Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:00:59
|
|
|
|
sami0804
|
No,in katera bo odprla 17.del mariborčank? Imam občutek,da ga bomo še letos rabile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:02:36
|
|
|
|
Sacherca
|
Ko prihaja h koncu je najslajse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:02:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ne govori Sami,ko sem malemu omenila,da bi mu dala alkohol gor je rekel,da to je za pijane 3,5letni otrok - nimam pojma od kod to znanost pobral a vidiš kake brihtne male bučke mamo Res je. Od kod jim vse to? Otroci so kot "šaum wau", vse vsrkajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:02:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Pri nas med letom tudi ne...Sem pa zadnjic kupila Teranov liker,caka na pravo priloznost pa domace borovnicke sva dobila za darilo pa prekmursko travarico imam - to pa baje uporabljajo kot zdravilo,samo meni smrdi ko sto hudicev Pri nas pa alkohola,da se vun ne vidimo-pijemo ga pa kot zdravilo-po kapljicah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:03:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,in katera bo odprla 17.del mariborčank? Imam občutek,da ga bomo še letos rabile Jaz ne - ne znam. Daj ti, al pa ti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:04:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ne govori Sami,ko sem malemu omenila,da bi mu dala alkohol gor je rekel,da to je za pijane 3,5letni otrok - nimam pojma od kod to znanost pobral a vidiš kake brihtne male bučke mamo Res je. Od kod jim vse to? Otroci so kot "šaum wau", vse vsrkajo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:04:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Pri nas med letom tudi ne...Sem pa zadnjic kupila Teranov liker,caka na pravo priloznost pa domace borovnicke sva dobila za darilo pa prekmursko travarico imam - to pa baje uporabljajo kot zdravilo,samo meni smrdi ko sto hudicev Pri nas pa alkohola,da se vun ne vidimo-pijemo ga pa kot zdravilo-po kapljicah Mmh ... in potem svizec ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:04:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,in katera bo odprla 17.del mariborčank? Imam občutek,da ga bomo še letos rabile Jaz ne - ne znam. Daj ti, al pa ti. Bom jaz. Ne pa nebom. Je že to naredila tortica.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 29.12.2010 23:05:55 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:05:31
|
|
|
|
Sacherca
|
Sem ze svignila mimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:09:19
|
|
|
|
sami0804
|
Da še jaz malo pohvalim našo malo brihtno bučo... Včeraj smo se kopali v Mali Nedelji-uživali full In je naš mulc skočil v oni bolj globoki bazen brez rokavčkov in plaval!! Sicer je vmes koj nekaj vode spil,samo vztrajen pa je ko sam vrag-po kom le-po meni že ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:11:45
|
|
|
|
Sacherca
|
Bravo M, samo on ni vec mulc,je ze ja velik fant Nas je tudi letos nekaj na morju sprobaval,ko je imel dovolj popite vode ap je prisel po rokavcke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?