačat za 2 meseca skupaj. mah, tisto sem jaz dobila v roku enega tedna, ko so me dali v višji razred, Zdaj me zanima, ker s 1.1.2011 bi se naj spet rugače plačevalo, če smo mogli do 15.11 dat vlogo za znižanje dol.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:46:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aleluja, pol pa mi zmagamo. Za 3 osebe, 50m2 plačamo samo obratovalnih stoškov 92€, od tega še 70e vode in gretja + 20€ rezervni sklad, elektrika 38€ Tasa....nisi ti rekla...da si kao sama ti prijavljena oz z Lijo? ja, saj sem, samo ko smo prišli iz P. domov je priletela baba k nam, da je treba Lijo prijavit in da moramo plačevat za 3. osebe stroške ne za tvojega sem misla, ko si enkrat rekla da si kao samoh.... Ker pa živijo vsi tam se obratovalni delijo na 3 oz jih obračunajo za 3.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:48:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri meni so rabli dober mesec. Zato pa sem dobla za plačat za 2 meseca skupaj. mah, tisto sem jaz dobila v roku enega tedna, ko so me dali v višji razred, Zdaj me zanima, ker s 1.1.2011 bi se naj spet rugače plačevalo, če smo mogli do 15.11 dat vlogo za znižanje dol. Odločbe še jaz nisem dobila sam pri meni ostane enako. Pri elevitki bi se pa spremenilo sam bii morala spremembo javit.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:52:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja... imam eno vprašanje... tiste ki ste zaposlene... uveljavljate olajšavo za VDČ (vzdrževane družinske člane) med letom, ali ne ? jaz sploh ne vem kaj to pomeni. Daj me malo spomni o čem se to gre? Kaj to je to ko gre na DURS? ja za dohodnino 2010 ... olajšava... če pri plači ne upoštevajo olajšave za VDČ...jo moreš dat sam do konca januarja 2011 (še ni obrazec objavljen)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:54:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka, saj ko si na borzi imaš baje vrtec zastojn?! Drugače pa daj noter naknadno, da se vam je zmanjšal dohodek in je to to. Kdaj pa bi se naj dobila nova pogodba za vrtec? ki si to čula???? jaz sem ga pa danes šla izpisat ????????????? PIZOMATERNO
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:54:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker pa živijo vsi tam se obratovalni delijo na 3 oz jih obračunajo za 3. točno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:55:08
|
|
|
|
katy83
|
grrrrrrrrrrrrrr 1x po dolgem času ne kopiram posta, pa mi napiše vi ar sori ne da se mi spet dolgega posta pisat, na kratko pa ne znam aja, pa dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:55:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ki si to čula???? jaz sem ga pa danes šla izpisat ????????????? PIZOMATERNO izpisala si ga? Kaj bo dedi dalje pazo. No, zdaj ko boš doma verjamem da ti, drugače a dedi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:56:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja za dohodnino 2010 ... olajšava... če pri plači ne upoštevajo olajšave za VDČ...jo moreš dat sam do konca januarja 2011 (še ni obrazec objavljen) Tomaž ma Lijo ja, pa mu kar pr plači upoštevajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:57:42
|
|
|
|
elevitka
|
KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 11:59:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI! meni je takrat ko sem za lansko leto nesla na upravo vrtca rekla: če boste na borzi prinesite potrdilo, da ga boste imeli zastojn. Tak da... ne vem. Je pa res, da midve z L. sva sami, medtem ko imate vi skupaj še en dohodek (Denis)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:00:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ki si to čula???? jaz sem ga pa danes šla izpisat ????????????? PIZOMATERNO izpisala si ga? Kaj bo dedi dalje pazo. No, zdaj ko boš doma verjamem da ti, drugače a dedi? ja kaj pa čem druga...105 € mi je too much vstran metat ... tud 50 bi mi blo preveč... če sem jaz doam... če pa bi ga lih tak dala v vrtec bi skoz bil bolan, plačevat pa bi glih tak mogla.... zato se mi je zdelo to najbolj smiselno ker nem denarja vstran metala--no če bi bil vrtec za brezposelne zastonj... bi to bila še bolj ugodna varijanta-KER BI IMELI MESTO REZERVIRANO... tak sem pa v riti
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:01:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI! meni je takrat ko sem za lansko leto nesla na upravo vrtca rekla: če boste na borzi prinesite potrdilo, da ga boste imeli zastojn. Tak da... ne vem. Je pa res, da midve z L. sva sami, medtem ko imate vi skupaj še en dohodek (Denis) aja zatoooooooooooooooooooooo verjetno....ker smo se tud na upravi vrtca pogovarjali o vseh možnih varijantah da nebi bilo takih stroškov in da bi ohranili mesto in ni blo nobene varijante
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:02:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI! meni je takrat ko sem za lansko leto nesla na upravo vrtca rekla: če boste na borzi prinesite potrdilo, da ga boste imeli zastojn. Tak da... ne vem. Je pa res, da midve z L. sva sami, medtem ko imate vi skupaj še en dohodek (Denis) Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:04:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja za dohodnino 2010 ... olajšava... če pri plači ne upoštevajo olajšave za VDČ...jo moreš dat sam do konca januarja 2011 (še ni obrazec objavljen) Tomaž ma Lijo ja, pa mu kar pr plači upoštevajo. TOREJ NE RABIŠ DAT NIČ... JAZ tAIA NIMAM ... ZATO ČEZ LETO DOBIM MANJŠO PLAČO (KER MI NE UPOŠTEVAJO OLAJŠAVE) DAM JO JANUARJA NASLEDNJE LETO IN DOBIM ZA CELO LETO VRNJENO OLAJŠAVO - ENKRATNI ZNESEK (SE MI JE NEKAKBOLJ SMISELNO ZDELO... VSAK MESEC PAČ 1/12 dobim manj ...zato pa dobim vseh teh 12 delov naenkrat skupaj-se pa mi pol bolj pozna) jaz se opravičujem za velike črke-sem v naletu in mi ni za popravljat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?