Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:18:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni hihihi kaj pa s telefoni? dobra si, da te stvari opaziš Jaz namreč izvajam hitro branje (ker sem asica pa ga znam ), pa ponavadi teh stvari ne opazim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:19:10
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni hihihi kaj pa s telefoni? dobra si, da te stvari opaziš Jaz namreč izvajam hitro branje (ker sem asica pa ga znam ), pa ponavadi teh stvari ne opazim. jaz sem kar v tem klubu s Katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:19:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, nobena te ne ignorira. Vem ja, mi je cuker pado pa sem imela prebliske. aja, ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:20:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan??? Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekaj da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja. Ni bil pvič na šihtu, ni mel slabega dne (ampak se vedno tak obnaša).. Ja, to pa je res.. Na to pa niti ljudje ne pomislimo, ker se vsi preveč (velikokrat) egoistično obnašamo samo če pa realno pogledaš - če bi imel taki primer, ziher ne bi bil v službi..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:22:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan??? Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekaj da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja. Ni bil pvič na šihtu, ni mel slabega dne (ampak se vedno tak obnaša).. Ja, to pa je res.. Na to pa niti ljudje ne pomislimo, ker se vsi preveč (velikokrat) egoistično obnašamo samo če pa realno pogledaš - če bi imel taki primer, ziher ne bi bil v službi.. z vsem se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:25:40
|
|
|
|
katy83
|
tak zdaj pa rabim SARAYO (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve) in sicer: nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorry ), zdaj pa me zanima: kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe) Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:25:43
|
|
|
|
ly117
|
Vas zapuščam. Grem položnice plačat po po žabo malo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:26:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vas zapuščam. Grem položnice plačat po po žabo malo. oki doki čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:39:15
|
|
|
|
elevitka
|
Lenca... ti si pravila da ti še ni it za delat ne (dokler ti poteče porodniška do februarja) te menjam ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 13:41:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tak zdaj pa rabim SARAYO (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve) in sicer: nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorry ), zdaj pa me zanima: kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe) Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?) škoda drugače pa, nič hudega, ti samo izberi tisto vadbo, katera tebi najbolj ustreza na vprašanje o fitnesu pa na žalost ne poznam odgovora
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:00:30
|
|
|
|
Blueberry
|
Evo, Damjanček je že vseljen. Govori da je po policu slaščičar in kak so od njega pričakovali da bo vse dobro naredil. Pa druge full z zanimanjem posluša in prikimava. Je pa zelo elegantno oblečen. Črne hlače in srajca, bela kravata, pas in čevlji. Gena ga vika..
< Sporočilo je popravil Blueberry -- 3.12.2010 14:01:00 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:01:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Kaj se vse dogaja danes!! drži se!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:03:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Maks bravo. Podpis!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:04:54
|
|
|
|
Blueberry
|
elevitka žal mi je zaradi službe. botrca za Jana. Upam da bo zdaj vse ok z njim. Zdaj se pogovarjajo o izobrazbi. Damjan piše na tablo. Pa po ljubljansko malo vleče.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:07:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Sami: Tisto maso za r. kroglice, je kaj narobe, če ga mešam v plastični posodi in kar tako dam pol v hladilnik ? ? ? Ne vem,kaj bi blo narobe? Jz vedno tak delam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:10:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Sami: Tisto maso za r. kroglice, je kaj narobe, če ga mešam v plastični posodi in kar tako dam pol v hladilnik ? ? ? Pomoje ne bo cist nic narobe aja pac namest Sami malo sodelujem Ti kar,tortica,saj jaz tudi tvoje odgovore limam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:10:26
|
|
|
|
Lenči_
|
katy : ne glede na to ali ima prodajalec slab dan si stranka zasluži osnovno spoštovanje - VIKANJE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:11:57
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tak zdaj pa rabim SARAYO (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve) in sicer: nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorry ), zdaj pa me zanima: kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe) Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?) špeh se ti bo v mišice izoblikoval - načeloma se s fitnesom ne hujša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:13:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Midve z Rino bova Sacherco - pa da se ne bo kdo v to pikno!!! Jaz se bom!!! Jaz bi tudi Sacherco !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:14:20
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Lenca... ti si pravila da ti še ni it za delat ne (dokler ti poteče porodniška do februarja) te menjam ? čisto te razumem! Niso me še klicali, tak da se zdaj skrivam in sem lepo tiho kot rit in molim na najboljše! Tak da ne morem niti vprašat, če bi me lahko zamenjala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:15:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni hihihi kaj pa s telefoni? eh....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:19:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tak zdaj pa rabim SARAYO (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve) in sicer: nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorry ), zdaj pa me zanima: kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe) Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?) kati..odvisno kaj delaš....če želiš mišice oz delaš na mišični masi....delaš na napravah, hard če hujšaš greš za pol ure laufat in izy vaje, da se razgibaš.se kar lepo da shujšat, samo da znaš sebi prilagodit vadbo Jaz nisem za aerobiko, pa za družabne vadbe, ker raje sama delam, koliko, kaj meni paše
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:19:29
|
|
|
|
sami0804
|
Bambi14,pa ki te hodiš ti? Nič več te ni na Mariborčankah Kak so otročeki?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:20:14
|
|
|
|
arabela*
|
aja...kati...imaš pa tudi skupinske vadbe na fitnesu, kjer te po mojem sterjajo do amena.. Ti povem sva zadnič eno bejbo z mojim opazovala..je eno uro bila na traku in laufala....brez odmora
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 14:21:03
|
|
|
|
arabela*
|
grem počasi se za v šolo pripravit...držte pestke, da mi rata test uspešno opravit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?