Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:22:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan??? Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekaj da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja. Ni bil pvič na šihtu, ni mel slabega dne (ampak se vedno tak obnaša).. Ja, to pa je res.. Na to pa niti ljudje ne pomislimo, ker se vsi preveč (velikokrat) egoistično obnašamo samo če pa realno pogledaš - če bi imel taki primer, ziher ne bi bil v službi.. Dobro si napisala Smo imeli enega poštarja,ko je kar v stanovanje not prileto,če ni bilo zaklenjeno ...ja,vse sorte ljudje so na svetu,ampak če imaš oprevka s strankami,pa moraš vedet,kaj si lahko pri komu privoščiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:24:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry elevitka žal mi je zaradi službe. botrca za Jana. Upam da bo zdaj vse ok z njim. Zdaj se pogovarjajo o izobrazbi. Damjan piše na tablo. Pa po ljubljansko malo vleče. Se je naučil dialekta posebej za bb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:26:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem počasi se za v šolo pripravit...držte pestke, da mi rata test uspešno opravit Seveda ti bo...držim pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:29:02
|
|
|
|
sami0804
|
Tak,zdaj pa grem,ker sama s sabo se lahko tudi brez rr pogovarjam Gremo jest kosilo in potem via...ne vem še točno kam,nekam smučarske hlače kupit Dijo,se tipkamo potem
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 3.12.2010 14:32:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 15:13:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ katy : ne glede na to ali ima prodajalec slab dan si stranka zasluži osnovno spoštovanje - VIKANJE ti dam prav saj pravim, da ne poznam situacije. Meni je včasih prav fajn, če me kdo tika. Je pa razlika, če te tika, ker si kao manj vreden al pa je ono prijazen, pa te tika, pa se še kaj zafrkava. je pa tudi odvisno kakšen dan imam jaz. Včasih me full moti, če me tikajo, včasih pa mi je smešno, ko me vikajo. Ja, saj to, da sem čudna itak že vse vemo, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 15:14:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tak zdaj pa rabim SARAYO (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve) in sicer: nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorry ), zdaj pa me zanima: kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe) Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?) kati..odvisno kaj delaš....če želiš mišice oz delaš na mišični masi....delaš na napravah, hard če hujšaš greš za pol ure laufat in izy vaje, da se razgibaš.se kar lepo da shujšat, samo da znaš sebi prilagodit vadbo Jaz nisem za aerobiko, pa za družabne vadbe, ker raje sama delam, koliko, kaj meni paše ma ne, jaz bi tak malo kolo, malo steper, malo laufanje, pa kake trebušnjake, pa malo kaj za roke...bolj na izy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 15:16:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tak zdaj pa rabim SARAYO (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve) in sicer: nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorry ), zdaj pa me zanima: kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe) Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?) špeh se ti bo v mišice izoblikoval - načeloma se s fitnesom ne hujša no, vsekakor mišice izgledajo boljše kot špeh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 15:31:53
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 in vse ostale za neprespano noč . Elevitka drži se in pošiljaj prošnje mogoče se ti v kratkem sreča nasmehne... . Simobil: Lenči, ti kar pojdi na simobil je boljši od mobitela in cenejši. Pa pojdi v katero drugo poslovalnico saj jih je dosti. Na ljubljanski, v mestu pri SERŠ-u, pa mislim da je v Citiju tudi, pa na glavnem trgu. To je moje mnenje, ker sem že bila na mobitelu zdaj sem pa na simobilu . BB in Damjan Murko.... in ...
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.12.2010 15:33:40 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 15:34:38
|
|
|
|
botrca
|
Kak me vse boli, prej sem čistila 2h sneg, pa prala, pospravljala, kuhala, se tuširala in lase navijala...ni da ni...zdaj pa grem malega zbudit pa pičiva v mesto po opravkih.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 16:10:10
|
|
|
|
rina22
|
mene tudi tak vse boli sva koooooomaj prišli do trgovine, roke pa križ me tak bolijo pa kaj je s temi pločniki?! katastrofa od katastrofe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 16:11:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca BB in Damjan Murko.... in ... joj ne mi s tem murkom ker mi res slabo rata, ko ga kdo že omeni, če pa ga vidim, pa tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 16:15:14
|
|
|
|
koala
|
Samo da dam znak življenja od sebe, imam bolančka doma, A je bruhal in driskalin si je komaj včeraj opomogel smo pa vsi doma obležali. Bom v ponedeljek za nazaj prebrala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 16:15:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca BB in Damjan Murko.... in ... joj ne mi s tem murkom ker mi res slabo rata, ko ga kdo že omeni, če pa ga vidim, pa tak kolikor sem brala, je že zunaj, pa baje se je dobro izkazal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 16:16:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Samo da dam znak življenja od sebe, imam bolančka doma, A je bruhal in driskalin si je komaj včeraj opomogel smo pa vsi doma obležali. Bom v ponedeljek za nazaj prebrala. smo te že pogrešale veliko pikapok za A.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 16:18:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca BB in Damjan Murko.... in ... joj ne mi s tem murkom ker mi res slabo rata, ko ga kdo že omeni, če pa ga vidim, pa tak kolikor sem brala, je že zunaj, pa baje se je dobro izkazal o, hvala bogu, končno dobra novica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 16:18:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala Samo da dam znak življenja od sebe, imam bolančka doma, A je bruhal in driskalin si je komaj včeraj opomogel smo pa vsi doma obležali. Bom v ponedeljek za nazaj prebrala. smo te že pogrešale veliko pikapok za A. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 18:23:05
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Samo da dam znak življenja od sebe, imam bolančka doma, A je bruhal in driskalin si je komaj včeraj opomogel smo pa vsi doma obležali. Bom v ponedeljek za nazaj prebrala. za vse vas,da boste cimprej zdravi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 19:58:29
|
|
|
|
katy83
|
nobene ni vsaj kaka ilegalka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 21:03:12
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 21:05:22
|
|
|
|
ly117
|
Kaj še dela ker tak počasi RR ali samo meni?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 21:09:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj še dela ker tak počasi RR ali samo meni? Samo tebi. DOBER ČEVER
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 21:17:59
|
|
|
|
majakla
|
Ni nobene, te pa grem delat r. kroglice, če bom znala vago naštimat, ker jaz sem bolj za 3 žlice tega, 1 jog. lonček onega, 1 pecilni, 2 jajci, ... Držite pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 21:21:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala Samo da dam znak življenja od sebe, imam bolančka doma, A je bruhal in driskalin si je komaj včeraj opomogel smo pa vsi doma obležali. Bom v ponedeljek za nazaj prebrala. smo te že pogrešale veliko pikapok za A. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 21:23:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.velikan.net/recepti-za-likerje/ Ce bo katera delala likerje za bozicka,je zdaj pravi cas Hvala,tortica -zelo uporabna zadeva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?