Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:38:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca to je moj bil včeraj ...pa ne povem po kolkem času skrivnost eh pri nas ni panike vidva se pogosto družita
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:39:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da jih dost ne bo z bi se dobile v EP. Ker se mi zdi da bomo itak samo jaz, Saraya in matcar. pa koalo si pozabla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:40:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da jih dost ne bo z bi se dobile v EP. Ker se mi zdi da bomo itak samo jaz, Saraya in matcar. torej če bo katera z avtom...me lahko pobere....no če želi seveda Ni problema.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:41:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da jih dost ne bo z bi se dobile v EP. Ker se mi zdi da bomo itak samo jaz, Saraya in matcar. pa koalo si pozabla Ups, sory koala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:41:40
|
|
|
|
ly117
|
Katy nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:45:55
|
|
|
|
majakla
|
Oj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:46:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:47:40
|
|
|
|
Sacherca
|
Ce povzamem kar sem za nazaj prebrala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:49:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ce povzamem kar sem za nazaj prebrala Prav v takem vrstnem redu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:49:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj! Oj nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:50:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ce povzamem kar sem za nazaj prebrala Bo nekaj takega.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:51:11
|
|
|
|
Sacherca
|
Aja pa herpes smo uspesno zajezili..Ze suho vse....Mi je pa mali pustil,da sem mu z vatiko namoceno v alkohol - lekarniski,da ne bo kake pomote ,no s to namoceno vato gor na herpes dala,pol vato dol in je mami pihala,da ni peklo,potem pa namazala s justovo tea tree kremo....Zdaj pa se samo s to kremo mazem,ker ze ima suho
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:53:14
|
|
|
|
botrca
|
Sacherca zmagala si s svojimi komentarji... .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:53:41
|
|
|
|
Sacherca
|
Moj je sel zadovoljen ze spat,jutri dela cel dan,jaz pa malo prisla se sem 31.ga je k sreci dobil dopust,tako,da bomo grickali tatarca,toast podmazan z ramo pa malo nazdravljali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:53:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj! ja pa ki mi hodiš ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:54:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa herpes smo uspesno zajezili..Ze suho vse....Mi je pa mali pustil,da sem mu z vatiko namoceno v alkohol - lekarniski,da ne bo kake pomote ,no s to namoceno vato gor na herpes dala,pol vato dol in je mami pihala,da ni peklo,potem pa namazala s justovo tea tree kremo....Zdaj pa se samo s to kremo mazem,ker ze ima suho Bravo mami.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:54:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa herpes smo uspesno zajezili..Ze suho vse....Mi je pa mali pustil,da sem mu z vatiko namoceno v alkohol - lekarniski,da ne bo kake pomote ,no s to namoceno vato gor na herpes dalaDD,pol vato dol in je mami pihala,da ni peklo,potem pa namazala s justovo tea tree kremo....Zdaj pa se samo s to kremo mazem,ker ze ima suho da ne bo katera že držala slušalke v roki s vtipkano št od CSD-ja hec...drugače pa T.-pogumen škrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:55:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj! ja pa ki mi hodiš ? IZOGIBA se nas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:56:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Ne govori Sami,ko sem malemu omenila,da bi mu dala alkohol gor je rekel,da to je za pijane 3,5letni otrok - nimam pojma od kod to znanost pobral
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:57:56
|
|
|
|
majakla
|
Silvester ... dobre ste!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:58:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa herpes smo uspesno zajezili..Ze suho vse....Mi je pa mali pustil,da sem mu z vatiko namoceno v alkohol - lekarniski,da ne bo kake pomote ,no s to namoceno vato gor na herpes dalaDD,pol vato dol in je mami pihala,da ni peklo,potem pa namazala s justovo tea tree kremo....Zdaj pa se samo s to kremo mazem,ker ze ima suho da ne bo katera že držala slušalke v roki s vtipkano št od CSD-ja hec...drugače pa T.-pogumen škrat Pri nas nimamo drugega kot lekarniškega.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:58:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ne govori Sami,ko sem malemu omenila,da bi mu dala alkohol gor je rekel,da to je za pijane 3,5letni otrok - nimam pojma od kod to znanost pobral a vidiš kake brihtne male bučke mamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:58:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj! ja pa ki mi hodiš ? IZOGIBA se nas Glej, glej kdo se oglaša.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:59:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj! ja pa ki mi hodiš ? IZOGIBA se nas Glej, glej kdo se oglaša.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 23:00:41
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa herpes smo uspesno zajezili..Ze suho vse....Mi je pa mali pustil,da sem mu z vatiko namoceno v alkohol - lekarniski,da ne bo kake pomote ,no s to namoceno vato gor na herpes dalaDD,pol vato dol in je mami pihala,da ni peklo,potem pa namazala s justovo tea tree kremo....Zdaj pa se samo s to kremo mazem,ker ze ima suho da ne bo katera že držala slušalke v roki s vtipkano št od CSD-ja hec...drugače pa T.-pogumen škrat Pri nas nimamo drugega kot lekarniškega. Pri nas med letom tudi ne...Sem pa zadnjic kupila Teranov liker,caka na pravo priloznost pa domace borovnicke sva dobila za darilo pa prekmursko travarico imam - to pa baje uporabljajo kot zdravilo,samo meni smrdi ko sto hudicev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?