|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
3.12.2010 14:22:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan???  Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. user posted image

Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekajuser posted image da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja. user posted image

Ni bil pvič na šihtu, ni mel slabega dne (ampak se vedno tak obnaša)..

Ja, to pa je res.. Na to pa niti ljudje ne pomislimo, ker se vsi preveč (velikokrat) egoistično obnašamo user posted image samo če pa realno pogledaš - če bi imel taki primer, ziher ne bi bil v službi..

Dobro si napisalauser posted image
Smo imeli enega poštarja,ko je kar v stanovanje not prileto,če ni bilo zaklenjenouser posted image ...ja,vse sorte ljudje so na svetu,ampak če imaš oprevka s strankami,pa moraš vedet,kaj si lahko pri komu privoščišuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.12.2010 14:24:33   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

elevitka user posted image user posted image user posted image žal mi je zaradi službe.
botrca user posted image user posted image user posted image za Jana. Upam da bo zdaj vse ok z njim.
Zdaj se pogovarjajo o izobrazbi. Damjan piše na tablo. Pa po ljubljansko malo vleče.user posted image

Se je naučil dialekta posebej za bb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.12.2010 14:26:36   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem počasi se za v šolo pripravit...držte pestke, da mi rata test uspešno opravituser posted image

Seveda ti bo...držim pesti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.12.2010 14:29:02   
sami0804
Tak,zdaj pa grem,ker sama s sabo se lahko tudi brez rr pogovarjamuser posted image

Gremo jest kosilo in potem via...ne vem še točno kam,nekam smučarske hlače kupituser posted image

Dijo,se tipkamo potemuser posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 3.12.2010 14:32:22 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.12.2010 15:13:06   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

katy : ne glede na to ali ima prodajalec slab dan si stranka zasluži osnovno spoštovanje - VIKANJE

ti dam pravuser posted image   saj pravim, da ne poznam situacije.
Meni je včasih prav fajn, če me kdo tika. Je pa razlika, če te tika, ker si kao manj vredenuser posted image al pa je ono prijazen, pa te tika, pa se še kaj zafrkava. user posted image
je pa tudi odvisno kakšen dan imam jaz. Včasih me full moti, če me tikajo, včasih pa mi je smešno, ko me vikajo. user posted image   Ja, saj to, da sem čudna itak že vse vemo, ne? user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 755
3.12.2010 15:14:38   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak zdaj pa rabim SARAYOuser posted image   (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve)

in sicer:
nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorryuser posted image ), zdaj pa me zanima:
kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe)
Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?)

kati..odvisno kaj delaš....če želiš mišice oz delaš na mišični masi....delaš na napravah, harduser posted image
če hujšaš greš za pol ure laufat in izy vaje, da se razgibaš.se kar lepo da shujšat, samo da znaš sebi prilagodit vadbouser posted image
Jaz nisem za aerobiko, pa za družabne vadbe, ker raje sama delam, koliko, kaj meni pašeuser posted image

ma ne, jaz bi tak malo kolo, malo steper, malo laufanje, pa kake trebušnjake, pa malo kaj za roke...bolj na izyuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.12.2010 15:16:42   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

tak zdaj pa rabim SARAYOuser posted image   (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve)

in sicer:
nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorryuser posted image ), zdaj pa me zanima:
kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe)
Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?)

špeh se ti bo v mišice izoblikoval - načeloma se s fitnesom ne hujša user posted image

no, vsekakor mišice izgledajo boljše kot špehuser posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.12.2010 15:31:53   
botrca
Sami0804 in vse ostale za neprespano noč user posted image user posted image user posted image .

Elevitka drži se in pošiljaj prošnje mogoče se ti v kratkem sreča nasmehne...user posted image user posted image user posted image .

Simobil: Lenči, ti kar pojdi na simobil je boljši od mobitela in cenejši. Pa pojdi v katero drugo poslovalnico saj jih je dosti. Na ljubljanski, v mestu pri SERŠ-u, pa mislim da je v Citiju tudi, pa na glavnem trgu. To je moje mnenje, ker sem že bila na mobitelu zdaj sem pa na simobilu user posted image .

BB in Damjan Murko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 3.12.2010 15:33:40 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 758
3.12.2010 15:34:38   
botrca
Kak me vse boli, prej sem čistila 2h sneg, pa prala, pospravljala, kuhala, se tuširala in lase navijala...ni da ni...zdaj pa grem malega zbudit pa pičiva v mesto po opravkih.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.12.2010 16:10:10   
rina22
mene tudi tak vse boli user posted image sva koooooomaj prišli do trgovine, roke pa križ me tak bolijo user posted image pa kaj je s temi pločniki?! katastrofa od katastrofeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 760
3.12.2010 16:11:02   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

BB in Damjan Murko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

joj ne mi s tem murkom user posted image user posted image user posted image ker mi res slabo rata, ko ga kdo že omeni, če pa ga vidim, pa tak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 761
3.12.2010 16:15:14   
koala
Samo da dam znak življenja od sebe, imam bolančka doma, A je bruhal in driskalin si je komaj včeraj opomogel smo pa vsi doma obležali. Bom v ponedeljek za nazaj prebrala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.12.2010 16:15:21   
katy83

joj ne mi s tem murkom user posted image user posted image user posted image ker mi res slabo rata, ko ga kdo že omeni, če pa ga vidim, pa tak user posted image user posted image user posted image

kolikor sem brala, je že zunaj, pa baje se je dobro izkazaluser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.12.2010 16:16:25   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Samo da dam znak življenja od sebe, imam bolančka doma, A je bruhal in driskalin si je komaj včeraj opomogel smo pa vsi doma obležali. Bom v ponedeljek za nazaj prebrala.

smo te že pogrešaleuser posted image

veliko pikapok za A. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.12.2010 16:18:36   
rina22

kolikor sem brala, je že zunaj, pa baje se je dobro izkazaluser posted image user posted image

o, hvala bogu, končno dobra novica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.12.2010 16:18:47   
rina22

podpis user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.12.2010 18:23:05   
Sacherca

user posted image user posted image user posted image za vse vas,da boste cimprej zdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.12.2010 19:58:29   
katy83
nobene niuser posted image

vsaj kaka ilegalka? user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.12.2010 20:56:28   
Sacherca
http://www.velikan.net/recepti-za-likerje/

Ce bo katera delala likerje za bozicka,je zdaj pravi cas user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.12.2010 21:03:12   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.12.2010 21:05:22   
ly117
Kaj še dela ker tak počasi RR ali samo meni?

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.12.2010 21:09:18   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kaj še dela ker tak počasi RR ali samo meni?

Samo tebi. user posted image

DOBER ČEVER

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.12.2010 21:17:59   
majakla
Ni nobene, te pa grem delat r. kroglice,
če bom znala vago naštimat, ker jaz sem
bolj za 3 žlice tega, 1 jog. lonček onega,
1 pecilni, 2 jajci, ... user posted image

Držite pesti. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.12.2010 21:21:55   
sami0804

Podpis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.12.2010 21:23:12   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

http://www.velikan.net/recepti-za-likerje/

Ce bo katera delala likerje za bozicka,je zdaj pravi cas user posted image

Hvala,torticauser posted image -zelo uporabna zadevauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?