Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:22:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa že moja G rekla danes,da pri naslednjem pregledu sledi bolniška. Boljše tak,kot pa da bi se kasneje kaj zgodilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:23:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem letala danes spet,sem šla v A,pol po Leo k bivši tašči,pol k frizeru(ja,mam novo barvo in frizuro ),pol domov,pa malo na kauč,pa k G,pa po Maksa k tašči,ker je včeraj tam ostal.Zaj pa sem nažrta do konca,pa oke mi že skup grejo,pa čakam,da še zadnji dan grem delat v tem letu.Pol pa mir do ponedeljka. Mi je pa že moja G rekla danes,da pri naslednjem pregledu sledi bolniška. Matcar, joj, bejba, ti si pa non stop v muvingu. Dobra si.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:23:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste se za kafe zmenle? Mislim,da petek,ob 4-h v Kavaju.Jaz ziher pridem,če ne več,za kako urco.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:23:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa že moja G rekla danes,da pri naslednjem pregledu sledi bolniška. Boljše tak,kot pa da bi se kasneje kaj zgodilo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:23:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dane spa sem jaz nekam na hrano.....grem zdaj navalinarode na sladkarije in sladoled..... Mi smo prej prišli z nečakovega rd,pa mi je seka neke sladkarije s sebo stišala,pa veselo zobam to poleg Je kupila v Tušu neke "ponarejene" rafaello kroglice-skoraj ko prave so,edino mandlja nimajo not Ta pa se dobro sliši. Mi najbolj mandlji ne sedejo, mam rajši lešnike.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:23:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. sem prišla za kakih 10 min čvekat. jaz tudi čakam,da se cote operejo... jaz pa, da se dragi stušira pol pa akcija...aaa molk je zlato... moj že tud en tedn fehta....jaz pa se za silvestra šparam še dobro,da je blizu....silvester mislim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:24:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar moj že tud en tedn fehta....jaz pa se za silvestra šparam Moj me je malo prej spraševal,če boma mela božička .Sem rekla,da naj kuj dedka Mraza počaka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:24:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa že moja G rekla danes,da pri naslednjem pregledu sledi bolniška. Boljše tak,kot pa da bi se kasneje kaj zgodilo Ja,saj sem jo prepričala,da do morfologije počaka,pa na UZ trebušne stene,pa bomo pol vidli.Sem jo fehtala,da mi naj vsaj 5 ur dovoli delat,da sem itak na kasi in da me šparajo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:24:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste se za kafe zmenle? Mislim,da petek,ob 4-h v Kavaju.Jaz ziher pridem,če ne več,za kako urco. Mene ziher ne bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:25:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste se za kafe zmenle? Mislim,da petek,ob 4-h v Kavaju.Jaz ziher pridem,če ne več,za kako urco. Se bom jaz tudi prikazala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:25:25
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa imam jutri laufarijo...oz pestro... Greva takoj zjutraj na fitness, potem pa domov, ker pridejo od AJM fantje, da mi okna zmerijo, ker dobim nova, potem pa še od telemacha tehnik pride...ker mi naši programi štekajo...posebej pop brio...nato še en kup zadev za spisat... potem pa še moram biftek nabavit v šparu.....pol pa bo tak pozno popoldan, pa otroci pridejo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:26:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dane spa sem jaz nekam na hrano.....grem zdaj navalinarode na sladkarije in sladoled..... Mi smo prej prišli z nečakovega rd,pa mi je seka neke sladkarije s sebo stišala,pa veselo zobam to poleg Je kupila v Tušu neke "ponarejene" rafaello kroglice-skoraj ko prave so,edino mandlja nimajo not Ta pa se dobro sliši. Mi najbolj mandlji ne sedejo, mam rajši lešnike. Hmmm ...lešnikov tudi ni not
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:26:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste se za kafe zmenle? Mislim,da petek,ob 4-h v Kavaju.Jaz ziher pridem,če ne več,za kako urco. enako....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:26:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste se za kafe zmenle? Mislim,da petek,ob 4-h v Kavaju.Jaz ziher pridem,če ne več,za kako urco. Mene ziher ne bo. mene tudi ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:26:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dane spa sem jaz nekam na hrano.....grem zdaj navalinarode na sladkarije in sladoled..... Mi smo prej prišli z nečakovega rd,pa mi je seka neke sladkarije s sebo stišala,pa veselo zobam to poleg Je kupila v Tušu neke "ponarejene" rafaello kroglice-skoraj ko prave so,edino mandlja nimajo not Ta pa se dobro sliši. Mi najbolj mandlji ne sedejo, mam rajši lešnike. Uf,meni pa sedejo,vsi oreščki,sploh indijski pa makadamia-na te sem pa nora.Samo kaj,ko je cena le-teh tudi nora!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:27:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 še dobro,da je blizu....silvester mislim če bo ratalo počakat.... bo prej izgovorov zmanjkalo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:27:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa imam jutri laufarijo...oz pestro... Greva takoj zjutraj na fitness, potem pa domov, ker pridejo od AJM fantje, da mi okna zmerijo, ker dobim nova, potem pa še od telemacha tehnik pride...ker mi naši programi štekajo...posebej pop brio...nato še en kup zadev za spisat... potem pa še moram biftek nabavit v šparu.....pol pa bo tak pozno popoldan, pa otroci pridejo pestro res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:27:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj že tud en tedn fehta....jaz pa se za silvestra šparam vsaj en bo dobil
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:27:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dane spa sem jaz nekam na hrano.....grem zdaj navalinarode na sladkarije in sladoled..... Mi smo prej prišli z nečakovega rd,pa mi je seka neke sladkarije s sebo stišala,pa veselo zobam to poleg Je kupila v Tušu neke "ponarejene" rafaello kroglice-skoraj ko prave so,edino mandlja nimajo not Ta pa se dobro sliši. Mi najbolj mandlji ne sedejo, mam rajši lešnike. Hmmm ...lešnikov tudi ni not Še boljše ker je itak najboljša krema.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:28:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj že tud en tedn fehta....jaz pa se za silvestra šparam vsaj en bo dobil
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:28:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 še dobro,da je blizu....silvester mislim če bo ratalo počakat.... bo prej izgovorov zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:28:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Uf,meni pa sedejo,vsi oreščki,sploh indijski pa makadamia-na te sem pa nora.Samo kaj,ko je cena le-teh tudi nora! enako pa kikiriki paše v čokolado tudi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:28:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dane spa sem jaz nekam na hrano.....grem zdaj navalinarode na sladkarije in sladoled..... Mi smo prej prišli z nečakovega rd,pa mi je seka neke sladkarije s sebo stišala,pa veselo zobam to poleg Je kupila v Tušu neke "ponarejene" rafaello kroglice-skoraj ko prave so,edino mandlja nimajo not Ta pa se dobro sliši. Mi najbolj mandlji ne sedejo, mam rajši lešnike. Hmmm ...lešnikov tudi ni not Še boljše ker je itak najboljša krema. jaz pa nimam rada rafaelotov, v bistvu nič kokosovega, razen Pino colado
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:29:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar k frizeru(ja,mam novo barvo in frizuro ) zopet si bila pri frizerju ...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:29:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj že tud en tedn fehta....jaz pa se za silvestra šparam vsaj en bo dobil blaženi silvester
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?